ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Sid Vicious
Re: ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ
Thanx!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 23:15Sid ViciousΛίστα αναμονήςShowBeria, Οργισμένος, ST48410, Nostalgia, kongrosian
Οράματα, Θαύματα, Λίλιθ και Αρχαγγέλοι στο Πχορουμ Αναλυτικς του Σιντ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τι κανεις ξυπνια τετοια ωρα; Δεν αρμοζει σε δεσποινιδα, τι θα πει κι ο κοσμος στην τελικη...
Εγώ για να είμαι ειλικρινής, την Πώλα την διάβασα κάπως αλλιώς.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 00:47Thanx!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 23:15Sid ViciousΛίστα αναμονήςShowBeria, Οργισμένος, ST48410, Nostalgia, kongrosian

Ενίοτε.
Αυτό είχα απαντήσει και εγώ. Είσαι δυνατός παίκτης.
Παρέλαβα και τα αρωματικά κεριά που είχα παραγγείλει, είναι υπέροχα. ΔΕΝ τα ανάβω, περιμένω εσένα. Να ξέρεις ο Μπικ δεν έχει τέτοια, το πολύ πολύ να σου ανάψει κανένα αναπτήρα. Το λέω μήπως το ξανασκεφτείς.
- Sid Vicious
Ως Πόλη; Η αλήθεια ειναι οτι η Πόλη με καλεί, είναι Πέμπτη βράδυ αμαρτία να μην ανταποκριθείς στο Κάλεσμα τηςΚαρολίνα έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 00:48Εγώ για να είμαι ειλικρινής, την Πώλα την διάβασα κάπως αλλιώς.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 00:47Thanx!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 23:15Sid ViciousΛίστα αναμονήςShowBeria, Οργισμένος, ST48410, Nostalgia, kongrosian
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Εχμ όχι ακριβώς. Το πρώτο γράμμα άλλαξε κάπως.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 01:11Ως Πόλη; Η αλήθεια ειναι οτι η Πόλη με καλεί, είναι Πέμπτη βράδυ αμαρτία να μην ανταποκριθείς στο Κάλεσμα τηςΚαρολίνα έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 00:48Εγώ για να είμαι ειλικρινής, την Πώλα την διάβασα κάπως αλλιώς.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 00:47
Thanx!!!

Δεν φταίω εγώ, είναι βράδυ και δεν είμαι κουκουβάγια.
Είδες πώς τα Χάλκινα Βιβλία έχουν κάνει expand τον εγκέφαλό μας ε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Θέλω να κατοχυρώσω την λέξη μύρια για αποκλειστική χρήση. Όποιος την χρησιμοποιεί στο πχωρουμ θα πρέπει να μου δίνει 500 ευρωπουλα για δικαιώματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:25zteoMeanwhile, αόρατες για την ώρα αναβαθμίσεις συμβαίνουν στα παρασκήνια.Λίστα αναμονήςShowBic, Sid Vicious, Beria, Οργισμένος, ST48410, Nostalgia, kongrosian
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το είδα, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτός τρέφει αισθήματα για γάλλη, οπότε δεν έδωσα σημασία.Καρολίνα έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 10:44Αυτό είναι που φοβάμαι.
Άσε που υπάρχει και τρίτο όνομα στην εικόνα, αυτό δεν το είδες;
Θενκς τα μάλα φίλε, που ασχολήθηκες. Κι όπως ξαναείπα πιο πάνω, +++++ για το νήμα. Kαι η ιδέα γαμάτη αλλά και το αποτέλεσμα φυσικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:05Bic
Μικρή επεξέγηση, ο Bazoomba είναι δύο φορές από εκείνο το τραγούδι που είχες γράψει και το έγραφες διαδοχικά. Το καταλαβαίνει ως φράση. Ξες.Λίστα αναμονήςShowSid Vicious, Beria, Οργισμένος, ST48410, Nostalgia, kongrosian
Κι από ό,τι βλέπω, είμαι κι εγώ στη λίστα του "ρε".

Ο Μπαζούμπας όντως, ανέβηκε πολύ με το τραγουδάκι. Το γαμώτο είναι ότι το "μπάρμπα" το σταμάτησα λίγο νωρίς και μάλλον ξέφυγε απ' τα 600 ποστς, αλλιώς θα ήταν πρώτη μούρη κι αυτό, πιστεύω.
Thanks again, mate.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 951 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση πόσα κομμουνια χωράνε σε ενα πχορουμ ?
από jackie Daniels » 06 Φεβ 2025, 22:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 52 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
07 Φεβ 2025, 23:57
-