Ενδιαφέρον. Το έχουν κάνει και για άλλους ιούς του κοινού κρυώματος αυτό ή μόνο για τον συγκεκριμένο ιό;Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:37Αφιερωμένο στους "ενα κρυωματάκι είναι" :"Taken together, the investigators write, these findings suggest that SARS-CoV-2 infection damages the CD8+ T cell response, an effect akin to that observed in earlier studies showing long-term damage to the immune system after infection with viruses such as hepatitis C or HIV"
https://www.nih.gov/news-events/news-re ... accination
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σοβαρεύουν τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:22Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:16Δεν έκανα κάποιο άλλο τεστ εκτός από τα σελφ αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να κάνω τη στιγμή που δεν είχα ούτε καταρροή ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα. Η πλάκα είναι πως όποτε αρρωσταίνω, από οτιδήποτε, εμφανίζω κνίδωση και μου γαμάει το σύστημα. Ούτε από αυτήν είχα. Ούτε είχα όρεξη να πληρώσω για μοριακό, πωςτολενετελοςπαντων.
Ακριβώς γι' αυτό είπα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στα σημεία. Και αν γουστάρεις σπαθί για τον τελευταίο αποκεφαλισμό έχω δύο διπλής λαβής στο πατάρι κι ένα στρατιωτικό που είναι πιο ελαφρύ, οικογενειακό κειμήλιο από τον α' παγκόσμιο, διάλεξε όποιο θέλεις, κανένα πρόβλημα.

Αν φτάσουμε στις σφαγές, σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο, σ' ευχαριστώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν λέω πως εξαιρούμαι από κάτι ή πως είμαι κάτι το ιδιαίτερο ή το παράξενο. Λέω το ακριβώς αντίθετο, πως από την ώρα που έγινα μάνα και άρχισα να κολλάω από το παιδί οτιδήποτε έφερνε από τον παιδικό, με πήγαινε γαμιώντας, γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους που κολλάνε και περνάνε οτιδήποτε έχουν, εγώ είχα επιπλέον και την κνίδωση με αντιισταμινικό, και ενέσεις κορτιζόνης παλιότερα και κορτιζόνη σε χάπι και διάφορα άλλα. Αν είχα κολλήσει γαμοκόβιντ, όσο ασυμπτωματικά και να τον περνούσα, θα μου έκανε κνίδωση, δεν υπάρχει περίπτωση να την γλύτωνα. Δεν την γλύτωσα ποτέ.Imperium έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:31Ε αν νομίζεις οτι για κάπιον λόγο εσύ εξαιρείσαι από τον επιστημνικό ορισμό του "μη συμπτωματικού" μαγκιά σου.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:21Όποτε αρρωσταίνω, εμφανίζω και κνίδωση. Σαν αλλεργία στο ιό ή το μικρόβιο ή οτιδήποτε με αρρωσταίνει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όχι μόνο το πέρασα, όχι μόνο ήμουν ασυμπτωματική αλλά δεν είχα ούτε κνίδωση.
Σημειωτέον οτι δεν ενίσταμαι στην διατύπωσή σου, απλά επισημάνω οτι δεν συμβαδίζει με την επιστημνική ορθοδοξία (ισώς και καλά να κάνει). (Βεβαία υπάρχουν και ζώα μπου θα το χαρακτήριζαν αυτό που κάνεις με κάποια γνωστή λέξη που έχει περάσει στην καθομιλουμένη, αλλά ας μην ασχοληθούμε με τους τρανς πάλι, που λέει κι η Γαλή.)
Στη διάθεση σου, όλα. Ποιο γουστάρεις; Παίζει κι ένα πολεμικό σφυρί που δεν είναι τόσο ποιητικό.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:36Σοβαρεύουν τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:22Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:16
Δεν έκανα κάποιο άλλο τεστ εκτός από τα σελφ αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να κάνω τη στιγμή που δεν είχα ούτε καταρροή ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα. Η πλάκα είναι πως όποτε αρρωσταίνω, από οτιδήποτε, εμφανίζω κνίδωση και μου γαμάει το σύστημα. Ούτε από αυτήν είχα. Ούτε είχα όρεξη να πληρώσω για μοριακό, πωςτολενετελοςπαντων.
Ακριβώς γι' αυτό είπα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στα σημεία. Και αν γουστάρεις σπαθί για τον τελευταίο αποκεφαλισμό έχω δύο διπλής λαβής στο πατάρι κι ένα στρατιωτικό που είναι πιο ελαφρύ, οικογενειακό κειμήλιο από τον α' παγκόσμιο, διάλεξε όποιο θέλεις, κανένα πρόβλημα.
Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τα κουμαντάρεις; Τα χαϊντερλίστικα εννοώ. Διαφορετικά, χρησιμοποίησε κάποιο αρωματάκι από το πολεμικό στοκ που έχεις ως αντιβίωση στις κνιδώσεις, που έπαθες απο τους παιδικούς σταθμούς. Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχει ένα μαχαίρι του προπαππού μου στο πατρικό που μοιάζει με ματσέτα. Άκρως αποτελεσματικό και επιβλητικό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:52Στη διάθεση σου, όλα. Ποιο γουστάρεις; Παίζει κι ένα πολεμικό σφυρί που δεν είναι τόσο ποιητικό.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:36Σοβαρεύουν τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:22
Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τα κουμαντάρεις; Τα χαϊντερλίστικα εννοώ. Διαφορετικά, χρησιμοποίησε κάποιο αρωματάκι από το πολεμικό στοκ που έχεις. Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις.
Γνωρίζω άρωμα γνωστού οίκου που μυρίζει νεκροτομείο. Εννοείται δεν πλησιάζω. Αυτές τις μέρες φοράω πολύ γάλβανο, του οποίου την πικράδα λατρεύω.
Ειλικρινά, δεν μ' ενδιαφέρει τι φοράς, απλώς το είδα κι εγώ χαλαρωτικά.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 23:05Υπάρχει ένα μαχαίρι του προπαππού μου στο πατρικό που μοιάζει με ματσέτα. Άκρως αποτελεσματικό και επιβλητικό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:52Στη διάθεση σου, όλα. Ποιο γουστάρεις; Παίζει κι ένα πολεμικό σφυρί που δεν είναι τόσο ποιητικό.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:36
Σοβαρεύουν τα πράγματα.
Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τα κουμαντάρεις; Τα χαϊντερλίστικα εννοώ. Διαφορετικά, χρησιμοποίησε κάποιο αρωματάκι από το πολεμικό στοκ που έχεις. Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις.
Γνωρίζω άρωμα γνωστού οίκου που μυρίζει νεκροτομείο. Εννοείται δεν πλησιάζω. Αυτές τις μέρες φοράω πολύ γάλβανο, του οποίου την πικράδα λατρεύω.
Οι ντομ συντονίστριες σε συνδυασμό με το μάι στάιλ ροκς, ιατρικώς και περιανεμικώς, είναι το καλύτερο μου.
Και στηρίζω ανεπιφύλακτα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΟΚ, αλλά εδώ ο δικός ορισμός του "ασυμπτωματικού" και ο επιστημονικός σαφώς αποκλίνουν.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:43Όποτε αρρωσταίνω, εμφανίζω και κνίδωση. Σαν αλλεργία στο ιό ή το μικρόβιο ή οτιδήποτε με αρρωσταίνει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όχι μόνο το πέρασα, όχι μόνο ήμουν ασυμπτωματική αλλά δεν είχα ούτε κνίδωση.
Το τι βλέπουμε στο πχόρουμ είναι αυτό που πλασάρει στο πχόρουμ ο κάθε χρήστης βρε hell. Kάποιοι τσιμπάνε στα σοβαρά κάποιοι όχι, κάποιοι χρησιμοποιούν περιστασιακό πιάρ γιατί είναι κλασσικοί μπετόβλακες και κάποιοι όχι.hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:31Εγώ το ακριβώς αντίθετο βλέπω στον δικό μου κύκλο. Και στο φόρουμ το αντίθετο βλέπουμε, βάσικα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:27Από τη δική μου λίστα γνωστών (που παίζει σε ευρεία γκάμα ηλικιών, επαγγελμάτων, συνηθειών κλπ) κατέληξα στο ότι οι εμβολιασμένοι γενικώς, την έβγαλαν αβαβα στα τελευταία κύματα σε σχέση με τους ανεμβολίαστους και ότι όσοι την πέρασαν βαριά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ενιγουέι, ακόμη και σε άσχετο θέμα που έχουμε εκφέρει διαφορετικές απόψεις και ανεξαρτήτως από τις δικές σου αντιδράσεις, εγώ συνεχίζω να σε θεωρώ από τα πραγματικά έξυπνα μέλη του πχόρουμ.
Και το εννοώ. Οπότε το να μου την πεις για τον χ ή ψ λογο, θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Τόσο στα ιατρικά όσο και στα υπόλοιπα θέματα. Αν θεωρήσω ότι λες παπαριές, θα στην πω κι εγώ. Είναι απλό, δεν είναι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μα δεν σου την λέω στο συγκεκριμένο. Τα δε αισθήματα είναι αμοιβαία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 23:46Μα δεν σου την λέω στο συγκεκριμένο. Τα δε αισθήματα είναι αμοιβαία.
Το κατάλαβα. Και για κάτι τέτοια σ' αγαπάω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξεχνάτε γυναίκες, πως δεν ειστε μόνες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:36Σοβαρεύουν τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:22Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:16
Δεν έκανα κάποιο άλλο τεστ εκτός από τα σελφ αλλά δεν βρίσκω και τον λόγο να κάνω τη στιγμή που δεν είχα ούτε καταρροή ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα. Η πλάκα είναι πως όποτε αρρωσταίνω, από οτιδήποτε, εμφανίζω κνίδωση και μου γαμάει το σύστημα. Ούτε από αυτήν είχα. Ούτε είχα όρεξη να πληρώσω για μοριακό, πωςτολενετελοςπαντων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σπαθί έχεις;Ερμής έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 12:16Ξεχνάτε γυναίκες, πως δεν ειστε μόνες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:36Σοβαρεύουν τα πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:22
Έχω και ξίφος και ξιφίδιο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 15:02Σπαθί έχεις;Ερμής έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 12:16Ξεχνάτε γυναίκες, πως δεν ειστε μόνες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 22:36
Σοβαρεύουν τα πράγματα.
Μπορώ να δανείσω ένα στον Ερμής
Yippie Kay Yay
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εκτός κι αν δεν προλάβεις.
Τον φάγατε τον Ερμή;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 15:19Εκτός κι αν δεν προλάβεις.

Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50