Πόσο αχάριστοι ειναι όσοι δεν ψηφισουν ΝΔ;
Re: Πόσο αχάριστοι ειναι όσοι δεν ψηφισουν ΝΔ;
Άμα είναι να πας πάντως και στο τέλος ψηφίσεις νουδού να πα να γαμηθείς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Θα ψηφίσω το πιο ανύπαρκτο κόμμα. Μ' αυτό τον τρόπο δεν θα δώσω την ψήφο μου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πχια
Απ'την στιγμή που απέχω, δηλώνω περίτρανα την αηδία μου στα παντός είδους κομματόσκυλα. Και σ'αυτό, έχω κάθε δικαίωμα, βάσει νόμου.sys3x έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:47Σε αυτές τις εκλογές με απλή αναλογική ειδικά είναι μαλακία να μην πας διότι έτσι κι αλλιώς σε όλες τις άλλες, χωρίς απλή αναλογική, η αποχή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα σύμπακτα κομματόσκυλα. "Εμπιστεύεσαι" δηλαδή την "τύχη" σου στα γαβ γαβ με λίγα λόγια, αρπάζω την ευκαιρία να τα γράψω σε εσένα για να τα διαβάσει ο taxalata xalasa.Πασιφάη έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 21:31Ρητορική ήτο η ερώτησις.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 16:07
Πάρα πολύ.
Γιατί σε αντίθεση με τους ζαίους πχ, δεν είσαι ηλίθια. Μπορείς να αντιληφθείς.
Σαφώς και δεν είμαι ηλίθια. Γι'αυτό και θα απέχω. Ουδείς με καλύπτει. Όλοι είναι για τον πέοντα.
Μην μ'αρχίσεις τα ''δεν πρέπει, κλπ κλπ''. Είναι ανειλημμένη απόφασις.
*ντισκλέημερ:
δεν αναλαμβάνω καμμία ευθύνη για τα αποτελέσματα των αποτελεσμάτων των εκλογών.
δεν θεωρώ ότι θα βγει άμεσα κάποια άκρη από της εκλογές αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή για να βγει.
Δεν μπορώ να πάω να ψηφίσω το ''μη χείρον βέλτιστον'', κανενός πούστη ''δραματοποιού'' καραγκιόζη, που ψάχνεται και απομυζεί το αίμα ανθρώπων, για μια κωλοκαρέκλα. Ναπαναγαμηθουνε.
Θεωρώ πλέον πως η πολιτική στην Ψωροκώσταινα, έχει φτάσει στο ανώτατο λέβελ σιχασιάς, αν κρίνω κι απ'τις συζητήσεις εδώ μέσα και κει έξω. Η κοινωνία μας δυστυχώς, παραμένει καφενές. Η νοοτροπία είναι εμφανώς του σκοινιού και του παλουκιού.
Με την καμία δεν θα μπω στο τριπάκι να ''παρτάρω'' εδώ μέσα με τους φανατισμένους, για τις ''νίκες που θα έλθουν'', ενώ εν τω μεταξύ έχουν ξεχάσει το λόγο για τον οποίον παλεύουν. Στ'αρχίδια μου και η βάρκα έγειρε ήδη. Καλημέρες Συς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σε μένα πήγαινε αυτό άρχοντα;
Δεν είδα να αναφέρεσαι σε όλους. Αλλιώς θα έλεγες να πάτε να γαμηθείτε.
Ναι, αλλά δεν γίνεται να έχεις αηδία "για τα" και να συνδιαλέγεσαι "με τα" γαβ γαβ ωσάν να ήτανε κανονικοί άνθρωποι - συνομιλητές, ξέρεις γιατί;Πασιφάη έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 13:10Απ'την στιγμή που απέχω, δηλώνω περίτρανα την αηδία μου στα παντός είδους κομματόσκυλα. Και σ'αυτό, έχω κάθε δικαίωμα, βάσει νόμου.sys3x έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:47Σε αυτές τις εκλογές με απλή αναλογική ειδικά είναι μαλακία να μην πας διότι έτσι κι αλλιώς σε όλες τις άλλες, χωρίς απλή αναλογική, η αποχή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα σύμπακτα κομματόσκυλα. "Εμπιστεύεσαι" δηλαδή την "τύχη" σου στα γαβ γαβ με λίγα λόγια, αρπάζω την ευκαιρία να τα γράψω σε εσένα για να τα διαβάσει ο taxalata xalasa.
*ντισκλέημερ:
δεν θεωρώ ότι θα βγει άμεσα κάποια άκρη από της εκλογές αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή για να βγει.
Δεν μπορώ να πάω να ψηφίσω το ''μη χείρον βέλτιστον'', κανενός πούστη ''δραματοποιού'' καραγκιόζη, που ψάχνεται και απομυζεί το αίμα ανθρώπων, για μια κωλοκαρέκλα. Ναπαναγαμηθουνε.
Θεωρώ πλέον πως η πολιτική στην Ψωροκώσταινα, έχει φτάσει στο ανώτατο λέβελ σιχασιάς, αν κρίνω κι απ'τις συζητήσεις εδώ μέσα και κει έξω. Η κοινωνία μας δυστυχώς, παραμένει καφενές. Η νοοτροπία είναι εμφανώς του σκοινιού και του παλουκιού.
Με την καμία δεν θα μπω στο τριπάκι να ''παρτάρω'' εδώ μέσα με τους φανατισμένους, για τις ''νίκες που θα έλθουν'', ενώ εν τω μεταξύ έχουν ξεχάσει το λόγο για τον οποίον παλεύουν. Στ'αρχίδια μου και η βάρκα έγειρε ήδη. Καλημέρες Συς.
Διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
.
.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει να πήξει κάποιος. Η προσωπική μου επιλογή αφορά εμένα και όχι το πχόρουμ._taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 21:39Πασιφάη έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 21:31Ρητορική ήτο η ερώτησις.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Μαρ 2023, 16:07
Πάρα πολύ.
Γιατί σε αντίθεση με τους ζαίους πχ, δεν είσαι ηλίθια. Μπορείς να αντιληφθείς.
Σαφώς και δεν είμαι ηλίθια. Γι'αυτό και θα απέχω. Ουδείς με καλύπτει. Όλοι είναι για τον πέοντα.
Μην μ'αρχίσεις τα ''δεν πρέπει, κλπ κλπ''. Είναι ανειλημμένη απόφασις.Μην τους ακους! Αστους να πηξουν καλα! Εσυ κρατα γερα την αποχη.
Να πάτε να γαμηθείτε λοιπόν (εάν κι εφόσον).

.
.
Και τί θες να κάνω; Να τους πλακώνω στα γαμωσταυρίδια και στις παναγίες; Για να δείξω έτσι την αγανάκτησή μου; Χέσε μας ρε μαν. Να συνεισφέρω κι εγώ δλδ στο τριμπούρδελο των τσακωμών;sys3x έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 13:24Ναι, αλλά δεν γίνεται να έχεις αηδία "για τα" και να συνδιαλέγεσαι "με τα" γαβ γαβ ωσάν να ήτανε κανονικοί άνθρωποι - συνομιλητές, ξέρεις γιατί;Πασιφάη έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 13:10Απ'την στιγμή που απέχω, δηλώνω περίτρανα την αηδία μου στα παντός είδους κομματόσκυλα. Και σ'αυτό, έχω κάθε δικαίωμα, βάσει νόμου.sys3x έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 12:47
Σε αυτές τις εκλογές με απλή αναλογική ειδικά είναι μαλακία να μην πας διότι έτσι κι αλλιώς σε όλες τις άλλες, χωρίς απλή αναλογική, η αποχή είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα σύμπακτα κομματόσκυλα. "Εμπιστεύεσαι" δηλαδή την "τύχη" σου στα γαβ γαβ με λίγα λόγια, αρπάζω την ευκαιρία να τα γράψω σε εσένα για να τα διαβάσει ο taxalata xalasa.
*ντισκλέημερ:
Διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Σε τρώει ο κώλος σου; Ή νομίζεις πως θα κάτσω εδώ μέσα να απολογηθώ για τις επιλογές μου, ή αν εσύ με έχεις ήδη ταμπελιασμένη; Πρόσεχε το στόμα σου.

- Otto Weininger
Εγώ πάντως θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, διότι το καλό της χώρας είναι και δικό μας καλό.
Όλοι θυμόμαστε τις συνέπειες του 2015-19
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό σε αυτό που σου έγραψα, σου εξήγησα ήδη επαρκώς θεωρώ, όποιος τώρα αναγνωρίζει τον εαυτό του μέσα σε αυτό καλά κάνει και το παίρνει προσωπικά.

.
.
-
Επίσης ειναι λυπηρο πόσο εύκολα ξεχάσαμε τις συνέπειες της ψήφου στον πρόεδρο της σοσιαλιστικης διεθνούς το 2009Otto Weininger έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 13:31Εγώ πάντως θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία, διότι το καλό της χώρας είναι και δικό μας καλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2024, 20:10