Πόσο αχάριστοι ειναι όσοι δεν ψηφισουν ΝΔ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Πόσο αχάριστοι ειναι όσοι δεν ψηφισουν ΝΔ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 16:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:28
Δεν αναφέρομαι στον πατησιώτη αλλά στις εκρήξεις σας. Βιώνετε όλοι ένα δράμα αλλά οι περισσότερο "εκφραστικοί" σπανίως αναφέρουν ποια θεωρούν την πιο κατάλληλη κομματική επιλογή στη δεδομένη φάση.

Γιατί στην τελική, οι εκλογές δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από ένα μενού στον οποιοδήποτε χώρο εστίασης. Από αυτά που έχει ο κατάλογος θα επιλέξει. Αν θέλει να φάει διπλόπιτο σε σουσάδικο, κάτι έχει καταλάβει λάθος.

Διαφορετικά, το σκηνικό θυμίζει τύπο που φωνάζει "παρ' τα μωρή άρρωστη" στην πλαστική κούκλα και τίποτα περισσότερο.
Εγώ έχω τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής που θα διασφαλίσει ότι η παρούσα κυβέρνηση θα αποτελέσει παρελθόν και αν είναι δυνατόν, θα τεθεί και ενώπιον της δικαιοσύνης για το ζήτημα των υποκλοπών.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 16:30

πατησιωτης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:24
https://www.kathimerini.gr/politics/486 ... nes-times/

Για το κατοχικό δάνειο η Τράπεζα Ελλάδος έχει πιστοποιήσει ένα ποσόν 228 εκατ. δολάρια του 1944, στο οποίο συμφωνούν και πολλοί άλλοι μελετητές. Μόνο αυτό αντιστοιχεί σήμερα σε 13 δισ. ευρώ, και φυσικά θα αυξηθεί εάν εντοπιστούν και άλλες εκταμιεύσεις.

https://www.in.gr/2018/10/10/world/deut ... ko-daneio/

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων σημειώνει ότι, σύμφωνα με την ελληνική πλευρά, το οφειλόμενο ποσό ανέρχεται σε περίπου δέκα δισεκατομμύρια ευρώ.

Όποιος πολιτικός στην Ελλάδα τολμήσει να πάρει παρόμοια ποσά και να πει ότι πήρε πίσω το κατοχικό δάνειο (στην ουσία δεν θα πάρει ποσά,απλά θα αφαιρεθούν αυτά από το μνημονιακό χρέος προς τη Γερμανία) θα κατηγορηθεί ως προδότης.
Είναι ένας από τους λόγους που το αποφεύγουν.
Τα εθνικά θέματα στην Ελλάδα εξελίσσονται ως εξής - το θέμα τίθεται προς τον ελληνικό λαό και μετά αυτός απαιτεί την 100% ικανοποίησή τους,όποιος τολμήσει να πάει σε συμβιβασμό είναι τελειωμένος και αυτό το ξέρουν πια όλοι οι πολιτικοί.Ισχύει από τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικρά.Μου χαρίζουν μια πολυκατοικία και μου ζητούν να νοικιάσω το ρετιρέ είχε πει ο Γεώργιος Παπανδρέου για το σχέδιο Άτσεσον.Δεν το δέχθηκε όμως. :D Ο Άτσεσον το είπε κάπως αλλιώς - κύριε πρόεδρε όταν κάποιος σας προτείνει να πάρετε το 90% των αξιώσεών σας μπορείτε να το απορρίψετε αλλά πρέπει τουλάχιστον να δώσετε μια ευγενική απάνηση και δεν ξανασχολήθηκε.
Η λίστα είναι μακριά - καθόλου Μακεδονία στο γνωστό όνομα.πλήρης ΑΟΖ Καστελορίζου,τα Ελγίνεια πίσω χωρίς κανένα όρο κλπ.
Έμαθαν λοιπόν οι πολιτικοί ότι καλύτερα να αφήνουν ένα θέμα να σέρνεται παρά να το λύνουν με συμβιβασμό.
Το ξέρω ότι η άποψή μου δεν σε ενδιαφέρει αλλά είμαστε πλέον όλοι στη φάση "έχουν κυβερνήσει όλοι" και δεν σώζεται η κατάσταση με Ζωή και Ραχήλ.
Όχι φιλαράκο, δεν ξεμπερδεύεις έτσι εύκολα με εμένα. :)
Εξήγησε μας για ποιον λόγο λοιδωρούσες την Ζωάρα εκείνη την περίοδο ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή προχώρησε το συγκεκριμένο θέμα του κατοχικού αναγκαστικού δανείου και μετά μπορούμε να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα θέματα ένα - ένα.
Τρελή την βγάζατε την κοπέλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 25 Μαρ 2023, 16:30

πατησιωτης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 14:31
Είστε όλοι αντιμέτωποι με το πρόβλημα του 2019 που είναι ο χρόνος που ολοκληρώθηκε η θητεία της ΠΦΑ.
Από το 2019 η χώρα μπήκε στη φάση "έχουν κυβερνήσει όλοι",δηλαδή όλες οι βασικές πολιτικές παρατάξεις και άρα κανείς δεν μπορεί να τάξει τον ουρανό με τα άστρα και να γίνει πιστευτός.
Για όλους ελλοχεύει το ερώτημα "γιατί δεν τα έκανες όταν ήσουν κυβέρνηση".Εκείνο που σε μένα φαίνεται παράξενο είναι ότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι η απάντηση στο ερώτημα είναι "δεν ήθελε" και όχι "δεν μπορούσε γιατί δεν γίνονταν".

να σου απαριθμήσω ενα ενα τα της νδ ( "δεν μπορούσε γιατί δεν γίνονταν".).... χαμενος κοπος ομως :smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 16:32

πατησιωτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:16
Προτάσεις δεν βλέπω να πέφτουν στο τραπέζι από όσους αλυχτάνε.
Ούτε και θα δεις ανοιχτά.Καλυμμένα φυσικά είναι Τσίπρας και λέω καλυμμένα διότι ανοιχτά δεν γίνεται,μετά το 2019 η χώρα μπήκε στη φάση "έχουν κυβερνήσει όλοι" και τα τρελά είναι δύσκολα.
Το ξέρω ρε πατησιώτη.

Νιανιανιανια, αουαουαου και δε γουίνερ είναι "άλλο" ή δεν ξέρω δεν απαντώ" στο τέλος. Μήνες τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 16:32

πατησιωτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:16
Προτάσεις δεν βλέπω να πέφτουν στο τραπέζι από όσους αλυχτάνε.
Ούτε και θα δεις ανοιχτά.Καλυμμένα φυσικά είναι Τσίπρας και λέω καλυμμένα διότι ανοιχτά δεν γίνεται,μετά το 2019 η χώρα μπήκε στη φάση "έχουν κυβερνήσει όλοι" και τα τρελά είναι δύσκολα.
Σου απάντησα ξεκάθαρα, πιστεύω τι και πως.
Και αν ξεκίνησα την αντίδραση στην κυβέρνηση αμέσως (λόγω προσωπικών βιωμάτων με το κόμμα, του πατέρα μου) σήμερα μου έχουν δώσει ξεκάθαρο λόγο και αιτία. Δικαίωμα σου να το παίζεις (εστέτ) αστικός δημοκράτης, αλλά μετά από όσα έχουν γίνει, απλά είσαι ένας κουλάκος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 16:33

aljawn έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δεν αναφέρομαι στον πατησιώτη αλλά στις εκρήξεις σας. Βιώνετε όλοι ένα δράμα αλλά οι περισσότερο "εκφραστικοί" σπανίως αναφέρουν ποια θεωρούν την πιο κατάλληλη κομματική επιλογή στη δεδομένη φάση.

Γιατί στην τελική, οι εκλογές δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από ένα μενού στον οποιοδήποτε χώρο εστίασης. Από αυτά που έχει ο κατάλογος θα επιλέξει. Αν θέλει να φάει διπλόπιτο σε σουσάδικο, κάτι έχει καταλάβει λάθος.

Διαφορετικά, το σκηνικό θυμίζει τύπο που φωνάζει "παρ' τα μωρή άρρωστη" στην πλαστική κούκλα και τίποτα περισσότερο.
Εγώ έχω τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής που θα διασφαλίσει ότι η παρούσα κυβέρνηση θα αποτελέσει παρελθόν και αν είναι δυνατόν, θα τεθεί και ενώπιον της δικαιοσύνης για το ζήτημα των υποκλοπών.
Εάν σέβεσαι κατ' ελάχιστον τον χρόνο σου δεν θα συνεχίσεις στα σοβαρά αυτήν την συζήτηση, μίλα με κανένα ντουβάρι καλλίτερα μαν, θα έχει αν μη τι άλλο περισσότερο ενδιαφέρον και σίγουρα περισσότερα επιχειρήματα. Της τα έχω πει πάνω από μια φορά ενώ κανονικά χρειάζεται μόνον μία.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 16:34

aljawn έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Σύριζα να υποθέσω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 16:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:34
Ξεκάθαρα πλέον ΣΥΡΙΖΑ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 16:35

aljawn έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ξεκάθαρα πλέον ΣΥΡΙΖΑ
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 16:37

sys3x έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:33
aljawn έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Εάν σέβεσαι κατ' ελάχιστον τον χρόνο σου δεν θα συνεχίσεις στα σοβαρά αυτήν την συζήτηση, μίλα με κανένα ντουβάρι καλλίτερα μαν, θα έχει αν μη τι άλλο περισσότερο ενδιαφέρον και σίγουρα περισσότερα επιχειρήματα. Της τα έχω πει πάνω από μια φορά ενώ κανονικά χρειάζεται μόνον μία.
Με παρεξήγησες. Συμφωνώ απολύτως μ' αυτό που λες.

Κι εγώ θεωρώ ότι το είδος σας επικοινωνεί καλύτερα με ντουβάρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 16:40

Ο τελευταίος που ισχυριζόταν ότι μιλούσε με ντουβάρια (συγκεκριμένα με το ταβάνι), ήταν το πουλέν Πιτσαγιόλο, πάντως.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 16:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:37
sys3x έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:33
aljawn έγραψε:

Με παρεξήγησες. Συμφωνώ απολύτως μ' αυτό που λες.

Κι εγώ θεωρώ ότι το είδος σας επικοινωνεί καλύτερα με ντουβάρια.
Θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται για να το καταλάβεις, στ' αρχίδια μου τι θεωρείς εσύ και τι δεν θεωρείς.
:)
Αυτό για να στο πω με αυτόν τον τρόπο σημαίνει ότι το κέρδισες, επάξια, και ελπίζω να είναι απολύτως σαφές χωρίς νοηματικά κενά (η τσουγκράνα αφήνει).

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 16:42

aljawn έγραψε:
25 Μαρ 2023, 16:40
Ο τελευταίος που ισχυριζόταν ότι μιλούσε με ντουβάρια (συγκεκριμένα με το ταβάνι), ήταν το πουλέν Πιτσαγιόλο, πάντως.
:lol:

.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 25 Μαρ 2023, 16:43

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 16:44

Το πάρσινγκ της υπόγας που λέγαμε.
🤣

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές