Πόσο αχάριστοι ειναι όσοι δεν ψηφισουν ΝΔ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Πόσο αχάριστοι ειναι όσοι δεν ψηφισουν ΝΔ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 25 Μαρ 2023, 22:14

aljawn έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:02
:)

Έκανε τα κουμάντα του ο ένας, έχει εξασφαλίσει λαδάκι από το σύστημα που κατηγορεί ο άλλος και ναι, κυρίες και κύριοι αυτή είναι η νέα γενιά του "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" που θα σώσουν τη χώρα από το χάος.
Μην αγχώνεσαι και πληρώνω ξεκάθαρα περισσότερα από σένα και στην πηγή πλέον.
Άσε την κριτική για άλλους, που δεν ξέρουν τι γκαγκά νδουλικό είσαι
Τι εννοείς ότι πλήρωσες στην πηγή; Υπαλληλος εισαι; και ενφια δεν πλήρωσες λιγοτερο;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 25 Μαρ 2023, 22:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:10
aljawn έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Έκανε τα κουμάντα του ο ένας, έχει εξασφαλίσει λαδάκι από το σύστημα που κατηγορεί ο άλλος και ναι, κυρίες και κύριοι αυτή είναι η νέα γενιά του "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" που θα σώσουν τη χώρα από το χάος.
Ρε συ, είτε γκαγκά είτε νουδουλικό είτε προφιτερόλ γεμιστό με λαχανικά με λέει ο οποιοσδήποτε εθνοζαιοπροχωκάγκουρας, το ίδιο μου κάνει.
Εγώ πλέον θα σε λέω μόνο λαθρολαγνα τεκνατζου :hebit:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 22:14

Πρετεντέρης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:14
Τι εννοείς ότι πλήρωσες στην πηγή; Υπαλληλος εισαι; και ενφια δεν πλήρωσες λιγοτερο;
Ναι (περίπου) και όχι
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 25 Μαρ 2023, 22:16

aljawn έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:
Ναι (περίπου) και όχι
εντάξει, έτσι δικαιολογείται το μένος σου κατά της ΝΔ. :D να υποθέσω ότι επί Τσίπρα οι φόροι πήγαιναν για καλό σκοπό, ενώ τώρα οχι; :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 25 Μαρ 2023, 22:17

ΓΑΛΗ έγραψε:
aljawn έγραψε:
25 Μαρ 2023, 21:15
Πρετεντέρης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 18:34
άσε τα σάπια, κε συνήγορε και μολόγα: πόσο λιγότερο ενδιαφέρον και φόρο πληρωσες;
Περισσότερο θα έλεγα και τυφλά λεφτά, καθότι φορολογήθηκα με τεκμήρια.
Αλλά, όπως είπα, τα έκανα τα κουμάντα μου και χεσμένη την έχω την εκάστοτε κυβέρνηση.

Θα μας σωσει η ΝΔ που χρωσταει 400 εκ στις τραπεζες και δεν πληρωνει.! :smt005: Δεν μπορουν να σωσουν το κομμα τους και θενε να σωσουν εμας! Πισω ρεμαλια!

Η θα μας σωσει ο άεργος κομμουνιστοφαγος G-μερος που θέλει μισθο βουλευτη για να καταπολεμησει το κρατος! Πισω κι εσυ ρεμάλι!

Το λαδακι ειναι εγγύηση!. :003: Με τετοια πουλημενα τομαρια που παριστανουν τους πολιτικους, τετοια αντιμετωπιση χρεί.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 22:18

aljawn έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:
Ναι (περίπου) και όχι
Ε, κάτι τέτοια λέτε και αντί για οργή προκαλείτε ενίοτε και ανθρωπιστικά αισθήματα. Παλιόπαιδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 22:22

Πρετεντέρης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:16
εντάξει, έτσι δικαιολογείται το μένος σου κατά της ΝΔ. :D να υποθέσω ότι επί Τσίπρα οι φόροι πήγαιναν για καλό σκοπό, ενώ τώρα οχι; :D
Κανένα μένος, όταν βγήκε ο κρυφακούλης ήμουν δικηγόρος τώρα δεν είμαι, στάση δεν έχω αλλάξει και έχω εξηγήσει και τους (πρόσθετους πλέον) λόγους. Φυσικά εξυπακούεται ότι επί Πόκου πλήρωνα κανονικά, τώρα το αργότερο που μπορώ

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 25 Μαρ 2023, 22:23

aljawn έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:22
Πρετεντέρης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:16
Κανένα μένος, όταν βγήκε ο κρυφακούλης ήμουν δικηγόρος τώρα δεν είμαι, στάση δεν έχω αλλάξει και έχω εξηγήσει και τους (πρόσθετους πλέον) λόγους. Φυσικά εξυπακούεται ότι επί Πόκου πλήρωνα κανονικά, τώρα το αργότερο που μπορώ
Σατανά!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 22:24

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:10
aljawn έγραψε:

Ρε συ, είτε γκαγκά είτε νουδουλικό είτε προφιτερόλ γεμιστό με λαχανικά με λέει ο οποιοσδήποτε εθνοζαιοπροχωκάγκουρας, το ίδιο μου κάνει.
Εγώ πλέον θα σε λέω μόνο λαθρολαγνα τεκνατζου :hebit:
Εγώ θα συνεχίσω να σε λέω τζίτζι. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 25 Μαρ 2023, 22:25

Πρετεντέρης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:23
Σατανά!
Δεν μπορώ να κάνω και πολλά, ελέω φορολόγησης στην πηγή.

Αλλά μόλις άκουσα για αναβίωση των 120 δόσεων (καθόσον ο κρυφακούλης έχει δώσει κώλο πλέον) εξυπακούεται ότι 2-3 ρυθμίσεις που είχα μπήκαν σε καθυστέρηση.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 22:34

Πασιφάη έγραψε:
25 Μαρ 2023, 21:32
sys3x έγραψε:
25 Μαρ 2023, 21:24
taxalata xalasa έγραψε:
25 Μαρ 2023, 19:31

αμα παει η αποχη στο 60 η 70% που ειναι και ο στοχος μας, τοτε δεν υπαρχει πλειονοτητα εκλογικου σωματος. Δεν ξερω τι προβλεπει το συνταγμα και ουτε με ενδιαφερει. Θα υπαρξει βεβαια πλειοψηφια για εκλογη βουλευτων απο το υπολοιπο 30 η 40% του εκλογικου σωματος αλλα δεν θα υπαρχει λαϊκη βουληση της πλειονοτητας του λαου και του εκλογικου σωματος. Αυτο συνεπαγεται στην πραγματικη ζωη ο,τι ο πολυς κοζμος δεν θελει το υπαρχον συστημα. Το αγνοει. Και ομοιως θα αγνοησουμε και τις νομοθεσιες της βουλης. Δηλαδη, αυτοι θα νομοθετουν και εμεις θα κανουμε οτι ειναι δυνατον ωστε να μην τηρουμε τον νομο, οποτε και οταν μπορουμε. Ευτυχως και στην βαση του δικου τους συστηματος, λαδακι εχουμε μπολικο για να λαδωσουμε. Ασε δε που αμα περασουμε σε απεργια πληρωμης φορων θα γελασει ο καθε πικραμενος. Ας ερθουν να μας συλλαβουν ολους εμας το 60 η 70% που θα απεχουμε απο το τσιρκο τους. Ισως να λεγεται και Μαζικη Ανυποκοη και δεν εχει κερδισει κανενας καισαρακος ή λουδοβικακος απο δαυτο. Ψαξε την ιστορια και θα βρεις διαφορα τετοια ομορφα.

Επισης, οποιος θελει να παει να ψηφισει, ας παει. Δεν μας ενοχλει. Ομοιως να μην ενοχλουνται αυτοι που δεν θελουν να πανε να ψηφισουν. Γιατι υπαρχει πιεση να πανε για τον ταδε η δεινα λογο;

Ας δουμε πρωτα απο τους φορουμικους κομματοκυνες τις απαντησεις στο νημα αυτο και ισως να μας πεισουν να παμε να ριξουμε ψηφο.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, διάλογο κάνουμε για τα υπέρ και τα κατά, ότι γουστάρεις θα/να κάνεις.
Επίσης η κατάσταση που περιγράφεις με 60% αποχή είναι πάνω κάτω η κατάσταση που βιώνουμε τόσα χρόνια, για μια μειοψηφία βολεμένων που μετακινούνται από το ένα ΠΑΣΟΚ στο άλλο και βγάζουνε κυβερνήσεις πρόκειται.
Τί έγινε ρε Συς; Εδώ ''έκοψες τη φορα'' σου; Εγώ όμως είμαι ο μαλάκας που δεν καταλαβαίνει χριστό έτσι;
Ανίδεη, που με ταμπέλιασες φόρα παρτίδα και με την ευχή να παω να γαμηθώ. Όμορφα, δε λέω.

Καλά κάνω που δεν μπαίνω συχνά στην συγκεκριμένη ενότητα. Αρρώστεια σκέτη.
Τι σε είπα;
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2023, 22:34

taxalata xalasa έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:17
ΓΑΛΗ έγραψε:
aljawn έγραψε:
25 Μαρ 2023, 21:15

Περισσότερο θα έλεγα και τυφλά λεφτά, καθότι φορολογήθηκα με τεκμήρια.
Αλλά, όπως είπα, τα έκανα τα κουμάντα μου και χεσμένη την έχω την εκάστοτε κυβέρνηση.

Θα μας σωσει η ΝΔ που χρωσταει 400 εκ στις τραπεζες και δεν πληρωνει.! :smt005: Δεν μπορουν να σωσουν το κομμα τους και θενε να σωσουν εμας! Πισω ρεμαλια!

Η θα μας σωσει ο άεργος κομμουνιστοφαγος G-μερος που θέλει μισθο βουλευτη για να καταπολεμησει το κρατος! Πισω κι εσυ ρεμάλι!

Το λαδακι ειναι εγγύηση!. :003: Με τετοια πουλημενα τομαρια που παριστανουν τους πολιτικους, τετοια αντιμετωπιση χρεί.
Ε, εδώ που τα λέμε και όσοι χρησιμοποιούν λαδάκι για τα διαδικαστικά, δεν είναι καν τομάρια, πολυλογάδικες τσιχλόφουσκες είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 25 Μαρ 2023, 22:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:34
taxalata xalasa έγραψε:
25 Μαρ 2023, 22:17
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ε, εδώ που τα λέμε και όσοι χρησιμοποιούν λαδάκι για τα διαδικαστικά, δεν είναι καν τομάρια, πολυλογάδικες τσιχλόφουσκες είναι.
Δεν υπαρχει πολυλογαδικη τσιχλοφουσκα παρα μονο σε σουρεαλιστικο πινακα ζωγραφικής. Ζωγραφισε το οταν τελειωσεις με την λάντζα των πιάτων.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Μαρ 2023, 22:52

Otto Weininger έγραψε:
25 Μαρ 2023, 17:14
πατησιωτης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 17:09
Υπάρχει και κάτι άλλο βέβαια.Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι η Ζωάρα θα αρκούνταν στα 13 δις ευρώ που υπολογίζουν τα 244 εκατομμύρια δολλάρια του 1944 για το κατοχικό δάνειο.Κατά τη Ζωάρα μάλλον θα έπρεπε το κατοχικό δάνειο να καλύπτει τα περισσότερα χρέη της Ελλάδος και τα υπόλοιπα να διαγραφούν.
Οπότε θα έπαιρνε αυτά που πήρε και ο Βαρουφάκης.
Δε έχει πολύ νόημα η κουβέντα.
Τόσα χρόνια μας έχει πρήξει τα αρχίδια, βρίζει, κράζει και παριστάνει τον γενικό κριτή, για να μας σκάσει το παραμύθι ότι θέλει κατοχικά δάνεια και διαγραφές χρεών, Ζωίτσα κλπ

Μάθανε όλοι το κατοχικό δάνειο το 2010 και βρήκαν το νόημα της ζωής
Ας πούμε απλά ότι είμαι ο μπαμπάς σας κομματόσκυλε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 25 Μαρ 2023, 22:57

sys3x έγραψε:
25 Μαρ 2023, 15:57
georgebi έγραψε:
25 Μαρ 2023, 15:04
πατησιωτης έγραψε:
25 Μαρ 2023, 14:49

Αυτό το νομίζεις εσύ.
Ξέρω άλλες δυο που το νομίζουν :g030:

Εικόνα

Δεν το ξανασπαμάρω ως απάντηση σε εσένα ξεφτιλισμένο* μποτ** αλλά για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται καθώς συμπληρώνει δυνητικά πολλά ιστορικά κενά σε όσους δεν γνωρίζουν και αντίστοιχα απαντάει σε ορισμένα "αναπάντητα" ερωτήματά και απορίες γύρω από το τι καπνό φουμάρουν τελικά οι κατά τα άλλα πάρα πάρα πάρα πολύ καλοί μας φίλοι Γερμανοί.

*διευκρινίζω εδώ ότι ο όρος "ξεφτιλισμένο" περιγράφει άψογα το ακόλουθο (**) ουσιαστικό καθώς προβλέπω ότι θα ακολουθήσει επαναδημοσίευση της συγκεκριμένης ανάρτησης στο εξίσου ξεφτιλισμένο νήμα που από μόνο του αποδεικνύει το μέγα έθος της ξεφτίλας (σου και όχι μόνον).
**το αυτό όπως στο *.

Η επίθεσή προς την Ζωάρα επειδή ακριβώς ανακίνησε με την ανάλογη σοβαρότητα αυτό το σοβαρότατο θέμα το 14-15 και η δολοφονία χαρακτήρα που επιχειρήθηκε από την μεριά των δοσίλογων γερμανοτσολιάδων και των συν αυτώ χρήσιμων ηλίθιων νουδουλικών - ταπερμίνιονς (hm: Orion22, ολ ράητς ρηζέρβντ) εκείνη την περίοδο είναι χυδαία στην καλλίτερη των περιπτώσεων. Σε κάθε περίπτωση είναι τεράστια ντροπή ηθικά και ποινικά η μειοδοσία είναι από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει κάποιος απέναντι στο κοινωνικό σύνολό.

Για μια ανάρτηση που περιείχε μια φωτογραφία και την εύλογη διαπίστωση πως εσυ, αυτές οι δυο και οι....... πολυπληθείς ψηφοφόροι τους :smt005:

θεωρείτε τη διεκδίκηση του αναγκαστικού δανείου και το υπόλοιπο των πολεμικών αποζημιώσεων πως είναι απολύτως εφικτοί στόχοι. :roll:

Και αντί να απαντήσεις ''ναι georgebi, έχεις απολυτά δικιο'' :102:

ακολουθεί ολο αυτό το εκτός θέματος παραλήρημα :e040:

Το μόνο που μπορώ να σχολιάζω είναι η απογοήτευση που ένιωσα που ενώ για την Ζωάρα είχες να πεις :g094:

για την έτερη της φωτο, την τιτανοτεραστια Ραχήλ :romance-hearteyes:

μουγκα στη στρούγκα :cry

Για τα υπόλοιπα, τα άσχετα με το θέμα, που με αφορούν :g030:

τον δρόμο τον έχεις μάθει πια :smt047

georgebi @ Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών