Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Μαρ 2023, 12:51

Ναύτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 12:15
Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 11:58
Ναύτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 11:47

Ποια ΟΚ έχει πάρει; Μιλάς με γρίφους γέροντα.
btw "ζαίοι" οι πετσωμένοι δημοσκόποι και ο όμιλος Μαρινάκη;
Το πρόβλημα με σας είναι ότι πιστεύετε το αφήγημα περί πετσωμενων καναλιών.
Θεωρείς ότι επειδή ο ΣΚΑΙ πήρε 830.000 από την λίστα Πέτσα (και κάτι λιγότερο από την εμβολιαστική καμπάνια) εξαγοράστηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι του μη σου πω όλος ο όμιλος, μη σου πω ότι ο Αλαφούζος κουβαλάει ψηφορους με τα οποία του.

Όλο το θεμα το δημιούργησαν οι ζαίοι επειδή το ανύπαρκτο Ντοκουμέντο δε πήρε.

Δεν υπάρχουν πετσωμενοι. Υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν δουλίτσες και μερίδιο από το ταμείο ανάκαμψης. Γι'αυτό γίνεται όλη η δουλειά και αλλάζουν στάση κάθε βδομάδα.

Εσύ νομίζεις ότι για αυτά, θα στείλουμε στα σκουπίδια την γεωπολιτική πορεία της Ελλάδας, τις συμμαχίες και και τις συμφωνίες, τα ξεκινήματα για τα κοιτάσματα κλπ. ή ότι θα σε αφήσουν να το κάνεις σαν ΔΦΑ.

Από κοντά, νομίζεις ότι θα ψηφίσουν ζαίους όλοι της μεσαίας τάξης που είδαν την εφορία να μειώνεται, τους μισθούς να ανεβαίνουν, τον Ενφια να μειώνεται, τις συντάξεις να βγαίνουν ταχύτατα κλπ, όταν είναι νωπές οι μνήμες από το συνειδητό γαμησι των ζαίων στην μεσαία τάξη.

Κούνια που σε κούναγε. Και αν δεν είχε γίνει το σαμποτάζ με την απλά αναλογική ( το έκαναν οι ζαίοι σαν τροχοπέδη επειδή ξέρουν και ήξεραν, ότι θα χάσουν τις εκλογές) θα τελειώναμε από τη πρώτη Κυριακή.

Ας παίξουν ρέστα οι ζαίοι τώρα, αλλά να έχουν κατά νου ότι είναι πολύ κοντά στο να περάσουν την κόκκινη γραμμή.
Όχι ρε συ, εγώ μαζί σου είμαι.
Μην ακούς τους κακοήθεις που λένε ότι όλοι οι μηντιάρχες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι διαπλεκόμενοι με το σύστημα ΚΜ και κονομάνε χοντρά από λίστες Πέτσα, εργολαβίες στο δημόσιο και χοντρούς μισθούς για να προπαγανδίζουν τα κυβερνητικά non papers στην υγειά των κορόιδων. Συκοφαντίες των ζαίων είναι όλα αυτά, εδώ μιλάμε για κυβέρνηση διαμάντι, τάξη και ηθική, αλφαδιά όλα
Εννοείται ότι έτσι και πέσει ο ΚΜ κι η παρέα του υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φτάσουν οι Τούρκοι μέχρι τον ισθμό της Κορίνθου και να χάσουμε τα Επτάνησα, μην το συζητάς, εγώ τα ξέρω, σ' αυτούς τους παλιοζαίους πες τα που λένε κάτι μαλακίες ότι τέτοιες ακρίδες είχαν να εμφανιστούν στη Γη από τον καιρό των επτά πληγών του Φαραώ.
Όσο για την μεσαία τάξη, το επιβεβαιώνω κι εγώ ότι περνά στιγμές μοναδικής ευμάρειας, τι καλάθια της νοικοκυράς, τι fuel pass, τι market pass, μιλάμε από τον καιρό των συσσιτίων της UNRRA είχε να δει τέτοια καλοπέραση η μεσαία τάξη.
Και για την απλή αναλογική, δίκιο βουνό έχεις. Αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική, 40% θα έπαιρνε από την πρώτη Κυριακή ο ΚΜ και η νέα μητσοτακία, οπότε δεν θα είχαμε τώρα εμπρός μας ολοζώντανο τον κομμουνιστικό κίνδυνο και τον τρίτο γύρο.
Παρά ταύτα, έχω την αίσθηση ότι η νουδού παλεύει πλέον να παραμείνει στο 31-32% -κυρίως επειδή ο ελληνικός λαός είναι αχάριστος- κι όσο περνούν οι εβδομάδες μέχρι τις εκλογές θα πέφτει, γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι το διεθνές τουρκοσιωνιονιστικομασωνικό κατεστημένο κατεργάζεται την καταστροφή της χώρας.
Μπλα μπλα μπλα.
Αφού προσπεράσαμε την λίστα Πέτσα γράψε μας για τις εργολαβίες των ολιγαρχων.

Κάτι θα ξέρεις για να το λες

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 26 Μαρ 2023, 12:57

talaipwros έγραψε:
26 Μαρ 2023, 12:06
AlienWay έγραψε:
26 Μαρ 2023, 11:50
Το δίδαγμα από τη τραγωδία στα Τέμπη είναι ότι η ασφάλεια των υποδομών θα πρέπει να έρθει πρώτη στην ατζέντα της διακυβέρνησης.

Γεγονός είναι ότι τέτοια δυστυχήματα λαμβάνουν χώρα και λίγο πιο δυτικά. ΟΜΩΣ, εκεί η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πιο μικρή. Εδώ είμαστε αλλιώς.

Δεν είναι ανέφικτο. Ενα κονδύλι που είναι να πάει για εξοπλισμούς συνταξεις , θα δοθεί για την μεγαλύτερη ασφάλεια των μετακινήσεων.
φιξντ
Κι αυτό σωστό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 26 Μαρ 2023, 13:46

Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 12:51
Ναύτης έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 11:58

Το πρόβλημα με σας είναι ότι πιστεύετε το αφήγημα περί πετσωμενων καναλιών.
Θεωρείς ότι επειδή ο ΣΚΑΙ πήρε 830.000 από την λίστα Πέτσα (και κάτι λιγότερο από την εμβολιαστική καμπάνια) εξαγοράστηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι του μη σου πω όλος ο όμιλος, μη σου πω ότι ο Αλαφούζος κουβαλάει ψηφορους με τα οποία του.

Όλο το θεμα το δημιούργησαν οι ζαίοι επειδή το ανύπαρκτο Ντοκουμέντο δε πήρε.

Δεν υπάρχουν πετσωμενοι. Υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν δουλίτσες και μερίδιο από το ταμείο ανάκαμψης. Γι'αυτό γίνεται όλη η δουλειά και αλλάζουν στάση κάθε βδομάδα.

Εσύ νομίζεις ότι για αυτά, θα στείλουμε στα σκουπίδια την γεωπολιτική πορεία της Ελλάδας, τις συμμαχίες και και τις συμφωνίες, τα ξεκινήματα για τα κοιτάσματα κλπ. ή ότι θα σε αφήσουν να το κάνεις σαν ΔΦΑ.

Από κοντά, νομίζεις ότι θα ψηφίσουν ζαίους όλοι της μεσαίας τάξης που είδαν την εφορία να μειώνεται, τους μισθούς να ανεβαίνουν, τον Ενφια να μειώνεται, τις συντάξεις να βγαίνουν ταχύτατα κλπ, όταν είναι νωπές οι μνήμες από το συνειδητό γαμησι των ζαίων στην μεσαία τάξη.

Κούνια που σε κούναγε. Και αν δεν είχε γίνει το σαμποτάζ με την απλά αναλογική ( το έκαναν οι ζαίοι σαν τροχοπέδη επειδή ξέρουν και ήξεραν, ότι θα χάσουν τις εκλογές) θα τελειώναμε από τη πρώτη Κυριακή.

Ας παίξουν ρέστα οι ζαίοι τώρα, αλλά να έχουν κατά νου ότι είναι πολύ κοντά στο να περάσουν την κόκκινη γραμμή.
Μην ακούς τους κακοήθεις που λένε ότι όλοι οι μηντιάρχες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι διαπλεκόμενοι με το σύστημα ΚΜ και κονομάνε χοντρά από λίστες Πέτσα, εργολαβίες στο δημόσιο και χοντρούς μισθούς για να προπαγανδίζουν τα κυβερνητικά non papers στην υγειά των κορόιδων. Συκοφαντίες των ζαίων είναι όλα αυτά, εδώ μιλάμε για κυβέρνηση διαμάντι, τάξη και ηθική, αλφαδιά όλα
Εννοείται ότι έτσι και πέσει ο ΚΜ κι η παρέα του υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φτάσουν οι Τούρκοι μέχρι τον ισθμό της Κορίνθου και να χάσουμε τα Επτάνησα, μην το συζητάς, εγώ τα ξέρω, σ' αυτούς τους παλιοζαίους πες τα που λένε κάτι μαλακίες ότι τέτοιες ακρίδες είχαν να εμφανιστούν στη Γη από τον καιρό των επτά πληγών του Φαραώ.
Όσο για την μεσαία τάξη, το επιβεβαιώνω κι εγώ ότι περνά στιγμές μοναδικής ευμάρειας, τι καλάθια της νοικοκυράς, τι fuel pass, τι market pass, μιλάμε από τον καιρό των συσσιτίων της UNRRA είχε να δει τέτοια καλοπέραση η μεσαία τάξη.
Και για την απλή αναλογική, δίκιο βουνό έχεις. Αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική, 40% θα έπαιρνε από την πρώτη Κυριακή ο ΚΜ και η νέα μητσοτακία, οπότε δεν θα είχαμε τώρα εμπρός μας ολοζώντανο τον κομμουνιστικό κίνδυνο και τον τρίτο γύρο.
Παρά ταύτα, έχω την αίσθηση ότι η νουδού παλεύει πλέον να παραμείνει στο 31-32% -κυρίως επειδή ο ελληνικός λαός είναι αχάριστος- κι όσο περνούν οι εβδομάδες μέχρι τις εκλογές θα πέφτει, γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι το διεθνές τουρκοσιωνιονιστικομασωνικό κατεστημένο κατεργάζεται την καταστροφή της χώρας.
Μπλα μπλα μπλα.

Να ναι, ρε συ, αφού τά 'παμε, συκοφαντίες είναι όλα. Δεν υπάρχουν οι λίστες Πέτσα, συκοφαντίες των εθνομηδενιστών είναι όλα αυτά, άλλωστε την αλήθεια την ακούμε καθημερινά από τον Αυτιά, τον Προτοσάλτε, τον Χατζηνικόλα, τον Καμπουράκη, τον Οικονόμου (όχι τον κυβερνητικό εκπρόσωπό α, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο βου) και τα υπόλοιπα πουλέν της εναξάρτητης και αδέσμευτης ελληνικής δημοσιοκαφρίας. Ούτε διαπλεκόμενοι μηντιάρχες υπάρχουν για να παίρνουν εργολαβίες και μπίζνες από το δημόσιο, ούτε έχει πέσει το σύστημα και οι άριστοι της νέας μητσοτακίας σαν τα λυκόρνια και τις ακρίδες στον ταβλά με τα κουλούρια κι έχουν ψειρίσει ακόμα και τα μανουάλια από τις εκκλησίες, μην ακούς, αυτά τα λένε οι χαίοι, οι κομμουνιστές και εκείνος ο μούργος, ο Πολάκης, που έκοψε δήθεν το κάπνισμα.
Κατά τα λοιπά, ο ΚΜ νομίζω παλεύει πλέον να σώσει το τομάρι του και το παρεάκι του και δεν πα να γίνει η νουδου Αρκάδι. Ακόμα κι ο κουρασμένος ξύπνησε και την κοπάνησε από το καράβι που βουλιάζει, αλλά αυτά τα κάνει επειδή ζηλεύει το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Εν τω μεταξύ, ας ελπίσουμε ο καλός θεός της Ελλάδας να λυπηθεί το έθνος και να μην πέσει η νουδου κάτω από το 30%, γιατί μπορεί στην περίπτωση αυτή να πάρει τον πούλο ο ΚΜ, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι στήνουν μηχανή για ΠΘ σε κυβέρνηση συνεργασία την κυρά Θοδώρα και να ετοιμάζεται ο κύριος Μπακογιάννης. Εντάξει, κάπου έλεος, αν μη τι άλλο είναι ανθρωπιστικοί οι λόγοι.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Μαρ 2023, 14:45

Ναύτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 13:46
Otto Weininger έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Μπλα μπλα μπλα.

Να ναι, ρε συ, αφού τά 'παμε, συκοφαντίες είναι όλα. Δεν υπάρχουν οι λίστες Πέτσα, συκοφαντίες των εθνομηδενιστών είναι όλα αυτά, άλλωστε την αλήθεια την ακούμε καθημερινά από τον Αυτιά, τον Προτοσάλτε, τον Χατζηνικόλα, τον Καμπουράκη, τον Οικονόμου (όχι τον κυβερνητικό εκπρόσωπό α, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο βου) και τα υπόλοιπα πουλέν της εναξάρτητης και αδέσμευτης ελληνικής δημοσιοκαφρίας. Ούτε διαπλεκόμενοι μηντιάρχες υπάρχουν για να παίρνουν εργολαβίες και μπίζνες από το δημόσιο, ούτε έχει πέσει το σύστημα και οι άριστοι της νέας μητσοτακίας σαν τα λυκόρνια και τις ακρίδες στον ταβλά με τα κουλούρια κι έχουν ψειρίσει ακόμα και τα μανουάλια από τις εκκλησίες, μην ακούς, αυτά τα λένε οι χαίοι, οι κομμουνιστές και εκείνος ο μούργος, ο Πολάκης, που έκοψε δήθεν το κάπνισμα.
Κατά τα λοιπά, ο ΚΜ νομίζω παλεύει πλέον να σώσει το τομάρι του και το παρεάκι του και δεν πα να γίνει η νουδου Αρκάδι. Ακόμα κι ο κουρασμένος ξύπνησε και την κοπάνησε από το καράβι που βουλιάζει, αλλά αυτά τα κάνει επειδή ζηλεύει το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Εν τω μεταξύ, ας ελπίσουμε ο καλός θεός της Ελλάδας να λυπηθεί το έθνος και να μην πέσει η νουδου κάτω από το 30%, γιατί μπορεί στην περίπτωση αυτή να πάρει τον πούλο ο ΚΜ, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι στήνουν μηχανή για ΠΘ σε κυβέρνηση συνεργασία την κυρά Θοδώρα και να ετοιμάζεται ο κύριος Μπακογιάννης. Εντάξει, κάπου έλεος, αν μη τι άλλο είναι ανθρωπιστικοί οι λόγοι.
Όταν για τρίτο συνεχόμενο ποστ αναφέρεις την λίστα πέτσα, σημαίνει ότι αποδέχεσαι πως ο ΣΚΑΙ εξαγοράστηκε με 1 - 1,5 μύριο από τις καμπάνιες στην πανδημία.
Ή το iefimerida με 300-400 χιλιάρικα.

Σε καθιστά αυτομάτως ηλίθιο όλο αυτό.

Περιμένω να μας πεις τις εργολαβίες. Έστω μια που ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 26 Μαρ 2023, 17:11

Ναύτης έγραψε:

... κυβερνητικά non papers στην υγειά των κορόιδων ... των ζαίων ...
(δεν είμαι ΝΔ, αλλά :003: ) τα non papers ήταν (σχεδόν) αποκλειστικότητα τών ζαίων στην Ελλάδα. just saying... :102:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 26 Μαρ 2023, 20:17

Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 14:45
Ναύτης έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Μπλα μπλα μπλα.

Όταν για τρίτο συνεχόμενο ποστ αναφέρεις την λίστα πέτσα, σημαίνει ότι αποδέχεσαι πως ο ΣΚΑΙ εξαγοράστηκε με 1 - 1,5 μύριο από τις καμπάνιες στην πανδημία.

Κοίτα, αφού θες να τ' ακούσεις, το ποιος από τους δυο μας είναι ηλίθιος φαίνεται από το ποιος από τους δυο μας λειτουργεί ως κομματόσκυλο.
Επί της ουσίας, παραπέμπω στην παλαιότερη δήλωση του (δικού σου) Αναστάση Παπαληγούρα: "Δεν μπορεί να συμπίπτει η ιδιότητα του μεγαλοεργολάβου και μεγαλοπρομηθευτή του Δημοσίου με αυτήν του καναλάρχη". Ο Καραμανλής προσπάθησε κάποτε να θεσπίσει το ασυμβίβαστο μεταξύ του βασικού μετόχου ΜΜΕ και του εργολάβου δημοσίων έργων και όλοι ξέρουμε (;) πώς κατέληξε η ιστορία αυτή. Και δεν είναι μόνο τα δημόσια έργα, είναι επίσης ντα ντιλς με τις τράπεζες, η κρατική διαφήμιση, οι διευκολύνσεις των κρατικών υπηρεσιών και φυσικά τα πάρε-δώσε με τη δικαιοσύνη.
Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις αν πιστεύεις ότι θα καταπιούμε όλοι τα σάπια που πουλάς, ότι δήθεν δεν παίζει διαπλοκή μεταξύ του καθεστώτος ΚΜ, των μηντιαρχών και των πληρωμένων γραφίδων-μικροφώνων. Μ' αρέσει όμως που βάζεις στη σούπα της τάξης και ηθικής και το ifemiredida του Ράπτη! Για κλάματα.
Κατά τα λοιπά, είπαμε: κοντός ψαλμός, αλληλούια.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Μαρ 2023, 20:29

Ναύτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 20:17
Otto Weininger έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Κοίτα, αφού θες να τ' ακούσεις, το ποιος από τους δυο μας είναι ηλίθιος φαίνεται από το ποιος από τους δυο μας λειτουργεί ως κομματόσκυλο.
Επί της ουσίας, παραπέμπω στην παλαιότερη δήλωση του (δικού σου) Αναστάση Παπαληγούρα: "Δεν μπορεί να συμπίπτει η ιδιότητα του μεγαλοεργολάβου και μεγαλοπρομηθευτή του Δημοσίου με αυτήν του καναλάρχη". Ο Καραμανλής προσπάθησε κάποτε να θεσπίσει το ασυμβίβαστο μεταξύ του βασικού μετόχου ΜΜΕ και του εργολάβου δημοσίων έργων και όλοι ξέρουμε (;) πώς κατέληξε η ιστορία αυτή. Και δεν είναι μόνο τα δημόσια έργα, είναι επίσης ντα ντιλς με τις τράπεζες, η κρατική διαφήμιση, οι διευκολύνσεις των κρατικών υπηρεσιών και φυσικά τα πάρε-δώσε με τη δικαιοσύνη.
Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις αν πιστεύεις ότι θα καταπιούμε όλοι τα σάπια που πουλάς, ότι δήθεν δεν παίζει διαπλοκή μεταξύ του καθεστώτος ΚΜ, των μηντιαρχών και των πληρωμένων γραφίδων-μικροφώνων. Μ' αρέσει όμως που βάζεις στη σούπα της τάξης και ηθικής και το ifemiredida του Ράπτη! Για κλάματα.
Δηλαδή δεν έχεις ούτε μισό παράδειγμα για την κουβέντα.
Ένα έργο, ένα link κάτι.

Οκ, επόμενος

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Μαρ 2023, 09:42

Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 20:29
Ναύτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 20:17
Otto Weininger έγραψε:

Δηλαδή δεν έχεις ούτε μισό παράδειγμα για την κουβέντα.
Ένα έργο, ένα link κάτι.

Οκ, επόμενος
Βλέπω έχεις μεγάλη πρεμούρα για το άτυπο γραφείο τύπου της νουδου...εχμμμ συγγνώμη, για τον ΣΚΑΙ ήθελα να πω.
Προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο του Ν. Γρυλλάκη, πάλαι ποτέ εξ' απορρήτων του πατέρα του δικού σου. Ενδεχομένως να χρειαστεί να φρεσκάρεις λίγο τα ρουμάνικά σου. Παραπέρα, επειδή έχω φθάσει σε μια κάποια ηλικία, δεν θυμάμαι ποιους αποκαλούσε ο Γ. Παπανδρέου (όχι ο ΓΑΠ, ο παππούς του) ως "καραμανλικούς εργολάβους" και τι τους καταλόγιζε. Θυμάμαι όμως την εποχή που ο ΣΚΑΙ τα έσπασε με τον πατέρα του δικού σου (αναρωτιέμαι γιατί) κι έβαζε καθημερινά τον Κακαουνάκη και τον Τράγκα να λούζουν επί μήνες ολόκληρους την αγία οικογένεια με οχετούς. Σε κάθε περίπτωση, κάποιοι έχουμε μάτια και βλέπουμε τι συμβαίνει με τους μηντιάρχες, τους μεγαλοδημοσιογράφους και το σύστημα ΚΜ, δεν πάσχουμε όλοι από κομματική τύφλωση.
Στο είπα και προηγουμένως: άσε τα σάπια ή εν πάση περιπτώσει πούλα τα εκεί που τ' αγοράζουν.

ΥΓ: Το iefimerida, ρε τύπε; Μα το iefimerida; :lol:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 27 Μαρ 2023, 09:52

Συνεχίζεις να μη φέρνεις ούτε ένα παράδειγμα ολιγαρχων και εργολαβίας.
Απορώ γιατί.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 27 Μαρ 2023, 09:58

Otto Weininger έγραψε:
27 Μαρ 2023, 09:52
Συνεχίζεις να μη φέρνεις ούτε ένα παράδειγμα ολιγαρχων και εργολαβίας.
Απορώ γιατί.
Μην απορείς πάρα πολύ, είναι γενικά γνωστό ότι δεν μπορεί να κρυφτεί ο ελέφαντας πίσω από μια παπαρούνα, ούτε εξαφανίζεται η στρουθοκάμηλος όταν χώνει το κεφάλι της στην άμμο.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 27 Μαρ 2023, 11:31

Ότι έγινε με τους σιδηρόδρομους και φτάσαμε στα Τέμπη, έγινε και με τον ΒΟΑΚ. Ο Σπίρτζης είχε δημοπρατήσει το έργο και ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσει το έργο, και ο Καραμανλής τα διέγραψε όλα για να γίνει δήθεν επανασχεδιασμός. Στην πραγματικότητα ακυρώθηκε για να δοθεί στους δικούς τους. Και 4 χρόνια μετά δεν έχει γίνει κανένα έργο. Αυτό ακριβώς έγινε και με τους σιδηρόδρομους
Κάθε νεκρός στον βόρειο άξονα της Κρήτης είναι δολοφονημένος από τον Καραμανλή και το καθεστώς
Δεκαετία του 2020
Παρόλο που πριν το 2019 υπήρχε ήδη διαγωνισμός για την δημοπράτηση του ΒΟΑΚ, με την εκλογή της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη αποφασίστηκε ο διαγωνισμός αυτός να ακυρωθεί και να επαναμελετηθεί το έργο.

Στις αρχές του 2020, ανακοινώθηκαν δύο πιθανά σενάρια ως προς την χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ. Το πρώτο σενάριο αφορά το να λάβει η κυβέρνηση έσοδα από άλλη σύμβαση παραχώρησης. Το πρόβλημα είναι ότι χρειαζόταν η έγκριση των πιστωτών, διότι μέρος των εν λόγω χρημάτων πάει στην εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους. Στο δεύτερο σενάριο μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι επιστροφές των κεντρικών τραπεζών προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο, το οποίο εξετάζεται σε ανώτατο κυβερνητικό κλιμάκιο.[10] Το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής ΒΟΑΚ
Παρουσίαση τελικής χάραξης ΒΟΑΚ από τον Πρωθυπουργό: 20 Μαίου 2021[11]
Περιβαλλοντική αδειοδότηση: Φθινόπωρο 2021
Αρχές 2022: Έναρξη κατασκευής έργων από Χερσόνησο ως Νεάπολη
Υποβολή δεσμευτικών προσφορών : Άνοιξη 2022
Αξιολόγηση και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου: Φθινόπωρο 2022
Υπογραφή σύμβασης: Α' 3μηνο του 2023
Έναρξη των συμβάσεων: Θέρος 2023
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF ... CF%85_2020

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 27 Μαρ 2023, 14:21

Σιδηρόδρομος: Πώς Γερμανία και Βρετανία έλυσαν το πρόβλημα της κλοπής χαλκού
Τι είναι το τεχνητό DNA και πώς προστατεύει τα καλώδια και κάθε άλλο εξοπλισμό του σιδηροδρομικού δικτύου
https://www.tanea.gr/2023/03/25/world/s ... is-xalkou/

η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 27 Μαρ 2023, 14:27

Τι υπονοεί εδώ, ένα από τα πιο γνωστά troll του ΣΥΡΙΖΑ (με 46.000 tweets σε ένα χρόνο)

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 27 Μαρ 2023, 14:33

σκοτεινες δυναμεις δολοφονησανε τον Διευθυντη για να κρυψουνε τη μεταφορα ραδιενεργων υλικων ... διαδωστε προτου το κατεβασουνε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 27 Μαρ 2023, 14:33

Otto Weininger έγραψε:
27 Μαρ 2023, 14:27
Τι υπονοεί εδώ, ένα από τα πιο γνωστά troll του ΣΥΡΙΖΑ (με 46.000 tweets σε ένα χρόνο)

Εικόνα
Μια περίεργη σύμπτωση. Και στην ιστορία και την πολιτική δεν υπάρχουν συμπτώσεις.
My Life had stood, a Loaded Gun

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών