BRAVEPAKi
Re: BRAVEPAKi
O Enoch Powell τα είχε προβλέψει όλα και δικαιώθηκε
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
με βαση το κατω βιντεο μαλλον για αλλα θα αγωνισθει ...Orion22 έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:06Ο πακιστανος Χαμζα Γιουσαφ ο νεος προεδρος του SNP
Θα ηγηθει της σκοτσεζικης νεοεθνεγερσιας και αποσχισης απο το ΗΒ.
Απεναντι του, θα βρισκεται ο ινδος Ρισι Σουνακ *styled as "shortshanks"
Mια ακομα ιστορικη "φαρσα" ανταξια της παηθονικης κληρονομιας
Υ.Γ. Import subcontinent- become subcontinent
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
https://www.breitbart.com/europe/2014/0 ... x-salmond/Humza Yousaf MSP: The Islamist-Linked 'Radical' Behind Salmond and Scottish Independence
18 Sep 2014
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Δεν υπάρχει "Αμερικανός" όπως το εννοείς, γιατί στις ΗΠΑ το 98% του πληθυσμού είναι μετανάστες. Ο Δουκάκης και ο Μπους ήταν στον ίδιο βαθμό Αμερικάνοι από άποψη καταγωγής, δηλαδή 0%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:29ο άνθρωπος πάντως Σκωτσέζος πολίτης είναι , όπως ήταν αμέρικανος ο Michael dukakis, που κατέβαινε για πρόεδρος των ΗΠΑ το 88. Όποιος βλέπει κάποια διαφορά, απλά είναι ρατσιστής κρετίνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δε νομίζω να διαφωνείτε, διαφωνώ εγώ βέβαια γιατί αυτό το 98% δεν είναι μετανάστες, είναι απόγονοι μεταναστών θα έλεγε κανείς αλλά και αυτό λάθος θα ήταν. Και θα ήταν λάθος γιατί εξισώνει αποίκους, εισαγόμενους σκλάβους και πραγματικούς μετανάστες σε μια ενιαία υπερκατηγορία ως "μετανάστες". Στην πραγματικότητα είναι τρείς πολύ διακριτές ομάδες με πολύ διαφορετικό ρόλο στην ιστορία της χώρας.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2023, 01:45Δεν υπάρχει "Αμερικανός" όπως το εννοείς, γιατί στις ΗΠΑ το 98% του πληθυσμού είναι μετανάστες. Ο Δουκάκης και ο Μπους ήταν στον ίδιο βαθμό Αμερικάνοι από άποψη καταγωγής, δηλαδή 0%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:29ο άνθρωπος πάντως Σκωτσέζος πολίτης είναι , όπως ήταν αμέρικανος ο Michael dukakis, που κατέβαινε για πρόεδρος των ΗΠΑ το 88. Όποιος βλέπει κάποια διαφορά, απλά είναι ρατσιστής κρετίνος.

- hellegennes
Ναι, οκέι, δεν έχουν καμμιά καταγωγή από γηγενείς, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Ας ορίσουμε τους γηγενείς ως άτομα που η ιστορία τους συνδέεται με το ίδιο μέρος για τουλάχιστον 500 χρόνια (convenient, I know).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Μαρ 2023, 01:55Δε νομίζω να διαφωνείτε, διαφωνώ εγώ βέβαια γιατί αυτό το 98% δεν είναι μετανάστες, είναι απόγονοι μεταναστών θα έλεγε κανείς αλλά και αυτό λάθος θα ήταν. Και θα ήταν λάθος γιατί εξισώνει αποίκους, εισαγόμενους σκλάβους και πραγματικούς μετανάστες σε μια ενιαία υπερκατηγορία ως "μετανάστες". Στην πραγματικότητα είναι τρείς πολύ διακριτές ομάδες με πολύ διαφορετικό ρόλο στην ιστορία της χώρας.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2023, 01:45Δεν υπάρχει "Αμερικανός" όπως το εννοείς, γιατί στις ΗΠΑ το 98% του πληθυσμού είναι μετανάστες. Ο Δουκάκης και ο Μπους ήταν στον ίδιο βαθμό Αμερικάνοι από άποψη καταγωγής, δηλαδή 0%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:29ο άνθρωπος πάντως Σκωτσέζος πολίτης είναι , όπως ήταν αμέρικανος ο Michael dukakis, που κατέβαινε για πρόεδρος των ΗΠΑ το 88. Όποιος βλέπει κάποια διαφορά, απλά είναι ρατσιστής κρετίνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
Το «ακροδεξιός φασίστας» ξεχασεςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:29ο άνθρωπος πάντως Σκωτσέζος πολίτης είναι , όπως ήταν αμέρικανος ο Michael dukakis, που κατέβαινε για πρόεδρος των ΗΠΑ το 88. Όποιος βλέπει κάποια διαφορά, απλά είναι ρατσιστής κρετίνος.
-
-
Ειδικά όταν το σχολιάζει πολίτης χώρας που είχε υπουργό μεταφορών αυτόνΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:51τρομερό. οδηγούσε το αυτοκίνητο ενός φίλου του. μιλάμε για εγκληματία.Orion22 έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:41Oσο παει γινεται καλλιτερο
Transport minister Humza Yousaf has been caught driving without car insurance.
https://www.heraldscotland.com/news/149 ... insurance/

δες το αντίστοιχο λήμμα της Wikipedia
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 22:00Εγώ βλέπω διαφορά. Η Σκωτία δεν είναι έθνος μεταναστών και είναι ομοιογενής σε ποσοστό πάνω από 90%. Το ότι επιλέγεται άτομο με συγκεκριμένη εθνική ταυτότητα είναι εσκεμμένη πολιτική δήλωση, και όχι ότι έτυχε να είναι πακιστανός ο καλύτερος υποψήφιος. (Και καταδεικνύει πόση λίγη εξουσία έχουν τα πολιτικά αξιώματα σ' αυτή τη χώρα, όταν οι ηγέτες επιλέγονται για συμβολικούς λόγους.)Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:29ο άνθρωπος πάντως Σκωτσέζος πολίτης είναι , όπως ήταν αμέρικανος ο Michael dukakis, που κατέβαινε για πρόεδρος των ΗΠΑ το 88. Όποιος βλέπει κάποια διαφορά, απλά είναι ρατσιστής κρετίνος.
ισχύει, αλλά ισχύει και το ότι με την απαξίωση της ενασχόλησης με την πολιτική στις χώρες της δύσης, υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε άτομα με μεταναστευτική καταγωγή να γεμίσουν το κενό.
είτε για λόγους ταχύτερης ενσωμάτωσης και κοινωνικής ανόδου, είτε επειδή στις αξίες που έλαβαν η ενασχόληση με τα κοινά έχει μια πιο "παλιομοδίτικη' αίσθηση κύρους.
- Bill Hicks
fixed (immigrant toffs more toffs than the toffs) / lol (both sides)Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑28 Μαρ 2023, 15:22Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 22:00Εγώ βλέπω διαφορά. Η Σκωτία δεν είναι έθνος μεταναστών και είναι ομοιογενής σε ποσοστό πάνω από 90%. Το ότι επιλέγεται άτομο με συγκεκριμένη εθνική ταυτότητα είναι εσκεμμένη πολιτική δήλωση, και όχι ότι έτυχε να είναι πακιστανός ο καλύτερος υποψήφιος. (Και καταδεικνύει πόση λίγη εξουσία έχουν τα πολιτικά αξιώματα σ' αυτή τη χώρα, όταν οι ηγέτες επιλέγονται για συμβολικούς λόγους.)Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2023, 21:29ο άνθρωπος πάντως Σκωτσέζος πολίτης είναι , όπως ήταν αμέρικανος ο Michael dukakis, που κατέβαινε για πρόεδρος των ΗΠΑ το 88. Όποιος βλέπει κάποια διαφορά, απλά είναι ρατσιστής κρετίνος.
ισχύει, αλλά ισχύει και το ότι με την απαξίωση της ενασχόλησης με την πολιτική στις χώρες της δύσης, υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε άτομα με μεταναστευτική καταγωγή να γεμίσουν το κενό.
είτε για λόγους ταχύτερης ενσωμάτωσης και κοινωνικής ανόδου, είτε επειδή στις αξίες που έλαβαν η ενασχόληση με τα κοινά έχει μια πιο "παλιομοδίτικη' αίσθηση κύρους, είτε επειδή δεν λαίμαι να χωνέψουμε το British multi-cutli.
In five Holyrood elections since 1999, each electing 129 MSPs, Holyrood has had a total of four members from black, Asian and minority ethnic (BAME) communities - all of them men of Scots-Pakistani heritage.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε φιλε μου? Πακιστανος για δημαρχος Λονδινου?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
#ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (in urdu)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»