εγω το αγορασα την παρασκευη, δεν ειναι τέλειο αλλα σε βαζει σε σωστη κατευθυνση αν η εναλλακτικη ειναι να διαβασεις 100 σελιδες docs.
Chatgpt
Re: Chatgpt
- Καραμελίτσα
Εγώ πάντως προσπαθούσα επανειλημμένα να το πείσω ότι η Ιαπωνία και η Άπω Ιωνία σχετίζονται, αλλά αρνούνταν πεισματικά.
Z
Όσο πιο γρήγορα θεσπιστούν νόμοι απαγόρευσης του ΑΙ, τόσο το καλύτερο για την ανθρωπότητα.
ακριβώς! υπάρχουν διαφοροι οδηγοι πως να το προμπταρεις καλυτερα, αυτο που με βοηθαει εμενα στο ντοκς ειναι να του λεω να βασιστει στον πινακα περιεχομενων για την περιληψη ή μπουλετ ποιντζ και μετα μπορω να του πω δωσε πιο πολυ λεπτομερεια στο κεφαλαιο 3 ξερω 'γωfoscilis έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 12:57εγω το αγορασα την παρασκευη, δεν ειναι τέλειο αλλα σε βαζει σε σωστη κατευθυνση αν η εναλλακτικη ειναι να διαβασεις 100 σελιδες docs.
guides υπάρχουν απειρα, εδω ενα παραδειγμα αλλα αμα γκουγκλίσεις βγαζει πολλα
https://prompts.chat/
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Κάτσε, πως το κάνεις αυτό όμως; Γιατί εμένα με κόβει στις λίγες παραγράφους. Με Plus ποστάρεις 100 σελίδες docs που λέει ο foscilis;Yochanan έγραψε: ↑26 Μαρ 2023, 13:16ακριβώς! υπάρχουν διαφοροι οδηγοι πως να το προμπταρεις καλυτερα, αυτο που με βοηθαει εμενα στο ντοκς ειναι να του λεω να βασιστει στον πινακα περιεχομενων για την περιληψη ή μπουλετ ποιντζ και μετα μπορω να του πω δωσε πιο πολυ λεπτομερεια στο κεφαλαιο 3 ξερω 'γω
guides υπάρχουν απειρα, εδω ενα παραδειγμα αλλα αμα γκουγκλίσεις βγαζει πολλα
https://prompts.chat/
Ή παίζετε με API και όχι με Plus;
(όλα αυτά πριν το Retrieval plugin βέβαια)

Θα το κάνουμε να φαίνεται μόνον εάν το βλέπει κάποιος από πολύ μακριά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 14:09Ναι δεν έχω πάει ακόμα σε τοπικές λύσεις. Βέβαια σκέφτομαι ότι το backwards-compatible σύμβολο είναι μόνο για το LARP έτσι κι αλλιώς,

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μεχρι στιγμής του εχω δωσει λινκ στο ιντερνετ - αμα δεν ειναι φετινο περσινο το βρισκει 9 στις 10 και το φκιανει. για φρεσκα εχεις δικιο αλλα θα δοκιμαζα μπινγκ για αυτο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
και εγώ μέχρι τώρα το bing με βολεύει για δουλειά. Βέβαια για να μαι σωστός δεν έχω αγοράσει το πακέτο στο chatgpt. Δοκιμαστικά το έχω χρησιμοποιήσει και σε παιχνίδι με τον μικρό να του γράφει τι θέλει και να του απαντάDwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Μαρ 2023, 22:11Για δουλειά ή στη δουλειά;
Για κώδικα μου έχει γίνει συνήθεια πλέον, πρώτα ρωτάω Bing, μετά γκουγκλάρω μόνο αν καταλάβω ότι δεν παίρνει μπρος. Για την ώρα κατέληξα ότι προτιμάω Bing λόγω ταχύτητας και πηγών αν χρειαστεί. Άλλα use cases που ρωτάω Bing είναι ερωτήσεις τύπου σε ποια πλατφόρμα παίζεται η τάδε σειρά, στοχευμένα recaps προηγούμενων σαιζόν/βιβλίων, release dates.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Dwarven Blacksmith
- Καραμελίτσα
Z
Γιατί πρέπει ο κόσμος να κάθεται να μαθαίνει τους 152 διαφορετικούς τρόπους να γράψεις το ίδιο και το ίδιο boilerplate, δε μας παρατάει κι αυτός, μιλάμε για πράγματα που έπρεπε να έχουν αυτοματοποιηθεί εδώ και 40 χρόνια.
- Dwarven Blacksmith
Πως απαντά αυτό στον προβληματισμό που θέτει αυτός;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
18 Νοέμ 2024, 21:55
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2024, 12:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαφωνία με το ChatGPT για την σχετικότητα.
από zteo » 08 Μάιος 2025, 22:47 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
09 Μάιος 2025, 07:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Ιουν 2024, 14:55 » σε Τεχνολογία - 50 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-