ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μαρ 2023, 18:36
Προς το παρόν πάντως, δεν βλέπω τεράστια συμμετοχή από τους αίγαγρους του καρολινικού κινήματος.
Όταν δημιουργηθεί ένα στοιχειώδες μπαγκράουντ, τα ξαναλέμε.
Ανα πεντάδες έτσι;

Μην το κουράζουμε με τον κάθε καρολινοπαπάρα ακόλουθο, που έχει τα δικά του ζόρια.
Κακώς σε αποκαλούν κάποιοι εδώ μέσα γραία, είναι εμφανές ότι στο μυαλό παραμένεις ένα δεκαπεντάχρονο που ζει με τις κλίκες του στον φανταστικό του κόσμο και φαντάζεται ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο.
Εγώ δεν έχω κανένα κίνημα, ούτε περιμένω να έρθει κάποιος να με υποστηρίξει. Σε τι ακριβώς κιόλας να με υποστηρίξει, εδώ που τα λέμε; Παραβίασα κάποιον κανόνα; Μπήκα και πλησίασα με ύπουλο τρόπο κάποιον για να τον βλάψω, όπως υπονοεί ο άλλος ο παπάρας; Τι απ'όλα έκανα για πες; Αν δεν θέλετε άλλα μέλη, κλειδώστε το φόρουμ και μην επιτρέπετε νέες εγγραφές. Βέβαια το φόρουμ δεν είναι δικό σου, για να έχεις και άποψη για το ποιος θα μπει και ποιος θα βγει, αλλά είδαμε από την πρώτη μέρα πόσο "σωστοί" είναι και κάποιοι από τον συντονισμό.
Όσο για το ότι τσίμπησα, επειδή είσαι και χαζούλα, τσιμπάω σημαίνει ότι πιάνομαι από ένα υπονοούμενο που πετάει κάποιος δήθεν τυχαία. Εσύ ανέφερες το όνομά μου ξεκάθαρα. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να λες το οτιδήποτε χωρίς ο άλλος να αντιδράει, σε γελάσανε.
Φώναξε τώρα λοιπόν τους δικούς σου ανηψοπαπάρες και λοιπούς μπουτοθαυμαστές σου να με κάνουν ντα.