Εκεί που όλες οι παρατάξεις συμφωνούν: ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Re: Εκεί που όλες οι παρατάξεις συμφωνούν: ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
εχει καποια σχολια στο αρθρο που λενε οτι για να μην αλλαξει η χρηση και να παραμεινουνε σινεμα θα πρεπει να προστατευθουνε οπως τα θερινα σινεμα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Εκεί που όλες οι παρατάξεις συμφωνούν: ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Παλαιοελλαδίτη αυτα φαντάζομαι τα χεις δειΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 01:36Γκούγκλαρα για να δω ποιος είναι αυτός που εύχεται ψόφους.
Είναι ο τύπος που παρουσίαζε στις αρχές των 00s μια εκπομπή για τον κινηματογράφο στο MAD και χρησιμοποιούσε πάντα ένα δυσνόητο κουλτουριάρικο λεξιλόγιο!

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου την 31 Μαρ 2023, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παλαιοελλαδίτης
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 01:58Τα είχα ξεχάσει.Αλλά για να είμαι ειλικρινής διαβάζω τώρα την κριτική του για τον "Καζαντζάκη" και καταλαβαίνω πως ο γραπτός του λόγος έχει δομή και επιχειρήματα.

και μόνο κουλτουριάρης - με την κακή έννοια - δεν ειναι
Όταν δεν βαριέσαι ρίξε και μια ματιά σ αυτό το κείμενο του
https://freecinema.gr/sight-and-sound-b ... 2-results/
Συν ότι τα φεστιβάλ που διοργανώνει τα καλοκαίρια στη Ριβιέρα έχει πάντα ΣΠΟΥΔΑΙΑ επιλογή ταινιών
και γίνεται πατείς με πατώ σε
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Το ότι κλείνει ένα σινεμά γιατί προφανώς δεν βγαίνει τι σχέση έχει με το ξενοδοχείο;
μεγάλε ούτε τον λήγονταΔημοκράτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 02:25Το ότι κλείνει ένα σινεμά γιατί προφανώς δεν βγαίνει τι σχέση έχει με το ξενοδοχείο;
ενημερώσου, έχει βουίξει το νετ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
εδώ υπογράφουμε
https://secure.avaaz.org/community_peti ... GtChb%2Bel
και την Κυριακή απόγευμα μαζευόμαστε στην Κοραή

https://secure.avaaz.org/community_peti ... GtChb%2Bel
και την Κυριακή απόγευμα μαζευόμαστε στην Κοραή

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- hellegennes
Μπορείς να εξηγήσεις μέσες άκρες ποιο είναι το θέμα, γιατί κι εγώ δεν έχω καταλάβει. Έχει αγοράσει κάποιος τα κτήρια και απλά θέλει να τα κατεδαφίσει για να φτιάξει ξενοδοχείο;Tarkovsky έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 02:33μεγάλε ούτε τον λήγονταΔημοκράτης έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 02:25Το ότι κλείνει ένα σινεμά γιατί προφανώς δεν βγαίνει τι σχέση έχει με το ξενοδοχείο;
ενημερώσου, έχει βουίξει το νετ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
αν και είμαι κατά των σινεμά, θα μπορούσαν να τα κάνουν κλαμπ. όχι αλλά ξενοδοχεία φτάνει. δηλαδή τι να δεις και από την Αθήνα ως τουρίστας, αν δεν μπορείς να διαβάσεις και τα αναρχικά αυτοκόλλητα και συνθήματα; χάνεται όλη η ουσία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Οι κινηματογραφικές αίθουσες έχουν πεθάνει. Δε βλέπω το λόγο για τη φασαρία. Ψιλοσυμφωνώ με την ουσία της τοποθέτησης του Ένοπλου
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να πω εδώ πάντως ότι μεγάλη ευθύνη έχουν και - πάλι - οι πολίτες. Γιατί όντας πιτσιρικάς την δεκαετία του '90 χρυσούς έκανα φίλους και φίλες να πηγαίνουμε σε αυτά τα σινεμά και όχι στα συγκροτήματα ακριβώς για να τα στηρίξουμε (+ ήταν πολύ πιο κοντά + είχαν καλύτερες οθόνες) αλλά που... ήθελαν όλοι την άνεση του 'μεγάλου'. Και να σκεφτέείς πως υποτίθεται ότι οι περισσότεροι δεν θεωρούσαν εαυτούς κομφορμιστές.
Έκαψαν και κάποια καθίκια το Αττικόν τότε με τα επεισόδια, έδεσε το γλυκό διαχρονικά.

Έκαψαν και κάποια καθίκια το Αττικόν τότε με τα επεισόδια, έδεσε το γλυκό διαχρονικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κατω των 45 διαφωνουν με την ιδρυση Ιδιωτικων πανεπιστημιων ,οι ανω των 45 συμφωνουν
από Frappezitis » 02 Μαρ 2024, 23:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Μαρ 2024, 00:22
-
-
- 184 Απαντήσεις
- 2383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Ιαν 2025, 22:52
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκουπίδια είναι αυτά;
από Νετο Γκουερινο » 07 Μαρ 2025, 18:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 268 Απαντήσεις
- 4671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
09 Μαρ 2025, 20:22
-