Εκεί που όλες οι παρατάξεις συμφωνούν: ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Εκεί που όλες οι παρατάξεις συμφωνούν: ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Ανακαλύπτουμε την Αμερική;
Αφού το κέντρο θα γίνει ένα τεράστιο λούνα παρκ για τουρίστες, αυτό είναι γνωστό από καιρό.
Ωραίο ήταν το ΙΝΤΕΑΛ όσο κράτησε, αρχοντικό
Αφού το κέντρο θα γίνει ένα τεράστιο λούνα παρκ για τουρίστες, αυτό είναι γνωστό από καιρό.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εκεί που όλες οι παρατάξεις συμφωνούν: ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Καμία σχέση, οι αίθουσες αυτές εδώ ήταν κοσμήματα. Εκτός Αθήνας δεν έχω πάει ποτέ σινεμά, δεν έχω γνώση.Mel έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 11:25Ρωτάω γιατί στην πόλη μου μέχρι μέσα 90ς που άνοιξε ο πρώτος πολυκινηματογραφος (Assos Odeon) οι αίθουσες ήταν ψιλοτραγικες.Εμεις ειμασταν πιτσιρικάδες και μπορούσαμε να δούμε μια δίωρη ταινία στις άβολες καρέκλες χωρίς να μας πονέσει η μέση ( πάντα υπό την προϋπόθεση ότι αυτός που κάθονταν μπροστά από σένα δεν ήταν πολύ ψηλός και αν ήταν γυναίκα δεν είχε πολύ φουντωτό μαλλί) Οι πιο μεγάλοι ιδίως αυτοί που είχαν και κανένα θεματακι με τη μέση τους δεν ξέρω πως την παλεύαν.
Μετά βέβαια αναγκάστηκαν να ανακαινίσουν όλοι.
- Green Dragon
Ναι, όπως το Ελληνικό.neon imposter έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:20Ανακαλύπτουμε την Αμερική;
'Και σας ρωτάω εγώ, είναι μακέτο τούτο το έργο;'

-
Τι εννοείς, ότι δεν θα γίνουν έργα;Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:29Ναι, όπως το Ελληνικό.neon imposter έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:20Ανακαλύπτουμε την Αμερική;
'Και σας ρωτάω εγώ, είναι μακέτο τούτο το έργο;'
- Green Dragon
Φυσικά και θα γίνουν, τις καλύτερες μακέτες θα φτιάξουμε!
-
Η Ελλάδα προορίζεται αποκλειστικά για χώρος υπηρεσιών προς τουριστες, θα γίνει Ταϊλάνδη της Μεσογείου
Αυτό είναι προφανές
Η εθνικότητα των παρεχοντων τις υπηρεσίες ή υπηρετών ουδόλως ενδιαφέρει
Αυτό είναι προφανές
- Green Dragon
Συνομωσιολογικό σενάριο των '80s που καλά κρατεί.neon imposter έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:39Η Ελλάδα προορίζεται αποκλειστικά για χώρος υπηρεσιών προς τουριστες, θα γίνει Ταϊλάνδη της Μεσογείου
Αυτό είναι προφανές
-
Μα δεν υπάρχει μεγαλύτερη συνωμοσία από την πραγματικότητα
-
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όταν έκλεισαν οι 3 σινεμάδες στα Ταμπούρια δεν έγιναν τόσα σκουζμάρια.Tarkovsky έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 02:55εδώ υπογράφουμε
https://secure.avaaz.org/community_peti ... GtChb%2Bel
και την Κυριακή απόγευμα μαζευόμαστε στην Κοραή
Όποιος υπογράφει αναλαμβάνει να τσοντάρει στα έξοδα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όχι ακόμα....neon imposter έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:44georgebi
Μήπως ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιηθεί η πυρίτιδα στην οποία τόσο πιστεύεις;
Αλλά όταν - και αν - αυτό γίνει
εγώ δεν θέλω να ζω να δω τους ζαιους τα θρασίμια που θα εκμεταλλευτούν το φιτίλι που εγώ τους άναψα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
neon imposter έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 13:43Μα δεν υπάρχει μεγαλύτερη συνωμοσία από την πραγματικότητα

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και στη γειτονιά μου έκλεισε ο κινηματογράφος Όσκαρ πριν περίπου 1-2 χρόνια πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί πήγαινα εκεί από παιδάκι 4-5 χρονών. είχα δει ένα σωρό ταινίες εκεί 

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εκεί με είχε πάει ο μπαμπάς μου για πρώτη φορά σινεμά , να δούμε αυτή τη ταινίαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 14:09και στη γειτονιά μου έκλεισε ο κινηματογράφος Όσκαρ πριν περίπου 1-2 χρόνια πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί πήγαινα εκεί από παιδάκι 4-5 χρονών. είχα δει ένα σωρό ταινίες εκεί
(τότε τα παιδικά στο σινεμά ήταν μόνο της ντισνει....ένα το χρόνο)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
εντωμεταξύ ολόκληρη Κέρκυρα δεν έχει έναν θερινό σινεμά, αυτό κι αν είναι ξεφτίλα. το Ξυλοκαστρο έχει δυο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κατω των 45 διαφωνουν με την ιδρυση Ιδιωτικων πανεπιστημιων ,οι ανω των 45 συμφωνουν
από Frappezitis » 02 Μαρ 2024, 23:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Μαρ 2024, 00:22
-
-
- 184 Απαντήσεις
- 2383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Ιαν 2025, 22:52
-
- 2 Απαντήσεις
- 112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Φεβ 2025, 14:51
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σκουπίδια είναι αυτά;
από Νετο Γκουερινο » 07 Μαρ 2025, 18:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 268 Απαντήσεις
- 4671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
09 Μαρ 2025, 20:22
-