Orion22 έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 18:42
Otto Weininger έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 17:00
Orion22 έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 16:00
Οι πολωνοί βέβαια δεν έχουν πθ σε αντινατιβιστική ημισεληνοφορία, δεν έχουν κνιτοπασόκους υπροπο, ούτε έχουν ενεργούμενα της ΜΙΤ για συμβούλους εθνικής ασφαλειας.
Εν τω μεταξύ ο φράχτης θα επεκταθεί κανονικά όπως προέβλεπαν.
Τα Ραφάλ συνεχίζουν να έρχονται, οι φρεγάτες ετοιμάζονται, τα F35 είναι προ των πυλών και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε.
Και ξέρεις από ποιους έγιναν τα παραπάνω; Απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Ποιος, όχι μόνο δεν ψήφισε αυτή την κυβέρνηση αλλά εναντιώνεται λυσσαλέα επαναλαμβάνοντας την ίδια κασέτα;
Τύποι σαν εσένα

Οι πολωνοι οταν τους έκαναν οι λευκορώσοι ότι έκαναν στον έβρο οι τούρκοι, ούτε κλάφτηκαν για τους πολωνους παπασπιτούληδες ούτε περιμεναν τα γιουσουφάκια της κομισιον και του ευρωκοινοβουλίου.
Τον ετοίμασαν σε 2 χρόνια και τέλος οι κουβέντες.
Για τα Ραφάλ και τις Φρεγάτες εχω τοποθετηθεί στα σχετικα νήματα. Και εχω αποδώσει τα ευσημα που έπρεπε την ώρα που έπρεπε (Την ώρα που κατι αληταραδες** αφριζαν για τους αξιωματικούς που "επακούμβησαν" το Κεμαλ-Ρεις και ζητούσαν ναυτοδικεία) σε αυτούς που τα άξιζαν.
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το τι έχει παιχτεί πήγαινε και πάρε τα απ την αρχή.
Πήγαινε να διαβάσεις πως η
κυβέρνηση Μητσοτάκη με όλη της την ισχύ (από Γεωργιάδη και **Ντόκο μέχρι και Φλώρο) έσπρωχνε -μέχρι την AUKUS- το χειρότερο πλοίο που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη μετά τον ΒΠΠ. Διαβασε να δεις πως οι Αξιωματικοί του Ναυτικού με την αντίστασή τους σε αυτές τις πιέσεις για τα memeships είναι ο μόνος λόγος που διατηρούμε ακόμα το επίθετο Πολεμικό στο Ναυτικό.
Για τα f35 αλλού. Να πανηγυρίσετε με το κοινό της Σίας για τη ρουφήχτρα πόρων, που θα εμφανιστεί μετά από 5-8 χρόνια την ώρα που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ ελλείψεις στα πιο βασικά, από αρβυλα και τυφέκια μέχρι και στις στολές που φέρνουν από τουρκία. Από όπλα μακρού πλήγματος, κατευθυνόμενες ρουκέτες μέχρι τορπίλες βαρέως τύπου που ακόμα συζητάμε.
Και ένα τελευταίο σε πιο προσωπικό για το "γενιτσαρος" που προσπέρασα στο άλλο.
Όχι, δεν ψήφισα επιτελείο Ντόκου/Γεραπετρίτη/Σκέρτσου (και δημητριάδη μεχρι απομάκρυνσης)
Όπως δεν πρόκειται να το κάνω για τα ξεράσματα των κουναλάκηδων και των αλαβάνων.
Δεν πρόκειται να γλείψω αυτούς που έφτυνα. Αυτούς απεναντι στους οποίους βρισκομαι από την πρώτη στιγμή.
Δεν "είμαστε όλοι παιδιά οθωμανών"
Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Όλο κάποιοι "κάτι σχεδιάζουν" μέσα στο κεφάλι σου. Αυτό το "κάτι" ποτέ δεν συμβαίνει. Για την ακρίβεια γίνεται ακριβώς το αντίθετο.
Αλλά έχεις έτοιμη την απάντηση : κάποιοι που δεν τους ξέρει η μάνα τους αντιστάθηκαν και έτσι οι "προδότες" όχι απλά δεν εφάρμοσαν τα σχέδια τους αλλά έκαναν ακριβώς τα αντίθετα.
Μάλλον όλα αυτά δεν έγιναν πιο πριν επειδή αυτοί που δεν τους ξέρει η μάνα τους δεν αντιστέκονταν.
Πετάς ονόματα εμμονικα, και νομίζεις ότι κάτι λες.
Τι έκαναν ο Γεραπετριτης και ο Σκερτσος που κλονησαν την ψυχούλα σου; Πραγματικά τι έκαναν όχι μέσα στο κεφάλι σου "τι θα κάνουν".
Και μην γράψεις τίποτα αρλούμπες, δεν μιλάς σε άσχετο ή κάποιον που δε μπορεί να μάθει αν ισχύει αυτό που λες.
Έχεις μια κυβέρνηση που στην πράξη, έχει κάνει για την εθνική άμυνα (και όχι μόνο) όσα δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι μαζί.
Και καθεσαι και μας λες ιστορίες για αγρίους.
ΥΓ: κάποιοι ψηφίσαμε και στηρίξαμε για να γίνουν ολα αυτά. Εσυ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.
Όπως κάποιοι ψηφίσαμε Σαμαρά το 2015 και σταθήκαμε απέναντι στην λαίλαπα που τελικά ήρθε. Εσύ δεν ήσουν Ούτε τότε μέσα σε αυτούς. Γιατί
συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Έπρεπε να έχει μείνει η χώρα ακυβέρνητη στην κόψη του ξυραφιού ή ακόμα χειρότερα να ερχόταν ο Τσίπρας το 2012 και αν έκανε ότι έκανε το 2015, να μας είχε πάρει ο διάολος 10 φορές περισσότερο.
Και γιατι να γινόταν αυτό; Για να μην πυροδοτήθει η νεύρωση που έχεις με την λέξη ΠΑΣΟΚ (γιατί νεύρωση είναι).
Άσε μας ρε φίλε. Άντε παραπέρα που φτάσαμε 2023 και ακόμα νόμιζετε ότι παγκόσμια πολιτική σκηνή είναι καφενές.