Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν ξέρω τι είναι για σένα πραγματικός έρωτας, αλλά όντως προσπαθώ τώρα να σκεφτώ αν ποτέ ερωτεύτηκα πραγματικά.
Από καψούρες τίποτα άλλο, δεν έχω παράπονο.
Η μαγεία του έρωτα είναι ότι δεν ορίζεται. Είναι υπερβατικό και αυστηρά προσωπικό συναίσθημα. Ειδοποιός διαφορά από την καψούρα, πάντως, είναι ότι σου δίνει χαρά, ενέργεια, έμπνευση, σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό εν ολίγοις. Η καψούρα, αντίθετα, είναι καθαρά εγωιστικό συναίσθημα.
Πιστεύω οτι και ο έρωτας -σε αντίθεση με την αγάπη- είναι "εγωιστικός". Θα τολμούσα να πω, ως και "ναρκισσιστής".
Δεν ξέρω τι είναι για σένα πραγματικός έρωτας, αλλά όντως προσπαθώ τώρα να σκεφτώ αν ποτέ ερωτεύτηκα πραγματικά.
Από καψούρες τίποτα άλλο, δεν έχω παράπονο.
Η μαγεία του έρωτα είναι ότι δεν ορίζεται. Είναι υπερβατικό και αυστηρά προσωπικό συναίσθημα. Ειδοποιός διαφορά από την καψούρα, πάντως, είναι ότι σου δίνει χαρά, ενέργεια, έμπνευση, σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό εν ολίγοις. Η καψούρα, αντίθετα, είναι καθαρά εγωιστικό συναίσθημα.
Ναι, αλλά και η καψούρα σου δίνει χαρά και ενέργεια.
(Έχω χρόνια να το νιώσω, κάτι πήγε να γίνει πριν ένα μήνα περίπου, αλλά ίσως να ήταν false alarm, θα δείξει.)
Είμαστε φύσει πολυγαμικοί. Όμως, υπάρχει μία και μοναδική συνθήκη στην οποία ισχύει η μονογαμία και αυτή ονομάζεται έρωτας. Το ομορφότερο συναίσθημα όλων, αυτό που σε εμπνέει, σε κινητοποιεί, σε αλλάζει σαν άνθρωπο. Έχει, όμως, δύο μεγάλα αρνητικά: είναι σπάνιος και κρατάει λίγο.
Οποιαδήποτε άλλη σχέση, είναι απλά σύμβαση δύο ανθρώπων που δεν κερατώνουν ο ένας τον άλλον. Μια ψυχαναγκαστική μαλακία, δηλαδή.
Επισης να μην ξεχασω να πω πως ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα.
Η σύγχρονη πολυγαμία, πάντως, που έχει γίνει μόδα στις ΗΠΑ (σχεδόν κάθε έκφυλη αηδία από εκεί έρχεται), αφορά σε σχέσεις μεταξύ ό,τι να'ναι συνδυασμών (πχ δύο άντρες και μια γυναίκα, δύο γυναίκες και ένας άντρας), όπου πηγαίνουν όλοι με όλους. Δεν είναι, δηλαδή, όπως λέτε, τύπου ένας πασάς με το χαρέμι του ή μια Καραμελίτσα με τους σκλάβους της.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.