Πούρα
Re: Πούρα
να σημειωσω πως ο καλος καπνος που καιγεται σε πιπες αρεσει παρα πολυ στας γυναικας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μόνο ο αρωματικός.
Όλοι από αυτούς ξεκινήσαμε, αλλά δεν συγκρίνονται με τους άλλους.
Είναι όπως ξεκινήσαμε όλοι στα 15 με γλυκό με γάλα, μέχρι να πάμε στους σκετους και να δούμε το φως το αληθινό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το σκέφτηκα για πίπα αλλά θα δείξει, δε μπορώ την πολλή διαδικασία.
Λουγκο μιας και σε βρήκα εσύ πρέπει να ξέρεις περί πούρων. Αν θες πες δύο κουβέντες
Λουγκο μιας και σε βρήκα εσύ πρέπει να ξέρεις περί πούρων. Αν θες πες δύο κουβέντες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Με κούρασαν οι ελλείψεις στην αγορά.
Επίσης οι τιμές έχουν εκτοξευθεί και δεν ρισκάρω να παραγγείλω απ έξω.
Πλέον μόνο πιπα και παραγγελίες από Γερμανία.
Σίγουρα το πούρο είναι ιδανικό μετά από ένα πλούσιο γεύμα, αλλά η απόλαυση της πιπας αγγίζει τα όρια του διαλογισμού (τσέκαρε breathing method).
Από καπνούς πιπας, όπως έγραψα όλοι ξεκινήσαμε με αρωματικους, τους έχω δοκιμάσει όλους. Λατακια είναι για χειμώνα, αλλά τελικά κατέληξα ότι είμαι τύπος Virginia, Kentucky, burley.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Επειδή είσαι στην Βόρεια Περιοχή του Πρώτου Μέρους.
Στην Αθήνα πιστεύω πως θα είναι εντάξει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μπα μη το λες. Πήρα Ένα από τα τελευταία Juan Lopez που είχε και μου είπαν πως τώρα άγνωστο το πότε θα έχουν ξανά. Και μάλιστα από πολύ κεντρικό μαγαζί των Αθηνών.
Ήθελες κάποια που είναι σε ελλειψη;
Ήθελες κάποια που είναι σε ελλειψη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 01 Απρ 2023, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α θες μπουρί εσύ, όχι πούρο. 
Παρταγάς υπάρχουν, το συγκεκριμένο από όσο βλέπω όχι.
Juan Lopez παίζουν ελάχιστα, Larrananga το ίδιο, μοντεκριστο μια στις 10 Ετικέτες.
RJ βρίσκεις πιο εύκολα και κοχιμπα αλλά έχουν πάει στο θεό και είναι πολύ υπερτιμημένα.
Α και upman Που είδα ελάχιστα πράγματα

Παρταγάς υπάρχουν, το συγκεκριμένο από όσο βλέπω όχι.
Juan Lopez παίζουν ελάχιστα, Larrananga το ίδιο, μοντεκριστο μια στις 10 Ετικέτες.
RJ βρίσκεις πιο εύκολα και κοχιμπα αλλά έχουν πάει στο θεό και είναι πολύ υπερτιμημένα.
Α και upman Που είδα ελάχιστα πράγματα