70 χρόνια Ισραήλ
-
Re: 70 χρόνια Ισραήλ
Εγώ λέω οι πρόσφυγες από την κατεχόμενη και μη αναγνωρισμένη δυτική Σαχάρα επίσης δικαιούνται ένα κράτος. Γιατί να μην το κάνουν σε ένα από τα νησιά μας; Ή να παραχωρηθεί μία έκταση στη νότια Γαλλία για τους Σύρους αντικαθεστωτικούς. Θα σου αρέσει;
Αυτοί έχουν εδάφη να γυρίσουν, τουλάχιστον τώρα διαμορφώνονται, όταν ολοκληρωθεί η διαμόρφωση θα επιστρέψουν, όσοι δεν μπορούν να αφομοιωθούν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 12:51Εγώ λέω οι πρόσφυγες από την κατεχόμενη και μη αναγνωρισμένη δυτική Σαχάρα επίσης δικαιούνται ένα κράτος. Γιατί να μην το κάνουν σε ένα από τα νησιά μας; Ή να παραχωρηθεί μία έκταση στη νότια Γαλλία για τους Σύρους αντικαθεστωτικούς. Θα σου αρέσει;
the end
Εσύ λες ότι αν μετά από 100-200 χρόνια οι απόγονοι αυτών που διώχτηκαν από την Δυτική Σαχάρα ζητάνε και επιδιώκουν να γυρίσουν στην γη των προγόνων τους θα πρέπει να τους πάρουμε στο κυνήγι για να μην ενοχληθούν οι απόγονοι αυτών που έκλεψαν την γη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 12:51Εγώ λέω οι πρόσφυγες από την κατεχόμενη και μη αναγνωρισμένη δυτική Σαχάρα επίσης δικαιούνται ένα κράτος. Γιατί να μην το κάνουν σε ένα από τα νησιά μας; Ή να παραχωρηθεί μία έκταση στη νότια Γαλλία για τους Σύρους αντικαθεστωτικούς. Θα σου αρέσει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Ο ένας λέει 100-200 χρόνια και ο άλλος 2000 χρόνια. Στο τέλος θα μας πείτε και για τους Μινωϊτες...Chainis έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 13:01Εσύ λες ότι αν μετά από 100-200 χρόνια οι απόγονοι αυτών που διώχτηκαν από την Δυτική Σαχάρα ζητάνε και επιδιώκουν να γυρίσουν στην γη των προγόνων τους θα πρέπει να τους πάρουμε στο κυνήγι για να μην ενοχληθούν οι απόγονοι αυτών που έκλεψαν την γη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 12:51Εγώ λέω οι πρόσφυγες από την κατεχόμενη και μη αναγνωρισμένη δυτική Σαχάρα επίσης δικαιούνται ένα κράτος. Γιατί να μην το κάνουν σε ένα από τα νησιά μας; Ή να παραχωρηθεί μία έκταση στη νότια Γαλλία για τους Σύρους αντικαθεστωτικούς. Θα σου αρέσει;
Ναι, δεν ξέρω μετά από πόσους αιώνες οι ιστορικές αδικίες παραγράφονται, εσύ ξέρεις να μας πεις;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 13:04Ο ένας λέει 100-200 χρόνια και ο άλλος 2000 χρόνια. Στο τέλος θα μας πείτε και για τους Μινωϊτες...Chainis έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 13:01Εσύ λες ότι αν μετά από 100-200 χρόνια οι απόγονοι αυτών που διώχτηκαν από την Δυτική Σαχάρα ζητάνε και επιδιώκουν να γυρίσουν στην γη των προγόνων τους θα πρέπει να τους πάρουμε στο κυνήγι για να μην ενοχληθούν οι απόγονοι αυτών που έκλεψαν την γη τους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑20 Απρ 2018, 12:51Εγώ λέω οι πρόσφυγες από την κατεχόμενη και μη αναγνωρισμένη δυτική Σαχάρα επίσης δικαιούνται ένα κράτος. Γιατί να μην το κάνουν σε ένα από τα νησιά μας; Ή να παραχωρηθεί μία έκταση στη νότια Γαλλία για τους Σύρους αντικαθεστωτικούς. Θα σου αρέσει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι η εμφυλιακη ελληνική κυβέρνηση ήταν η μόνη ευρωπαϊκή που δεν αναγνώρισε το 1947 το κράτος του Ισραήλ.
Yeretz Israel
Yeretz Israel
στηριζουμε κριτικα οβριους. τοχουνε ψιλαγαμησει το ζητημα ειναι η αληθεια, αλλα δικαιουνται χωρο να ζησουν. ιδανικο θα ηταν μετα τον βππ να τους δωθει η γερμανια 

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Golden Age
Xωρίς πατρίδα συνεχώς διωκόμενοι απ όλους έμαθαν με τους πιο οδυνηρούς τρόπους τι μετράει και πόση αξία έχουν τα ευχολόγια οι μεγαλοστομίες οι καλές διαθέσεις και οι δηλώσεις συμπάθειας.
Τα δόγματα ''Ποτέ ξανά '' και ''Σαμψών '' είναι τα μόνα ρεαλιστικά που εξασφαλίζουν την επιβιωσή τους - ότι και να χρειάζεται για την εφαρμογή τους.
Τα δόγματα ''Ποτέ ξανά '' και ''Σαμψών '' είναι τα μόνα ρεαλιστικά που εξασφαλίζουν την επιβιωσή τους - ότι και να χρειάζεται για την εφαρμογή τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Μαυροβασίλης
πήζουν οι αντισημίτες;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Συνεορτάζουμε

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπράβο που δεν δεχτήκαμε κάτι τόσο σκανδαλώδες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαυροβασίλης
σαν το ματσάκι στα εξάχρεια, άπλυτοι νς σκιπταραίοι;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το όνομά μου είναι Eden Golan, είμαι από το Ισραήλ, αλλά ζω στη Μόσχα εδώ και 9 χρόνια
από Frappezitis » 12 Μάιος 2024, 21:43 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Μάιος 2024, 21:43
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
31 Μαρ 2025, 14:22