Οκ, όλα λύνονται. Αν ρίξεις λίγη γρεναδίνη μέσα και κατιτίς από αφρό και ομπρελίτσα (βασικό) λύνεται αυτομάτως το πρόβλημα.
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ!!!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ!!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Tο campari;; Άλλη αηδία αυτό. Είχε στο μπαρ στο σπίτι ο πατέρας μου, πήγα μια μέρα να πιω και κόντεψα να δηλητηριαστώ.
Το Μαρτίνι έπιναν κάτι φίλες μου και καθώς έσκυβαν κοντά να μου μιλήσουν ( λόγω μουσικής) μου ερχόταν στα μούτρα και αλήθεια δε μπορούσα να το ανεχθώ.
Μάλλον δεν μου αρέσει.
Μάλλον μύριζε το στόμα των φίλων σου...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17Tο campari;; Άλλη αηδία αυτό. Είχε στο μπαρ στο σπίτι ο πατέρας μου, πήγα μια μέρα να πιω και κόντεψα να δηλητηριαστώ.
Το Μαρτίνι έπιναν κάτι φίλες μου και καθώς έσκυβαν κοντά να μου μιλήσουν ( λόγω μουσικής) μου ερχόταν στα μούτρα και αλήθεια δε μπορούσα να το ανεχθώ.
Μάλλον δεν μου αρέσει.
Yippie Kay Yay
-
-
Όλων; Δε νομίζω. Τι άλλο πίνεις;Airman68 έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17Μάλλον μύριζε το στόμα των φίλων σου...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17Tο campari;; Άλλη αηδία αυτό. Είχε στο μπαρ στο σπίτι ο πατέρας μου, πήγα μια μέρα να πιω και κόντεψα να δηλητηριαστώ.
Μάλλον δεν μου αρέσει.
Βότκα από την κατάψυξηuser έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:20Όλων; Δε νομίζω. Τι άλλο πίνεις;Airman68 έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17Μάλλον μύριζε το στόμα των φίλων σου...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17
Tο campari;; Άλλη αηδία αυτό. Είχε στο μπαρ στο σπίτι ο πατέρας μου, πήγα μια μέρα να πιω και κόντεψα να δηλητηριαστώ.
Μάλλον δεν μου αρέσει.
Yippie Kay Yay
Εσένα από ουίσκυ ποιο σου αρέσει;user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:20Όλων; Δε νομίζω. Τι άλλο πίνεις;Airman68 έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17Μάλλον μύριζε το στόμα των φίλων σου...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17
Μάλλον δεν μου αρέσει.
Και γενικώς, ποια είναι τα ποτά που γουστάρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Βότκα είχα να πιω καμία δεκαετία και βάλε χρόνια γιατί είχα μεθύσει άσχημα και για ένα φεγγάρι πριν τρία χρόνια είχα αρχίσει να την πίνω πάλι αλλά σε σφηνάκια σκέτη. Κατάψυξη, ε;;

Τώρα δεν πίνω, είμαι πολύ οικονομικιά. Καλά και πριν ήμουν...
Η περίπτωση της, συνήθως μπερδεύει τη βότκα με τις μπύρες. Και δικαίως γιατί αν αφήσεις μπύρα στην κατάψυξη, ειδικώς σε γυάλινο μπουκάλι, είναι τραυματική εμπειρία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Απρ 2023, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- tanipteros
εγώ είμαι του Ντισαρόνο....πολύ μου αρέσει το αμύγδαλο γεύση που έχει...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Σου πάει.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:27εγώ είμαι του Ντισαρόνο....πολύ μου αρέσει το αμύγδαλο γεύση που έχει...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοίτα να δεις τι χάνω. Εμένα πάντως δεν μου έστειλε τίποτα στο ίνσταγκραμ. Μόνο κάτι εταιρείες μου στέλνουν, για να γίνω λέει το μοντέλο τους (δεν είμαστε καλά).
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, από σήμερα επισήμως σε συμπαθώ (όχι ότι σε αντιπαθούσα πριν, λέμε τώρα).
- tanipteros
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:28Σου πάει.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:27εγώ είμαι του Ντισαρόνο....πολύ μου αρέσει το αμύγδαλο γεύση που έχει...

Πικραμύγδαλο δεν είναι; Και μένα μου αρέσει.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:27εγώ είμαι του Ντισαρόνο....πολύ μου αρέσει το αμύγδαλο γεύση που έχει...
- tanipteros
γενικά δεν είμαι του αλκοόλ.... μόνο καμιά μπίρα θα πιω... άντε και σε ποτό το Ντισαρόνο...Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:45Πικραμύγδαλο δεν είναι; Και μένα μου αρέσει.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:27εγώ είμαι του Ντισαρόνο....πολύ μου αρέσει το αμύγδαλο γεύση που έχει...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιεραρχήστε τα έργα του Ντοστογιέφσκι από το σημαντικότερο στο λιγότερο σημαντικό.
από έργο_μακέτο » 30 Νοέμ 2024, 12:09 » σε Λογοτεχνία - 3 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
10 Ιαν 2025, 10:42
-