Άδικα τα λες, ο Άγις και η φάρα του είναι κότες πλουμιστές. Πάμε παρακάτω τώρα, είναι μια ωραία, αν και συννεφιασμένη Κυριακή, ας την χαρούμε.

Άδικα τα λες, ο Άγις και η φάρα του είναι κότες πλουμιστές. Πάμε παρακάτω τώρα, είναι μια ωραία, αν και συννεφιασμένη Κυριακή, ας την χαρούμε.
έτσι μπράβο. να μην στείλεις.Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:52Πρώτον δεν έχω τριχωτά πόδια, για την ακρίβεια δεν έχω πλέον ούτε μισή τρίχα πάνω τους.
Και δεύτερον, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έστελνα ποτέ τέτοια φωτο σε σένα ή στον οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα;
Ιουυυυυυ στα μούτρα σου.
Ενώ αν δεν ήσουν, πιστεύεις ότι θα έστελνα. Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.kongrosian έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:54έτσι μπράβο. να μην στείλεις.είμαι λογοδοσμένος με το μωρούλι.
Ας είναι ό,τι είναι αλλά μη γυρνούν να λέν εμάς ότι κάνουμε αυτό που κάνουν αυτοί. Που δεν κάνουν μάλλον.Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:53Άδικα τα λες, ο Άγις και η φάρα του είναι κότες πλουμιστές. Πάμε παρακάτω τώρα, είναι μια ωραία, αν και συννεφιασμένη Κυριακή, ας την χαρούμε.
είπα εγώ ότι θα έστελνες;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:58Ενώ αν δεν ήσουν, πιστεύεις ότι θα έστελνα. Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.kongrosian έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:54έτσι μπράβο. να μην στείλεις.είμαι λογοδοσμένος με το μωρούλι.
(Λογοδοσμένος; Αυτό μου θυμίζει δεκαετία του 50. Ποιο είναι το μωρούλι; Μη μου πεις ο Χέλης!)
Για χθες μίλησα σαλαμαντριτσα
Δεν τον ξέρω τον μούργο, αλλά σας εύχομαι καλά στέφανα.kongrosian έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 12:01είπα εγώ ότι θα έστελνες;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:58Ενώ αν δεν ήσουν, πιστεύεις ότι θα έστελνα. Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα.kongrosian έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:54
έτσι μπράβο. να μην στείλεις.είμαι λογοδοσμένος με το μωρούλι.
(Λογοδοσμένος; Αυτό μου θυμίζει δεκαετία του 50. Ποιο είναι το μωρούλι; Μη μου πεις ο Χέλης!)
το μωρούλι είναι ο μούργος
Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 12:04Δεν τον ξέρω τον μούργο, αλλά σας εύχομαι καλά στέφανα.
Ούτε εγώ μιλάω για τώρα 12:09.Ερμής έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 12:02Για χθες μίλησα σαλαμαντριτσα
Όσο για τη δική μου φάτσα που ήθελες να δεις πρώτη σόρρυ αλλά θα σε απογοητεύσω*, Δε θα μπω σε τέτοια τσατ ρουμς, γνωριζομαι irl με καμία εικοσιπενταρια πχωρουμιτες ,δεκαετία τώρα, ενεργούς και μη, με τους οποίους (με εξαίρεση έναν δυο) διατηρώ άριστες επαφές.
*σε περίπτωση που δε την έχεις ήδη δει.
Γιατί συνεχίζεται η όποια αντιπαράθεση απο μεριάς σου; Νομίζω πως αυτό πρέπει να λήξει.
Πρώτα η σαλαμαντριτσα με έκανε παράθεση. Διάβασε λίγο το νήμα και θα καταλάβεις. Απλά απάντησα. Διάβασε λίγο πρώτα.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 12:27Γιατί συνεχίζεται η όποια αντιπαράθεση απο μεριάς σου; Νομίζω πως αυτό πρέπει να λήξει.
Άσε γιατί άμα θυμηθώ εγώ μόρτη μου την πρώτη μου φορά εδώ μέσα, που μου πέφτανε κοροϊδίες και μπηχτές, απαξίωση από παντού, θα ξημερώσουμε.
Εγώ έχω πειστεί και για τις δυο. Και αν είπα και καμιά καφρίλα στη μια, ζητώ συγγνώμη.
Εγώ σε κάποια φάση χθες αναρρωτηθηκα είναι άνθρωποι 50-60 χρονών;;;