Ας λένε αυτοί ότι θέλουν! Δεν πείθομαι εύκολα ότι οι δυτικές πολιτισμικές αξίες δεν υπερέχουν από αυτές διαφόρων τριτοκοσμικών. Δεν βλέπω πολλούς να θέλουν να ζήσουν με τους διάφορους τρωγλοδύτες.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:48Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 15:53Στην Νότιο Κορέα έχω πάει και τα γδαρμένα σκυλιά κρέμονται από τσιγκέλια στην κεντρική αγορά. Μόνο από τα άκρα καταλαβαίνεις ότι είναι σκυλιά. Οι Κορεάτες εκτρέφουν μια ράτσα για κατανάλωση. Ανησύχησα μην μου πασάρουν σκύλο σε κανένα stir fry και μου είπαν να μην ανησυχώ. Το σκυλίσιο κρέας είναι πιο ακριβό από το μοσχάρι. Τους σιχάθηκα.
Είσαι ένα βδελυρό όν για αυτούς...
.
η κόλαση των σκυλων στο Yulin
Re: η κόλαση των σκυλων στο Yulin
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ πιθανότερο να είναι αποτέλεσμα κτηνοβασίας.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:57Ναι... Πάμε από την αρχή...
ΑΙDS είχαν μόνο οι χιμπατζήδες και είχαν ανοσία σε αυτό...
Οι άνθρωποι έτρωγαν και τρώνε τους χιμπατζήδες - κάπου εκεί έγινε το μοιραίο και καθώς ΚΑΘΡΙΖΟΤΑΝ ένας χιμπατζής για κατανάλωση, το αίμα του ήρθε σε επαφή με κάποιο ανθρώπινο οργανισμό (κάποια σχισμή στο δέρμα) και έγινε η μεταφορά του ιού.
Αυτό έχει παρατηρηθεί και σε άλλες κοινωνίες με άλλα μικρόβια...
Ο ιός του AIDS πεθαίνει με την υψηλή θερμοκρασία, οπότε είναι γελοίο να μιλάμε για μεταφορά μέσω της κατανάλωσης ψημένου κρέατος χιμπατζή, όπως και ένα άλλο τεράστιο πλήθος μικροβίων!!!
.
- Green Dragon
Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 20:45Ας λένε αυτοί ότι θέλουν! Δεν πείθομαι εύκολα ότι οι δυτικές πολιτισμικές αξίες δεν υπερέχουν από αυτές διαφόρων τριτοκοσμικών. Δεν βλέπω πολλούς να θέλουν να ζήσουν με τους διάφορους τρωγλοδύτες.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:48Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 15:53Στην Νότιο Κορέα έχω πάει και τα γδαρμένα σκυλιά κρέμονται από τσιγκέλια στην κεντρική αγορά. Μόνο από τα άκρα καταλαβαίνεις ότι είναι σκυλιά. Οι Κορεάτες εκτρέφουν μια ράτσα για κατανάλωση. Ανησύχησα μην μου πασάρουν σκύλο σε κανένα stir fry και μου είπαν να μην ανησυχώ. Το σκυλίσιο κρέας είναι πιο ακριβό από το μοσχάρι. Τους σιχάθηκα.
.

Τον φάγαμε ή τον δώσαμε σαν είδος, τύπε;Green Dragon έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 20:50Πολύ πιθανότερο να είναι αποτέλεσμα κτηνοβασίας.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:57Ναι... Πάμε από την αρχή...
Οι άνθρωποι έτρωγαν και τρώνε τους χιμπατζήδες - κάπου εκεί έγινε το μοιραίο και καθώς ΚΑΘΡΙΖΟΤΑΝ ένας χιμπατζής για κατανάλωση, το αίμα του ήρθε σε επαφή με κάποιο ανθρώπινο οργανισμό (κάποια σχισμή στο δέρμα) και έγινε η μεταφορά του ιού.
Ο ιός του AIDS πεθαίνει με την υψηλή θερμοκρασία, οπότε είναι γελοίο να μιλάμε για μεταφορά μέσω της κατανάλωσης ψημένου κρέατος χιμπατζή, όπως και ένα άλλο τεράστιο πλήθος μικροβίων!!!
.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Green Dragon
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aντε ρε σοβαρά; Συγκρινεις τον Δυτικο Πολιτισμο, το φως της Ανθρωποτητας που έδωσε απο Σωκράτη Πλάτωνα και Αριστοτέλη μέχρι Γκαιτε και Νιτσε με τους τριτοκοσμικους βρωμιάρηδες;OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:48Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 15:53Στην Νότιο Κορέα έχω πάει και τα γδαρμένα σκυλιά κρέμονται από τσιγκέλια στην κεντρική αγορά. Μόνο από τα άκρα καταλαβαίνεις ότι είναι σκυλιά. Οι Κορεάτες εκτρέφουν μια ράτσα για κατανάλωση. Ανησύχησα μην μου πασάρουν σκύλο σε κανένα stir fry και μου είπαν να μην ανησυχώ. Το σκυλίσιο κρέας είναι πιο ακριβό από το μοσχάρι. Τους σιχάθηκα.
.
Μήπως ήταν δράστιδα, τύπε;Green Dragon έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 21:05Που να ξέρω τι ακριβώς έβαλε με το μυαλό του ο δράστης
Dein Herz, meine Gier
Η αγάπη και η αφοσίωση που δείχνει ο σκύλος στον άνθρωπο που τον φροντίζει και τον αγαπά είναι ότι πιο γνήσιο και αυθεντικό
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 20:45Ας λένε αυτοί ότι θέλουν! Δεν πείθομαι εύκολα ότι οι δυτικές πολιτισμικές αξίες δεν υπερέχουν από αυτές διαφόρων τριτοκοσμικών. Δεν βλέπω πολλούς να θέλουν να ζήσουν με τους διάφορους τρωγλοδύτες.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:48Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 15:53Στην Νότιο Κορέα έχω πάει και τα γδαρμένα σκυλιά κρέμονται από τσιγκέλια στην κεντρική αγορά. Μόνο από τα άκρα καταλαβαίνεις ότι είναι σκυλιά. Οι Κορεάτες εκτρέφουν μια ράτσα για κατανάλωση. Ανησύχησα μην μου πασάρουν σκύλο σε κανένα stir fry και μου είπαν να μην ανησυχώ. Το σκυλίσιο κρέας είναι πιο ακριβό από το μοσχάρι. Τους σιχάθηκα.
.
.
Αφού καί οι Κλασσικοί Ελληνες τρώγανε σκύλους και τζιτζίκια .....ήταν τρωγλοδύτες αι Κλασσικοί και δεν είσαι εσύ ;;; .

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Green Dragon
σκύλοι σκοτώνονται και για τη γουνα τους
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Πιο πιθανό ήταν να επρόκειτο για πιωμένο δράστη που έκανε κάποια πρόκληση (challenge) και είχε ακροατήριο επίσης πιωμένων.
Όπως το ανέκδοτο με τον μεθυσμένο που έλεγε "φέρτε μου την αρκούδα να τη σκίσω".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Green Dragon έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 20:50Πολύ πιθανότερο να είναι αποτέλεσμα κτηνοβασίας.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:57Ναι... Πάμε από την αρχή...
.
Δεν γίνεται να μαμήσει άνθρωπος έναν χιμπατζή...
Τεχνικό το πρόβλημα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Τριτοκοσμικοί οι πολίτες του Αμπού Ντάμπι;;;Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 20:45Ας λένε αυτοί ότι θέλουν! Δεν πείθομαι εύκολα ότι οι δυτικές πολιτισμικές αξίες δεν υπερέχουν από αυτές διαφόρων τριτοκοσμικών. Δεν βλέπω πολλούς να θέλουν να ζήσουν με τους διάφορους τρωγλοδύτες.OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:48Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 15:53Στην Νότιο Κορέα έχω πάει και τα γδαρμένα σκυλιά κρέμονται από τσιγκέλια στην κεντρική αγορά. Μόνο από τα άκρα καταλαβαίνεις ότι είναι σκυλιά. Οι Κορεάτες εκτρέφουν μια ράτσα για κατανάλωση. Ανησύχησα μην μου πασάρουν σκύλο σε κανένα stir fry και μου είπαν να μην ανησυχώ. Το σκυλίσιο κρέας είναι πιο ακριβό από το μοσχάρι. Τους σιχάθηκα.
.

.
Αλιόσα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 21:18Aντε ρε σοβαρά; Συγκρινεις τον Δυτικο Πολιτισμο, το φως της Ανθρωποτητας που έδωσε απο Σωκράτη Πλάτωνα και Αριστοτέλη μέχρι Γκαιτε και Νιτσε με τους τριτοκοσμικους βρωμιάρηδες;OANNHSEA έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 17:48Όπως σιχαίνονται εσένα οι Ινδοί που τρως αγελάδα και οι μουσουλμάνοι που τρως χοίρο...Fairfax έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 15:53Στην Νότιο Κορέα έχω πάει και τα γδαρμένα σκυλιά κρέμονται από τσιγκέλια στην κεντρική αγορά. Μόνο από τα άκρα καταλαβαίνεις ότι είναι σκυλιά. Οι Κορεάτες εκτρέφουν μια ράτσα για κατανάλωση. Ανησύχησα μην μου πασάρουν σκύλο σε κανένα stir fry και μου είπαν να μην ανησυχώ. Το σκυλίσιο κρέας είναι πιο ακριβό από το μοσχάρι. Τους σιχάθηκα.
.
Ναι...
Ξέρεις π.χ. ο τελευταίος άνθρωπος που εκτελέστηκε στη Γαλλία, επειδή έφαγε κρέας αλόγου, ήταν λίγο πριν το 1700...
Αυτό ήταν μέσα στη διαφώτιση ή όχι;
Επίσης μπορείς να τους λες τριτοκοσμικούς, αλλά είναι γύρω σου, και ήδη έχουν αρχίσει να σου επιβάλλουν τα πιστεύω τους στην διατροφή.
.