Τελικά, κι οι δυο μπερδευτήκαμε.

Εγώ μπέρδεψα τις ταινίες, κι εσύ τα τοπωνύμια...
Τελικά, κι οι δυο μπερδευτήκαμε.
δλδ οι τρεις χαριτες εν προκειμενω ειναι Πασιφαη-Καρολινα-Ζουζουνιτσα, με την τελευταια να αποχωρει;Αγις έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 12:27ΖουζουνιτσαKotas έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 12:26ποια αποχωρησεAlienWay έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 12:18Αντιλαμβάνομαι το χιούμορ, αλλά δυστυχώς τρομάξατε μια θετική, καλοπροαίρετη ενσαρκωμένη ενέργεια και αποχώρησε (ευγενικά κιόλας).
Αν δεν δώσει τη συναίνεσή της σε αυτή τη καζούρα, προσωπικά θα έχω ενστάσεις.
Πάνε οι εποχές που ο κυνισμός και οι συγκρούσεις έλκυαν το κοινό.
η Ζουζουνιτσα δεν αποχωρει ποτε - μεταμορφωνεται
για καποιες σαν αυτην γραφονται ομως
Κατά τη γνώμη μου, μεγάλο φάουλ (όλο το νήμα) που απλά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Καρολίνας περί εμμονών.
Αν διάβασες τα γραφόμενα της Καρολίνας και της Πασιφάης, στα οποία δεν απάντησα και θεωρείς ότι εγώ είμαι η εμμονική, ως άποψη σου σαφώς και είναι δεκτή.
Το βλέπω. Δεν θα σου κάτσει. Άσχημο πράγμα να ζητιανεύεις για γαμήσι.
Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 13:34
Μεγάλο φάουλ μετά από πολλά αντιαθλητικά πεσιματα, είναι φάουλ μόνο στα χαρτιά. Και έχω γράψει πολλάκις ότι 2/5 ποστ της Γαλης τα θεωρώ αψυχολογητα. Ε εδώ, υπάρχει μπόλικη ψυχολογία.
Κοίτα, όπως είπα και στην Καρολίνα τις προάλλες (δεν ξέρω αν το είδες), το ποια ξεκίνησε, ποια συνέχισε, πού άρχισε η μία, που η άλλη κλπ είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον τρίτο να το παρακολουθήσει. Ειδικά όταν η κόντρα είναι διαρκής και περνάει από νήμα σε νήμα. Για παράδειγμα, εκεί που μιλάνε για σένα (αυτά που παραθέτεις), θα πρέπει κανείς να το παίξει Ιντιάνα Τζόουνς, για να δει πώς προέκυψαν, τι πιθανότατα είπες κι εσύ για να αρχίσουν να τα λένε, τι σου είχαν πει πιο πριν ώστε να πεις εσύ (ή η Νύχτα, ή ο Άγις ή όποιος άλλος μπορεί να σε σιγοντάρει), για να πουν αυτές, για να πεις εσύ και... πάει λέγοντας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 13:28Αν διάβασες τα γραφόμενα της Καρολίνας και της Πασιφάης, στα οποία δεν απάντησα και θεωρείς ότι εγώ είμαι η εμμονική, ως άποψη σου σαφώς και είναι δεκτή.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Υπομονή λοιοπόν μέχρι τα επόμενα επεισόδια.
Παρατηρήσεις και συστάσεις θα γίνουν επίσης δεκτές.
Σιγά που θα ρωτήσω κιόλας!Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 12:41Η aLiCat ρωτάει αν μπορεί να φέρνει στα γυρίσματα την γάτα και να καπνίζει στα διαλείμματα
Μην περιμένεις καν απάντηση.Bic έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 13:39Κοίτα, όπως είπα και στην Καρολίνα τις προάλλες (δεν ξέρω αν το είδες), το ποια ξεκίνησε, ποια συνέχισε, πού άρχισε η μία, που η άλλη κλπ είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον τρίτο να το παρακολουθήσει. Ειδικά όταν η κόντρα είναι διαρκής και περνάει από νήμα σε νήμα. Για παράδειγμα, εκεί που μιλάνε για σένα (αυτά που παραθέτεις), θα πρέπει κανείς να το παίξει Ιντιάνα Τζόουνς, για να δει πώς προέκυψαν, τι πιθανότατα είπες κι εσύ για να αρχίσουν να τα λένε, τι σου είχαν πει πιο πριν ώστε να πεις εσύ (ή η Νύχτα, ή ο Άγις ή όποιος άλλος μπορεί να σε σιγοντάρει), για να πουν αυτές, για να πεις εσύ και... πάει λέγοντας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 13:28Αν διάβασες τα γραφόμενα της Καρολίνας και της Πασιφάης, στα οποία δεν απάντησα και θεωρείς ότι εγώ είμαι η εμμονική, ως άποψη σου σαφώς και είναι δεκτή.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Υπομονή λοιοπόν μέχρι τα επόμενα επεισόδια.
Παρατηρήσεις και συστάσεις θα γίνουν επίσης δεκτές.
Απλά, νομίζω ότι ένα νήμα που αφορά ακριβώς αυτό το μπάχαλο, μόνο θα επιδεινώσει την κατάσταση και δεν θα την συμμαζέψει. Εκτός κι αν αυτός είναι ο σκοπός βέβαια, οπότε απλά πάω πάσο.
(ΟΚ, κάπου εδώ περιμένω απάντηση του τύπου "πήγαινε πάσο).