Είναι τα 40 η αρχή του τέλους..;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Είναι τα 40 η αρχή του τέλους..;
Κι εγώ οδεύω. Σιγά -σιγά...
Είμαι μπερδεμένη. Τι είναι στα 40...?
Είμαι μπερδεμένη. Τι είναι στα 40...?
- tanipteros
τα 40 είναι η καλύτερη ηλικία για σεξ
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Το "κάθε πράγμα στο καιρό του" είναι νομίζω μια σημαντική παράμετρος. Αν τα βασικά έχουν τακτοποιηθεί στον καιρό τους, τότε και τα 40 (σαν δεκαετία περισσότερο) θα έχουν να προσφέρουν το όμορφο μοιράδι που τους αναλογεί, όσο πρόσφεραν και τα 30, και τα 20 και τα 10. Συμφωνώ λοιπόν απολύτως σ αυτά που παρατηρείς/προτείνεις. Το να πατάς τα 40 και να μην έχεις καταφέρει να έχεις μια κάποια εργασιακή/οικονομική βάση, μια κάποια εμπειρία, ένα κάποιο βιογραφικό, θα φέρει ζόρια. Το να δουλεύεις πχ υποδοχή ή μπάρμαν σε in μαγαζί στα 25 έχει μεγάλο γούστο. Το να συνεχίζεις μπάκουρος στα 42 όχι και τόσο...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 16:17Δεν είναι τόσο απλό. Μπορεί να είσαι μια τύπισσα που στα 30 δεν ήθελες παιδί, αλλά στα 40 είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις και τώρα θέλεις. Ακομα κ σχεση ειναι πολυ δυσκολο να κανεις. Ξέρεις πόσες τέτοιες συμμαθήτριες έχω; Οπότε εγώ αν έχω να πω κάτι στους νεότερους που ίσως διαβάζουν είναι όντως να κοιτάνε μπροστά. Μη δουλεύουν μαύρα, χωρίς ένσημα. Και οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν οικογένεια. Ας φροντισουν να μπουν στο μουντ απ τα 30. Στα 30 είχες ήδη 12 χρόνια να παρταρεις, να σνιφαρεις κοκαϊνη, να κάνεις παρτουζες κτλ. Μόλις πατήσεις τα 30 σοβαρεψου κ κανε οικογένεια
Το να κυνηγάς το τρίχρονο τέκνο στα 32 παλεύεται. Το να ξενυχτάς με το βρέφος ή να το κυνηγάς στα 45 .......να περνάει εφηβεία μ εσένα να κοντεύεις 60... βγάζουν ζόρια... συνήθως.
ΥΓ. Κατά την άποψή μου, η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι ...δυστυχώς...ναι! Όσο παραγωγικός κι αν είσαι, όσες γυναικάρες κι αν παίζεις, όσα φράγκα κι αν μπορείς να ξοδεύεις σε γούστα, όσο ακραία κι αν παρτάρεις, όσο τούμπανο κι αν είσαι σωματικά, εκεί κοντά στα 40 η φωνή μέσα σου αρχίζει να ρωτάει "ρε μήπως μεγάλωσες...?" ...και (ότι κι απαντάς) σύντομα καταλήγει η ερώτηση σε δήλωση ...."μεγάλωσες μαλάκα". Μέχρι να φύγουν τα 40, θα το έχεις εμπεδώσει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 03 Απρ 2023, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Όλα τελειώνουν κάποτε. Αφού έζησες και μέχρι τα 40, να θεωρείς τον εαυτο σου τυχερό, και μπορείς ώριμα να εκτιμήσεις όσα όμορφα έζησες, και να πάρεις την ευθύνη για ότι μαλακιες έκανες. Από εκεί και πέρα, συνειδητά παίρνεις τον δρόμο που αποφάσισες, χωρις να κλαίγεσαι σαν αδικημένος 18αρης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Yippie Kay Yay
Δεν αντιλέγω, πως συμβαίνει.
Απλώς κατά τα 50 συνήθως έχουν αρχίσει να περιορίζονται κάπως οι επιλογές.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Συνήθως ναι
Yippie Kay Yay
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και στα 80 είσαι στον τάφο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οχι, η αρχη του τελους ειναι τα 38.
.
Τα 40 είναι τα γηρατειά της νεότητας.....τα 50 είναι η νεότητα των γηρατειών.....
.
Τα 40 είναι τα γηρατειά της νεότητας.....τα 50 είναι η νεότητα των γηρατειών.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Σιγά μην είναι η αρχή του τέλους. Γαματα θα ναι. Από τα 50 και μετά βλέπουμε τι θα παίξει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
49 και μισό και μπορώ να πω με πάσα ειλικρίνεια και απολυτότητα ότι καλύτερα δεν έχω υπάρξει ποτέ σε όλους τους τομείς
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Sid Vicious έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 18:1549 και μισό και μπορώ να πω με πάσα ειλικρίνεια και απολυτότητα ότι καλύτερα δεν έχω υπάρξει ποτέ σε όλους τους τομείς

Κι εγώ λίγο πριν τα σαράντα θυμάμαι είχα αρχίσει τα τετέλεσται βαβαί παπαί ιαταταί αλλά τελικά έχει αποδειδειχθεί η καλύτερη δεκαετία μέχρι στιγμής. Πιο πολλά φράγκα από ποτέ, γενικά έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις τί θέλεις και τί σου αρέσει, σε απασχολεί λιγότερο έως καθόλου η γνώμη των άλλων και άλλα πολλά για να αναφερθούν εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχεις μπαρμπαδέψει και να έχεις ενδιαφέροντα και μια ελάχιστα καλή φυσική κατάστα. Μλκς μου γαμάνε τα σαράντα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Επίσης έχουμε πολύ πέραση στα διάφορα πορνίδια 25-35, να τα λέμε όλα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η αρχή του τέλους για τους τούρκους στην Κύπρο!!
από Unique » 13 Μαρ 2025, 07:21 » σε Εθνικά Θέματα - 36 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
13 Μαρ 2025, 18:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγική συνέντευξη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια: Η αρχή του τέλους για την εθνική αεροπορική ισχύ;
από southern » 25 Μαρ 2024, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
08 Απρ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τίτλοι τέλους για τα γεροντοπαλίκαρα
από Καπετάν Μιχάλης » 13 Σεπ 2024, 15:14 » σε Μηχανοκίνηση - 0 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-