Ο γιος μου πάντως δεν θα ασχολιόταν καν με όποιον παπάρα έβριζε εξ αποστάσεως τη μάνα του. Απλώς θα γελούσε.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 18:57Σοβαρά τώρα.Υπήρχε ποτέ πιθανότητα να μαλλιοτραβιόμουν επειδή μια τύπισα με έβρισε;
Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω σε καυγά, εκτός κι αν μου βρίσουν τη Μάνα μου. Εκεί θα τους σέρνανε τσιμεντωμένους στο λιμάνι.
Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
Re: Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα σου κάνω 2 τίμιες ερωτήσεις στο σημείο αυτό. Ποιά νομίζεις πως είσαι; Αναρωτήθηκες πόσο γελοία γίνεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:27Όποιος θέλει πιο αναλυτικό ψυχογράφημα, εδώ είμαστε.
Έχω ήδη διαβάσει αρκετά για μένα, ξανά και ξανά και ξανά, χωρίς κλάψες.
Προσωπικώς, δεν το επιχειρώ, γιατί επαναλαμβάνω ότι είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος.
Και για να επαναλάβω μία ρήση από μία συνομήλικη μου(έτσι για να σας δώσω και κάποια επιπλέον μόρια) "όταν είμαι καλή είμαι πολύ καλή άλλά όταν είμαι κακιά είμαι καλύτερη".
Δηλώστε συμμετοχή και τα ξαναλέμε.
Βασικά εγώ όντως προσπαθώ να σε προφυλάξω αλλά ειλικρινά η μεγαλομανία σου και η ανάγκη για καπέλωμα του συνομιλητή και σαφώς..( αν μη τι άλλο..), επιβεβαίωση, είναι τόσο εμφανής που υπερκαλύπτει οποιαδήποτε προσπάθεια.
Η ρήση παλιά, πολυφορεμένη. Έλα τώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Περίμενε, το ότι σου φταιει εσένα κάτι στην ΓΑΛΗ δεν σημαίνει η ΓΑΛΗ θα το αλλάξει. Το ίδιο και με σένα φυσικά. Το ότι κάτι μπορεί να φταίει από σένα στην ΓΑΛΗ δεν σήμαινει θα το αλλάξεις. Τι θέλω να πω; η καθεμία έχει τον τρόπο της, τα σκεπτικά της και τηνΠασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:20Το έχω κάνει. Πολλές φορές. Μιλάω σε τοίχο.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:12Εγώ λέω το εξής. Να γράψει η μία τι της φταίει στην άλλη. Να μην απαντήσει καμία από κάτω. Να το διαβάσετε αποστσσιοποιημένα από θυμό και αύριο να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την διαμάχη λέγοντας η μία στην άλλη σε συγχωρώ. Και ύστερα είτε θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας είτε όχι αλλά δεν θα ξανά κοντραριστείτε nevah.
Συγχωροχάρτια κοπελιά, μακρυά από μένα. Μεγάλη γυναίκα είναι. Άμα δεν χαμπαριάζει και βαράει η βελόνα το ίδιο τροπάρι, τέρμα.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν .
χ, ψ συμπεριφορά της. Δεν αρέσει η μία στην άλλη; καλώς δεν υπάρχει λόγος να ανταλλάσετε ούτε μισό ποστ. Έχει προσβάλει κάπου ή μια την άλλη; Αλληλοσυχωρεθείτε και πάτε παρακάτω με ή χωρίς επικοινωνία.
Αλλά ρε κορίτσα πραγματικά, η μία δεν ξέρει την άλλη και η καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα απλά σεβαστείτε η μία την άλλη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Να χαίρεσαι το παιδί σου, αλλά μην το βαζεις στην κουβέντα. Αναφέρθηκα για ποιούς λόγους θα γινόμανε Τούρκα. Άσχετα με σένα. Μάθε να διαβάζεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:33Ο γιος μου πάντως δεν θα ασχολιόταν καν με όποιον παπάρα έβριζε εξ αποστάσεως τη μάνα του. Απλώς θα γελούσε.
Είδες ποτέ να ζητώ λογαριασμό από όποιον δεν γουστάρει το χαρακτήρα μου ρε Νάιδα;Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:35Περίμενε, το ότι σου φταιει εσένα κάτι στην ΓΑΛΗ δεν σημαίνει η ΓΑΛΗ θα το αλλάξει. Το ίδιο και με σένα φυσικά. Το ότι κάτι μπορεί να φταίει από σένα στην ΓΑΛΗ δεν σήμαινει θα το αλλάξεις. Τι θέλω να πω; η καθεμία έχει τον τρόπο της, τα σκεπτικά της και τηνΠασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:20Το έχω κάνει. Πολλές φορές. Μιλάω σε τοίχο.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:12Εγώ λέω το εξής. Να γράψει η μία τι της φταίει στην άλλη. Να μην απαντήσει καμία από κάτω. Να το διαβάσετε αποστσσιοποιημένα από θυμό και αύριο να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την διαμάχη λέγοντας η μία στην άλλη σε συγχωρώ. Και ύστερα είτε θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας είτε όχι αλλά δεν θα ξανά κοντραριστείτε nevah.
Συγχωροχάρτια κοπελιά, μακρυά από μένα. Μεγάλη γυναίκα είναι. Άμα δεν χαμπαριάζει και βαράει η βελόνα το ίδιο τροπάρι, τέρμα.
χ, ψ συμπεριφορά της. Δεν αρέσει η μία στην άλλη; καλώς δεν υπάρχει λόγος να ανταλλάσετε ούτε μισό ποστ. Έχει προσβάλει κάπου ή μια την άλλη; Αλληλοσυχωρεθείτε και πάτε παρακάτω με ή χωρίς επικοινωνία.
Αλλά ρε κορίτσα πραγματικά, η μία δεν ξέρει την άλλη και η καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα απλά σεβαστείτε η μία την άλλη.

Ειλικρινά τώρα.
Το ότι το κάθε ακτιβιστικό σούργελο επιχειρεί συντονισμό ΚΑΙ στο δικό μου νήμα, είναι καθαρά δικό του θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναϊδα εγώ δεν την ανέχομαι, απλά. Ή που θα μάθει να φέρεται με σεβασμό, ή που θα γίνεται πατιρντί κάθε τρεις και λιγο.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:35Περίμενε, το ότι σου φταιει εσένα κάτι στην ΓΑΛΗ δεν σημαίνει η ΓΑΛΗ θα το αλλάξει. Το ίδιο και με σένα φυσικά. Το ότι κάτι μπορεί να φταίει από σένα στην ΓΑΛΗ δεν σήμαινει θα το αλλάξεις. Τι θέλω να πω; η καθεμία έχει τον τρόπο της, τα σκεπτικά της και τηνΠασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:20Το έχω κάνει. Πολλές φορές. Μιλάω σε τοίχο.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:12Εγώ λέω το εξής. Να γράψει η μία τι της φταίει στην άλλη. Να μην απαντήσει καμία από κάτω. Να το διαβάσετε αποστσσιοποιημένα από θυμό και αύριο να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την διαμάχη λέγοντας η μία στην άλλη σε συγχωρώ. Και ύστερα είτε θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας είτε όχι αλλά δεν θα ξανά κοντραριστείτε nevah.
Ας γίνεις και αφρικανή βουδίστρια. Εμένα γιατί πρέπει να μ' ενδιαφέρει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα μου;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:40Είδες ποτέ να ζητώ λογαριασμό από όποιον δεν γουστάρει το χαρακτήρα μου ρε Νάιδα;Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:35Περίμενε, το ότι σου φταιει εσένα κάτι στην ΓΑΛΗ δεν σημαίνει η ΓΑΛΗ θα το αλλάξει. Το ίδιο και με σένα φυσικά. Το ότι κάτι μπορεί να φταίει από σένα στην ΓΑΛΗ δεν σήμαινει θα το αλλάξεις. Τι θέλω να πω; η καθεμία έχει τον τρόπο της, τα σκεπτικά της και την
Ειλικρινά τώρα.
Το ότι το κάθε ακτιβιστικό σούργελο επιχειρεί συντονισμό ΚΑΙ στο δικό μου νήμα, είναι καθαρά δικό του θέμα.
Να μην σ'ενδιαφέρει. Μάθε να διαβάζεις.
Από ποιον; Από σένα;
Αφού δεν το' χεις βρε κορίτσι μου.

Πότε επιτέλους θα το καταλάβεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σέβομαι όσους με σέβονται. Τους άλλους τους περνάω απ'τον ρυθμιστή πλυντηρίου με το μαλακτικό λεβάντα. Καλό πρόγραμμα.
είναι της αγκύρας και θα βουλώσει το φίλτρο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Στην καλύτερη θα επέμβει ο συντονισμός, πάντα στο πλαίσιο προσήκουσας ευαισθησίας για τις οργισμένες αντιδράσεις των ευάλωτων ημιανήλικων.
Το' χουμε ξαναδεί το έργο.
Το' χουμε ξαναδεί το έργο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:12Εγώ λέω το εξής. Να γράψει η μία τι της φταίει στην άλλη. Να μην απαντήσει καμία από κάτω. Να το διαβάσετε αποστσσιοποιημένα από θυμό και αύριο να δώσετε ένα τέλος σε αυτή την διαμάχη λέγοντας η μία στην άλλη σε συγχωρώ. Και ύστερα είτε θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας είτε όχι αλλά δεν θα ξανά κοντραριστείτε nevah.

Η μικρή Γαλίτσα κάθεται και κλαίει ,γιατι δεν την παίζουνε οι φίλενάδες της..Μπου χου.
Μια χαρά συζητάμε, γιατί να επέμβει ο συντονισμός;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οἱ τρεῖς Ἀναζητήσεις τοῦ ἱστορικοῦ Ἰησοῦ.
από tanipteros » 23 Σεπ 2023, 23:45 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
23 Σεπ 2023, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παντού υπάρχει ένας Γαυρος (και δύο και τρεις..)
από Orion22 » 08 Ιουν 2023, 23:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1018 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
08 Ιουν 2023, 23:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρεις νεκροί εργάτες σε λιγότερο από 48 ώρες
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2024, 21:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-