Έλα ντε. Τον χάρηκε καλά-καλά τον κορασίδο, και μετά τον πέταξε στον δρόμο σαν στιμμένη λεμονόκουπα.
Κάτσε, το 'χω. Μου ήρθε ιδέα για ταινία: "Ο Ανήφορος".
Έλα ντε. Τον χάρηκε καλά-καλά τον κορασίδο, και μετά τον πέταξε στον δρόμο σαν στιμμένη λεμονόκουπα.
Μαγείρεψα σήμεραΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:51Δεν έχει ταβερνάκι σήμερα; Θα σε υποστούμε όλο το βράδυ;
H Καρολίνα δεν συμμετείχε. Ενας εκ των πρωταγωνιστών δηλαδή δεν ήρθε καν στα γυρίσματα, ούτε καν στις πρόβες. Πως το πέτυχες το χατ τρικ;
Έλα, μην κάνεις έτσι. Μπορεί απλά να έχει Σαλονικιώτικες ρίζες.
Δεν χρησιμοποίησα κανέναν, είμαι κάθετα υπέρ της ελεύθερης βούλησης.
Λες; 🥺
Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 15:40Μπα. Να γίνεις εσύ. Θα αδειάσει το φόρουμ. Αν το να μιλάς και να απαντάς μόνη σου δεν λογιέται ενσυναίσθηση, τότε τί είναι; Κάνε μας τη χάρη μαρή Σοράγια.
Θα φύγεις κάποτε από εδώ εννοείς?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:15Δεν χρησιμοποίησα κανέναν, είμαι κάθετα υπέρ της ελεύθερης βούλησης.
Αν γούσταρα πολλούς ακόλουθους και αντίστοιχο πιάρ, θα ήμουν πρώτη μούρη στους φεϊσμπουμπουκίστας. Μπορώ χαλαρά να το κάνω γιατί ξέρω πως λειτουργούν.
Ακόμη και με άλλο λογαριασμό στο πχόρουμ.
Αλλά ως ΓΑΛΗ άρχισα και ως ΓΑΛΗ θα τελειώσω.
Με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό.
Θεωρητικά (πάντα), το πέτυχε. Χατ τρικ είναι όταν βάζεις τρία γκολ, οπότε ας πούμε ότι τρία έβαλε (Πασιφάη, Αλίκη στο Ναυτικό, Μπεμπέκος Ρίμας). Από τρία και πάνω δεν λέγεται Χατ Τρικ, Χάλαντ λέγεται.
Το χατ τρικ, δεν το σημαδεύεις ούτε το καλοπιάνεις βρε μπαζούμπα μου.
Κι εσύ πώς ξέρεις πως μοιάζει το μικρό μου νυχάκι; Κάνε μας τη χάρη.Nostalgia έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.
user έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19Θα φύγεις κάποτε από εδώ εννοείς?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:15Δεν χρησιμοποίησα κανέναν, είμαι κάθετα υπέρ της ελεύθερης βούλησης.
Αν γούσταρα πολλούς ακόλουθους και αντίστοιχο πιάρ, θα ήμουν πρώτη μούρη στους φεϊσμπουμπουκίστας. Μπορώ χαλαρά να το κάνω γιατί ξέρω πως λειτουργούν.
Ακόμη και με άλλο λογαριασμό στο πχόρουμ.
Αλλά ως ΓΑΛΗ άρχισα και ως ΓΑΛΗ θα τελειώσω.
Με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό.
Όταν λες σκληρό φόρουμ; σας έκοβαν το ρεύμα, νερό, σας άφηναν νηστικούς; τζιζας λέμε. Για φόρουμ μιλάμε. Τυχαίοι αριθμοί που συνδυαλεγονται μεταξύ τους. Τι στο πεοντα θα μπορούσε να πει κάποιος σε κάποιον από δω μέσα που δεν θα τον αφήσει το βράδυ να κοιμηθεί;Nostalgia έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.