Αν ισχύει - ας πρόσεχε , οπως πρέπει να κάνουμε ολες και ολοι.Ίφιδα έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 11:10μγτουΆγι μοουντ ον Το πιο ωραίο
Παντρεύονται και μαζεύουν ένα μεγάλο ποσό το 95% απ το σόι της νύφης. Πάει ο γαμπρός και αγοράζει την τζιπάρα του ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, σε ένα χρόνο χωρίζουν και την κάνει με το τζιπάκι που αγόρασε με τα λεφτά άλλων. Κλασσικός άντρας. Λίγο καιρό αργότερα περηφανευόταν στους φίλους για το πως αγόρασε το τζιπ του με δικά του λεφτά.
Ευτυχώς που δεν έμεινε έγκυος απ το δίποδο γουρουνάκι μγτουΆγι μοουντ οφ
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ έχω γνωστό που έκανε τα αντίθετα, πήρε αυτοκίνητο στην γυναίκα του και όταν χώρισε αυτή το πήρε μαζί της.Ίφιδα έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 11:10μγτουΆγι μοουντ ον Το πιο ωραίο
Παντρεύονται και μαζεύουν ένα μεγάλο ποσό το 95% απ το σόι της νύφης. Πάει ο γαμπρός και αγοράζει την τζιπάρα του ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, σε ένα χρόνο χωρίζουν και την κάνει με το τζιπάκι που αγόρασε με τα λεφτά άλλων. Κλασσικός άντρας. Λίγο καιρό αργότερα περηφανευόταν στους φίλους για το πως αγόρασε το τζιπ του με δικά του λεφτά.
Αλλά δεν την άφησε έτσι, της πήρε με κλειδαρά το αυτοκίνητο και το μετέφερε στο δικό του σπίτι.

Στ' ονομά του ήταν;Μηχανικός έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 11:24Εγώ έχω γνωστό που έκανε τα αντίθετα, πήρε αυτοκίνητο στην γυναίκα του και όταν χώρισε αυτή το πήρε μαζί της.Ίφιδα έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 11:10μγτουΆγι μοουντ ον Το πιο ωραίο
Αλλά δεν την άφησε έτσι, της πήρε με κλειδαρά το αυτοκίνητο και το μετέφερε στο δικό του σπίτι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος πέρα απο 3-5 χιλιαρικα το πολύ σε κοινό λογαριασμό ( που εχουμε συνεισφέρει εξ ισου ) για έκτακτες ανάγκες σε ρευστό να υπάρχει οτιδήποτε αλλο κοινό σε οτι αφορά τα οικονομικά .
Είναι και βασικ΄η αρχή για να μην υπάρχουν προβληματα.
Είναι και βασικ΄η αρχή για να μην υπάρχουν προβληματα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μόνο που αυτό δεν θα είναι ζευγάρι, θα είναι απλοί συνέταιροι.
Για ποιο λόγο βρήκε πρόσφορο έδαφος ο Κωστόπουλος στην γενιά σας;Athina__P έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 07:20Δεν είναι τι θεωρώ εγώ. Εκείνος τα έγραφε στα εντιτόριαλ, σαν ημερολόγιο. Για χρόνια έγραφε για το ό,τι φάμε και ό,τι πιουμε, πιθανόν και για κάποιες πρώην του που δεν ήταν για σπίτι και όταν ανακοίνωσε το γάμο έλεγε κατά κάποιον τρόπο ότι ανακάλυψε τελικά ότι αυτός είναι ο προορισμός του ανθρώπου, κάπως έτσι... Απλά τα θυμάμαι και μου έκαναν εντύπωση γιατί ήταν αρκετά διαδεδομένη η νοοτροπία "δεν είμαι έτοιμος ακόμα" και στα αγόρια και στα κορίτσια, κάποιες φορές πράγματι, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, πέρα από το λάιφσταϊλ.Όταν μεγαλώνεις έχεις άλλα στο κεφάλι σου και δεν βλέπεις τον εαυτό σου ως κομμάτι μιας γενιάς. Τουλάχιστον δεν το βλέπαμε έτσι. Οι περισσότεροι της γενιάς μας, ενώ είχαμε να το πούμε έτσι μια επιρροή από το λάιφσταϊλ που πουλιοταν, δεν είχαμε οι ίδιοι δουλειές και μέλλον τόσο πολύ σίγουρο. Η γενιά μου μάζευε πτυχία και μεταπτυχιακά και άφηνε για αργότερα την αποκατάσταση όπως έκαναν λίγο πολύ αρκετοί στη Δύση. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα μείνεις με το αγόρι σου από το Λύκειο ή το Πανεπιστήμιο και αρκετοί το έκαναν, είτε θα μπεις σε άλλη φάση. Αυτοί που κοιτούσαν μια γρήγορη αποκατάσταση ήταν συγκεκριμένες κατηγορίες που είχαν και οι δυο του ζευγαριού τακτοποιήσει το μέλλον τους νωρίς στη δεκαετία των 20. Δεν ξέρω και πόσοι ήταν αυτοί που έπαιρναν το θέμα "ηθικές αξίες" του ΚΛΙΚ πολύ σοβαρά. Κατά κάποιον τρόπο σήμερα αποδομούνται περισσότερο ηθικές αξίες, δεν νομίζεις; Δεν αναφέρομαι στα κρεβάτια, γιατί εσύ έβγαλες το θέμα έξω από τα κρεβάτια.Ερμής έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 21:07Τα έχουμε ξαναπεί για αυτή τη γενιά. Και αλήθεια τι κάνατε περισσότερο από την προηγουμενη;
Τουλάχιστον η βρωμερή και τρισκαταρατη γενιά του Πολυτεχνείου έκανε κάποια αντίσταση έστω και αν μετά τα εξαργυρώσει σε χρήμα. Η γενιά του ΚΛΙΚ τι παραπάνω έκανε εκτός από ότι κατέστρεψε κάθε ηθική αξια;
Πολύ απλά γιατί η γενιά σας ήταν ίσως η μοναδική που δε δυσκολεύτηκε καθόλου, ζήσατε τα παιδικά χρόνια και προεφηβεία με την πασοκάρα να μοιράζει χρήμα, νεότητα απο τα 20 μέχρι τα 40 με σημίτη, εποχή χρηματιστηρίου, τα εμετικά ελ 00's. Εφόσον δεν κοπιάσατε για τίποτα οι περισσότεροι(ναι οκ μαζεύατε πτυχία απο το κάθε κωλοχώρι του UK, so what) θέλατε να ξεχωρίσετε αλλιώς. Ε εκεί χτύπησε ο Πετράν, στο κόμπλεξ του γυφτονεολ που ήθελε να γίνει κάτι άλλο πέρα απο πεινασμένος βαλκάνιος και μάλιστα απο τη μια μέρα στην άλλη, ναι και στα Μονακό πήγε και στις ΝΥ και στις μαλδίβες αλλά ξέχασε να βγάλει το τσαρούχι και το μπαλωμένο σώβρακο. Όλα αυτά βέβαια χωρίς να κρατάει καμια ηθική αξία γιατί έτσι, γιατί έτσι κάνουν οι προχωρημένοι στην Ευρώπη και το Αμέρικα, γιατί οτι φάμε και οτι πιούμε ναουμ, γιατί είμαστε απελευθερωμένοι, μπερδεύοντας φυσικά (λόγω αμορφωσιάς και έλλειψης καλλιέργειας) τον προοδευτισμό με την ανηθικότητα. Θέλατε να ξεφύγετε απο τις αξίες που δε συμφωνούσατε και αντί να τις βελτιώσατε, φτιάξατε άλλες που ακόμη και η Πομπηία πριν το ηφαίστειο φαντάζει μια ενάρετη κοινωνία βασισμένη στις αρχές του Σαβοναρόλα. Το ξενοπήδημα έγινε μαγκιά, η κλεψιά θεσμός, το να είσαι αήθης προοδευτικότητα.
Και κάπου εδώ μου έρχεται στο μυαλό ένα άρθρο απο το ΚΛΙΚ* του Πετραν που μιλούσε για το πως θα καταλάβεις αν εισαι αρπαχτή καθώς και τα υπερ κ κατά του να είσαι μια αρπαχτή, μη τα πολυλογώ στα θετικά είχε επιχειρήματα απο όσα θυμάμαι
Θα διευρύνεις ορίζοντες, αλλά και γκόμενους
Θα ανοίξουν τα μάτια σου, αφου στα πετάξουν έξω
διευρυμένοι ορίζοντες σημαίνει οτι δε θα είσαι η νοικοκυρούλα με την ποδίτσα αλλά έχεις αυξημένες πιθανότητες για να χτυπήσεις μεγάλες πόρτες
Ελευθερία
στα κατά είχε
οτι μπορεί να αργήσεις να κάνεις σπιτάκι, οικογένεια, παιδάκια, σκυλάκια, γατάκια
δε μαθεις να ανοίγεις φύλο
θα είσαι αυτή που καμια πεθερά δε θέλει για το γιο της άρα θα την έχεις στα πόδια σου.
Αυτά λοιπόν τα επιχειρήματα ήταν το σκατό που ήθελαν οι μύγες, πέφτοντας πάνω μιλιούνια.
Είστε η γενιά που δε κόπιασε για τίποτα, γιαυτό και οι αυτοκτονίες με την κρίση αφορούσαν κυρίως αυτή τη γενιά, αυτών που σήμερα είναι εκεί στα 45-55. Η γενιά που έγινε ο περίγελος της ευρώπης και του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι και επιθεώρηση με τον τίτλο "Ο πεινασμένος τσαρουχοφόρος που ήθελε να το παίξει μονεγάσκος". Υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να είσαι νεόπλουτος και αυτό είναι το να νομίζεις οτι είσαι νεόπλουτος.
*Φυσικά και έχω διαβάσει κλικ σαν έφηβος όποτε έπεφτε στα χέρια μου, αλλιώς δε θα μπορούσα να κρίνω.
Κρατάω αυτό το κομμάτι γιατί εδώ τα λες και μόνη σου επιβεβαιώνοντας με, παραπάνω.Athina__P έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 07:20
Όταν μεγαλώνεις έχεις άλλα στο κεφάλι σου και δεν βλέπεις τον εαυτό σου ως κομμάτι μιας γενιάς. Τουλάχιστον δεν το βλέπαμε έτσι. Οι περισσότεροι της γενιάς μας, ενώ είχαμε να το πούμε έτσι μια επιρροή από το λάιφσταϊλ που πουλιοταν, δεν είχαμε οι ίδιοι δουλειές και μέλλον τόσο πολύ σίγουρο.
Είστε η μόνη γενιά που δεν ένιωσε οτι είναι κομμάτι μιας γενιάς, γιατί δεν είχε αξίες, μέχρι τότε, όλοι στη νεότητα τους είχαν στόχο να αλλάξουν κάτι, να βελτιώσουν κάτι σε αυτό τον κόσμο. Εσείς μόνο το λαιφστάιλ επειδή όλα ήταν τόσο σίγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 20 Οκτ 2018, 11:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αφού ήταν χαζή και δε τον κατήγγειλε για κλοπή κι αυτόν και τον κλειδαρά τυχερός ήταν
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το οτι το ειχε αγοράσει αυτός ειναι μια μικρή λεπτομέρεια ..

Στα πράντα σας βέβαια - οτι αρπαξουμε είναι η υπόθεση σε βάρος των κοροιδων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε ας πρόσεχε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
ερμης σε ανθελληνικό κρεσέντο 

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Νομίζεις ότι αυτή η γενιά τα πάει καλύτερα;

Ίσα ίσα, έναν έχω πιάσει να έχει βγει βόλτα με άλλη ενώ τα είχε με φίλη μου... Και από τους άντρες που είχα εγώ ένας ήταν γκομενιάρης, οι άλλοι δεν ξενοπηδούσαν, ούτε και εγώ! Για ποιο λόγο; Διόρθωση... Και μια από τις φίλες μου είχε σύστημα να έχει παράλληλες σχέσεις, το έκοψε για μεγάλο διάστημα και το ξανάρχισε μετά από χρόνια. Αλλά δεν νομίζω ότι εκπροσωπεί ολόκληρη γενιά αυτό το λάιφστάιλ! Φαίνεται ο άλλος αν δεν θέλει να είναι συνέχεια μαζί σου και λαμβάνει ο καθένας τα μέτρα του.
Σε σχέση λοιπόν με το πόσο μονογαμικά όντα θεωρούν τους εαυτούς τους οι άνθρωποι, δεν νομίζω ότι αυτή η γενιά είναι βελτιωμένη.
Όσο για τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι άλλο θέμα, όταν η κάθε γενιά θα φτάσει στη μέση ηλικία, δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί η επόμενη γενιά! Η γενιά του Πολυτεχνείου πάντως είχε βρει τις Ρωσίδες...
Για αυτό που λες τι εντύπωση δίνουμε διεθνώς, δεν ξέρω αν στα αλήθεια ασχολούνται μαζί μας τόσο πολύ. Η κρίση χρέους που είναι στη βάση της κρίσης δεν ξέρω αν συνδέεται ευθέως με τον καταναλωτισμό. Τα εφάπαξ που πήρε η γενιά του Πολυτεχνείου πήγαν σε νοικοκυρίστικους σκοπούς, σε σπίτια στο χωριό... Η γενιά μας πληρώνει τις πρόωρες συντάξεις που δόθηκαν εν μέσω κρίσης μεταξύ άλλων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 20 Οκτ 2018, 12:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απο χοντρομαλακίες αλλο τιποτα - μετά χτυπάνε την κεφάλα τους και γινονται mgtow μεχρι να εμφανιστεί η επόμενη που ''δεν είναι σαν τις άλλες ''

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κοιτα πραγματα...
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιουν 2023, 11:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
07 Ιουν 2023, 17:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
από Alex Amsterdam » 06 Απρ 2024, 10:21 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 222 Απαντήσεις
- 4625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
11 Απρ 2024, 07:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα βελτιωθούν ποτέ τα πράγματα στην Ελλάδα;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje