Ξαναείδα αιμομικτικό όνειρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ξαναείδα αιμομικτικό όνειρο
Θυμάστε το νήμα που σας μιλούσα για τα αιμομικτικά όνειρα της εφηβείας μου;
Έχετε δει ποτέ στον ύπνο σας ότι συνουσιάζεστε με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος;
Έχουμε εξελίξεις. Πριν λίγες μέρες ξαναείδα τέτοιο όνειρο.
Και πάλι είδα ότι μόλις το είχα κάνει με τη μάνα μου. Ξάπλωνα γυμνός στο κρεβάτι των γονιών μου και χαμογελούσα. Βασικά έβλεπα από κάπου τον εαυτό μου να χαμογελάει, αλλά δεν ένοιωθα τη χαρά του. Ούτε τίποτα σεξουαλικό ένοιωθα εκείνη τη στιγμή. Ήμουν ουσιατικά ένας ουδέτερος παρατηρητής μιας σκηνής στην οποία υπήρχε και ο εαυτός μου.
Εν τω μεταξύ, η μητέρα μου, γυμνή κι αυτή νομίζω, στεκόταν στην πόρτα του δωματίου, και κάτι έλεγε στον πατέρα μου.
Τι ερμηνεία δίνετε σ'αυτό το όνειρο;
Έχετε δει ποτέ στον ύπνο σας ότι συνουσιάζεστε με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος;
Έχουμε εξελίξεις. Πριν λίγες μέρες ξαναείδα τέτοιο όνειρο.
Και πάλι είδα ότι μόλις το είχα κάνει με τη μάνα μου. Ξάπλωνα γυμνός στο κρεβάτι των γονιών μου και χαμογελούσα. Βασικά έβλεπα από κάπου τον εαυτό μου να χαμογελάει, αλλά δεν ένοιωθα τη χαρά του. Ούτε τίποτα σεξουαλικό ένοιωθα εκείνη τη στιγμή. Ήμουν ουσιατικά ένας ουδέτερος παρατηρητής μιας σκηνής στην οποία υπήρχε και ο εαυτός μου.
Εν τω μεταξύ, η μητέρα μου, γυμνή κι αυτή νομίζω, στεκόταν στην πόρτα του δωματίου, και κάτι έλεγε στον πατέρα μου.
Τι ερμηνεία δίνετε σ'αυτό το όνειρο;
Re: Ξαναείδα αιμομικτικό όνειρο
να κανεις ακρη το δακτυλο σου για να βλεπεις το δασος και οχι το δαχτυλο σου νομιζοντας το για δεντρο .
-
Είσαι χειρότερο αρρωστακι από τον rebel
Το ονειρο σου τι λεει ? να ξεκινησουμε απ τα βασικά στοιχεια . . .
Για Κέρκυρα .
-
διαβάζεις πολλές ιστορίες ανωμαλιαρικες και επηρεάζεσαι. να τις κόψεις λίγο. μια στο τόσο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εξαιρετικά δυνατό τρόλ ο εκτωρ αλλά θέλει πολλά πολλά ψωμιά ακόμη για να φτάσει τον Ορέστη35
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τί νημα είναι αυτό ρε Έκτωρα; Είμαστε σοβαροί;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 564 Προβολές