Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Οκτ 2018, 12:17

Athina__P έγραψε:
20 Οκτ 2018, 11:51
Athina__P έγραψε:
20 Οκτ 2018, 07:20
Ερμής έγραψε:
18 Οκτ 2018, 21:07
Κατά κάποιον τρόπο σήμερα αποδομούνται περισσότερο ηθικές αξίες, δεν νομίζεις; Δεν αναφέρομαι στα κρεβάτια, γιατί εσύ έβγαλες το θέμα έξω από τα κρεβάτια.
Το ξενοπήδημα έγινε μαγκιά, η κλεψιά θεσμός, το να είσαι αήθης προοδευτικότητα.
Νομίζεις ότι αυτή η γενιά τα πάει καλύτερα; :p2::p2: Γιατί;

Ίσα ίσα, έναν έχω πιάσει να έχει βγει βόλτα με άλλη ενώ τα είχε με φίλη μου... Και από τους άντρες που είχα εγώ ένας ήταν γκομενιάρης, οι άλλοι δεν ξενοπηδούσαν, ούτε και εγώ! Για ποιο λόγο; Διόρθωση... Και μια από τις φίλες μου είχε σύστημα να έχει παράλληλες σχέσεις, το έκοψε για μεγάλο διάστημα και το ξανάρχισε μετά από χρόνια. Αλλά δεν νομίζω ότι εκπροσωπεί ολόκληρη γενιά αυτό το λάιφστάιλ! Φαίνεται ο άλλος αν δεν θέλει να είναι συνέχεια μαζί σου και λαμβάνει ο καθένας τα μέτρα του.

Σε σχέση λοιπόν με το πόσο μονογαμικά όντα θεωρούν τους εαυτούς τους οι άνθρωποι, δεν νομίζω ότι αυτή η γενιά είναι βελτιωμένη.

Όσο για τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι άλλο θέμα, όταν η κάθε γενιά θα φτάσει στη μέση ηλικία, δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί η επόμενη γενιά! Η γενιά του Πολυτεχνείου πάντως είχε βρει τις Ρωσίδες...

Για αυτό που λες τι εντύπωση δίνουμε διεθνώς, δεν ξέρω αν στα αλήθεια ασχολούνται μαζί μας τόσο πολύ. Η κρίση χρέους που είναι στη βάση της κρίσης δεν ξέρω αν συνδέεται ευθέως με τον καταναλωτισμό. Τα εφάπαξ που πήρε η γενιά του Πολυτεχνείου πήγαν σε νοικοκυρίστικους σκοπούς, σε σπίτια στο χωριό... Η γενιά μας πληρώνει τις πρόωρες συντάξεις που δόθηκαν εν μέσω κρίσης μεταξύ άλλων!
Δε θα μείνω σε αυτά που λες στην αρχή διότι με επιβεβαιώνεις.
Δεν είπα οτι όλοι οι άνθρωποι ήταν με αυτό το λαιφστάιλ, είπα για ένα τεράστιο κομμάτι της. Φυσικά και δεν ήταν ο μεροκαματιάρης της Β'πειραιώς και του κέντρου των Αθηνών, παρόλο που και αυτοί ήθελαν να γίνουν έτσι.
Ναι η γενιά του πολυτεχνείου βρήκε τις ρωσίδες αλλά πολύ μετά, όταν ήταν νέοι είχαν και αυτοί οράματα, παρόλο που μετά τα εξαργύρωσαν σε χρήμα. Η δική σας γενιά δεν είχε οράματα ούτε όταν ήταν νέα.
Και όμως τη δώσαμε αυτή την εντύπωση διεθνώς, επειδή τυγχάνει να ταξίδευα πολύ εκείνο τον καιρό έβλεπα το πως μας έβλεπαν και ακόμη περισσότερο όταν έσκασε η κρίση.
Τα εφάπαξ που πήρε η γενιά του πολυτεχνείου ναι πήγαν σε νοικοκυρίστικους σκοπούς και σε σπίτια, δε πήγαν σε LV και σε Prada όπως τα της δικής σου γενιάς και αυτό το λέω εγώ που έχω κατακεραυνώσει τους μεγαλοιδιοκτήτες ακινήτων. Μη ξεχνάς οτι η γενιά του πολυτεχνείου έδωσε τα εφάπαξ σε νοικοκυρίστικους σκοπούς για να μπορεί η δική σας γενιά να μην δώσει ένα παρά για αυτά παρα μόνο για το φαίνεσθαι.
Όχι δε τα πληρώνει η γενιά σου, τα πληρώνει η γενιά των 35δων και κάτω που το μέλλον δε μοιάζει καθόλου τόσο βέβαια όπως φάνταζε το δικό σας, όπως είπες παραπάνω.
Νιώθω τυχερός που η μητέρα μου δεν ήταν ελληνίδα και προοδευτική αλλά μια "αγράμματη" ιταλίδα με πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο και την αξία της οικογένειας, που πάλεψε να μεγαλώσει 3 παιδιά απο τα 22 της σε μια πάμφτωχη συνοικία του κέντρου των Αθηνών.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 20 Οκτ 2018, 12:26

Ερμής έγραψε:
20 Οκτ 2018, 12:17
Όχι δε τα πληρώνει η γενιά σου, τα πληρώνει η γενιά των 35δων και κάτω που το μέλλον δε μοιάζει καθόλου τόσο βέβαια όπως φάνταζε το δικό σας, όπως είπες παραπάνω.
Νιώθω τυχερός που η μητέρα μου δεν ήταν ελληνίδα και προοδευτική αλλά μια "αγράμματη" ιταλίδα με πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο και την αξία της οικογένειας, που πάλεψε να μεγαλώσει 3 παιδιά απο τα 22 της σε μια πάμφτωχη συνοικία του κέντρου των Αθηνών.
Είπα παραπάνω ότι φάνταζε βέβαιο το μέλλον; Δεν νομίζω... Σίγουρα όχι. Ένας μύθος είναι και αυτό. Η μόνη εποχή που ήταν εύκολο να βρεις δουλειά ήταν εκεί γύρω στο 2000-2006. Μετά τη γενιά του Κλικ δηλαδή. Κατά τα άλλα η νεολαία δεν έβρισκε χρόνο ή διάθεση να περνάει ολοκληρα καλοκαίρια στις παραλίες. Είχαμε μικροδουλίτσες. Τώρα με σταματάγανε τουρίστες και μου έλεγαν (μιλώντας για την εντύπωση που δίνουμε σαν λαός) ότι τους έκανε εντύπωση που η δική μας νεολαία ήταν πολύ καλλιεργημένη και την ένοιαζε η διεθνής πραγματικότητα, ΑΛΛΑ δεν είχανε να φάνε και για αυτό κοιμόντουσαν σε σκηνές στις παραλίες, καθόντουσαν και ευαισθητοποιούσαν τους τουρίστες, για φαντάσου. Δεν έκατσε ο τουρίστας να σκεφτεί ότι την ίδια στιγμή κάποιος δούλευε στον τουρισμό πχ! Ούτε φυσικά και αυτός που δεν είχε να φάει που η δουλειά στον τουρισμό του έπεφτε λίγη. ¨Η γιατί καθόταν ο νέος να πεινάει στην Ελλάδα και δεν πηγαινε αλλού με την ελεύθερη κινητικότητα να βρει να φάει. Παράδειγμα για γενικεύσεις.

Οπότε απλά είπα και εγώ στον Αυστραλο Τουρίστα, οτι εδώ είμαστε όπως και στην Αυστραλία, δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Όπως ο Αυστραλός δεν θα ασχοληθεί με συγκεκριμένες δουλειές, έτσι και εδώ δεν παίζει να αλλάξει, γίναμε πρώτος κόσμος και αυτό διεκδικεί η σημερινή γενιά δηλαδή. Να έχει αυτό που "κέρδισε" η καταραμένη γενιά του κλικ. Η δική μου γενιά πρόλαβε να κάνει μικροδουλειές, ιδιαίτερα, τουρισμό, οικοδομή, σπουδάζοντας, αφού πέρασε κανα δυο καλοκαίρια να στανιάρει από το στρες των Πανελληνίων, δεν τα είχε όλα στο πιάτο! Και όσον αφορά το πόσο κακομαθημένα είναι τα παιδιά, σημερινό φαινόμενο είναι όλες οι κόρες στο Λύκειο να έχουν καλύτερα κινητά από το μπαμπά!

Βέβαια αν το καλοσκεφτείς, μπορείς να πεις ότι φταίει που η γενιά του Κλικ έκανε παιδιά και βγήκαν έτσι κακομαθημένα να έχουν το ακριβό κινητό στην οικογένεια.

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 20 Οκτ 2018, 13:25

Βασικά αυτά εννοούνται. Αν κάποια έχει πάει με 300+ ή αν της άρεσε να κάνει rough stuff με τον πρώην δεν πιστεύω οτι θα στο πεί.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Οκτ 2018, 14:00

Athina__P έγραψε:
20 Οκτ 2018, 12:26
Και όσον αφορά το πόσο κακομαθημένα είναι τα παιδιά, σημερινό φαινόμενο είναι όλες οι κόρες στο Λύκειο να έχουν καλύτερα κινητά από το μπαμπά!

Βέβαια αν το καλοσκεφτείς, μπορείς να πεις ότι φταίει που η γενιά του Κλικ έκανε παιδιά και βγήκαν έτσι κακομαθημένα να έχουν το ακριβό κινητό στην οικογένεια.
Μήπως το γεγονός ότι η κόρη χρησιμοποιεί το κινητό περισσότερο από το μπαμπά και αξιοποιεί περισσότερο τις δυνατότητες του παίζει κάποιο ρόλο;
Τι να το κάνει ο μπαμπάς το ακριβό κινητό αν με το ζόρι στέλνει ένα σμσ;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Οκτ 2018, 14:03

Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Οκτ 2018, 14:00
Athina__P έγραψε:
Και όσον αφορά το πόσο κακομαθημένα είναι τα παιδιά, σημερινό φαινόμενο είναι όλες οι κόρες στο Λύκειο να έχουν καλύτερα κινητά από το μπαμπά!

Μήπως το γεγονός ότι η κόρη χρησιμοποιεί το κινητό περισσότερο από το μπαμπά και αξιοποιεί περισσότερο τις δυνατότητες του παίζει κάποιο ρόλο;
Ηταν τόσο απλό και δεν το σκεφτηκες κανείς .
Ευγε Νάνε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 20 Οκτ 2018, 15:30

Athina__P έγραψε:

Δηλαδή άμα η κόρη έπαιρνε κινητό με 150 ευρώ και όχι με 500-800 ευρώ,
δεν θα μπορούσε να κάνει την δουλειά της. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Οκτ 2018, 15:35

Αν ας πούμε η κόρη το θέλει για φωτογραφίες στα σοσιαλ οδηγείται σε μοντέλο με καλύτερη κάμερα από του πατέρα.

Σε νούμερα δεν έχει νόημα να αναλωθούμε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Οκτ 2018, 15:37

Γιατί η κόρη σε ηλικία λυκείου τι θα το κάνει το ακριβό κινητό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 20 Οκτ 2018, 15:39

Θα μπορούσε, αλλά τι θες, να γίνουν ζητιάνοι η σάμσονγκ και η έιπλε; Εδώ κοίτα .... επιστήμη και τεχνολογία κατά την γούγλε είναι μόνο τα κινητά, άσε που μπέρδεψε και την τεχνολογία με την παλαιοντολογία.

Εικόνα
the end

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 20 Οκτ 2018, 15:40

Να πάρει κινητό με 150 και μια φωτογραφική με 100 και θα βγάζει φώτο καλύτερες από οποιοδήποτε κινητό υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Οκτ 2018, 16:12

Athina__P έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Είπα παραπάνω ότι φάνταζε βέβαιο το μέλλον; Δεν νομίζω... Σίγουρα όχι. Ένας μύθος είναι και αυτό. Η μόνη εποχή που ήταν εύκολο να βρεις δουλειά ήταν εκεί γύρω στο 2000-2006. Μετά τη γενιά του Κλικ δηλαδή. Κατά τα άλλα η νεολαία δεν έβρισκε χρόνο ή διάθεση να περνάει ολοκληρα καλοκαίρια στις παραλίες. Είχαμε μικροδουλίτσες. Τώρα με σταματάγανε τουρίστες και μου έλεγαν (μιλώντας για την εντύπωση που δίνουμε σαν λαός) ότι τους έκανε εντύπωση που η δική μας νεολαία ήταν πολύ καλλιεργημένη και την ένοιαζε η διεθνής πραγματικότητα, ΑΛΛΑ δεν είχανε να φάνε και για αυτό κοιμόντουσαν σε σκηνές στις παραλίες, καθόντουσαν και ευαισθητοποιούσαν τους τουρίστες, για φαντάσου. Δεν έκατσε ο τουρίστας να σκεφτεί ότι την ίδια στιγμή κάποιος δούλευε στον τουρισμό πχ! Ούτε φυσικά και αυτός που δεν είχε να φάει που η δουλειά στον τουρισμό του έπεφτε λίγη. ¨Η γιατί καθόταν ο νέος να πεινάει στην Ελλάδα και δεν πηγαινε αλλού με την ελεύθερη κινητικότητα να βρει να φάει. Παράδειγμα για γενικεύσεις.

Οπότε απλά είπα και εγώ στον Αυστραλο Τουρίστα, οτι εδώ είμαστε όπως και στην Αυστραλία, δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Όπως ο Αυστραλός δεν θα ασχοληθεί με συγκεκριμένες δουλειές, έτσι και εδώ δεν παίζει να αλλάξει, γίναμε πρώτος κόσμος και αυτό διεκδικεί η σημερινή γενιά δηλαδή. Να έχει αυτό που "κέρδισε" η καταραμένη γενιά του κλικ. Η δική μου γενιά πρόλαβε να κάνει μικροδουλειές, ιδιαίτερα, τουρισμό, οικοδομή, σπουδάζοντας, αφού πέρασε κανα δυο καλοκαίρια να στανιάρει από το στρες των Πανελληνίων, δεν τα είχε όλα στο πιάτο! Και όσον αφορά το πόσο κακομαθημένα είναι τα παιδιά, σημερινό φαινόμενο είναι όλες οι κόρες στο Λύκειο να έχουν καλύτερα κινητά από το μπαμπά!

Μπορείς να μου πεις για ποιες ακριβώς αξίες πάλεψε η γενιά σας; Η γενιά του πολυτεχνείου ότι και αν έκανε στη συνέχεια πάλεψε τότε για κάποιες αξίες. Η δική σας για ποιες ακριβώς πάλεψε;

Η τελευταία σου πρόταση επιβεβαιώνει ο,τι είπα παραπάνω.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 20 Οκτ 2018, 16:49

Ερμής έγραψε:
20 Οκτ 2018, 16:12
Athina__P έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Μπορείς να μου πεις για ποιες ακριβώς αξίες πάλεψε η γενιά σας; Η γενιά του πολυτεχνείου ότι και αν έκανε στη συνέχεια πάλεψε τότε για κάποιες αξίες. Η δική σας για ποιες ακριβώς πάλεψε;

Η τελευταία σου πρόταση επιβεβαιώνει ο,τι είπα παραπάνω.
Κοίτα, δεν φαινόταν η ανάγκη να παλέψει για αξίες ακριβώς αυτή γενιά, γιατί υπήρχε μια σχετική εμπιστοσύνη στο σύστημα, γιατί έβλεπες ότι ζούσες καλύτερα από τους γονείς σου. Για να μην υπερβάλλουμε κιόλας, ούτε η γενιά του Πολυτεχνείου πάλεψε ακριβώς, για μια χούφτα ανθρώπους μιλάμε που τότε βγήκαν μπροστά, νομίζω τα έγραφε πρόσφατα κάποιος Δοξιάδης. Αυτό για το οποίο η γενιά μου ασχολήθηκε κάπως και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το έφερε από μόνο του, ηταν να λιγοστέψει η ευκαιρία να πιάνουν καρέκλες άνθρωποι που μόνο σκοπό φαίνεται είχαν να ταλαιπωρούν το κοινό, τους συνεργάτες και τον ίδιο τον εαυτό τους στην τελική, οπότε και δημιουργήθηκε το ΑΣΕΠ που αποτέλεσμα είχε άξιοι άνθρωποι που μπήκαν νέοι να ταλαιπωρηθούν από την παλιότερη γενιά εκτός ΑΣΕΠ. Αυτό όλο βέβαια γέννησε και μια αυξημένη ανάγκη για τυπικά προσόντα τις εποχές εκείνες, δεν έπαιρνε κανείς πτυχία έτσι επειδή είχε βίτσιο και αντίστοιχα η πτυχιοθηρία σε μια δύσκολη εποχή επαγγελματικά ίσχυε και στον ιδιωτικό τομέα, ειδικά για τις γυναίκες.

Όσο για την αξία του να παλεύεις μόνο για την πάλη και να μην ενδιαφέρεσαι και τόσο αν έχεις ένα αποτέλεσμα όμορφα και ωραία, πιστεύω ότι είναι κατάλοιπο της ελληνορθοδοξίας, ότι πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει και το ζόρι για να δοθεί αξία σε κάτι.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 20 Οκτ 2018, 16:58

Είστε η γενιά που δε κόπιασε για τίποτα, γιαυτό και οι αυτοκτονίες με την κρίση αφορούσαν κυρίως αυτή τη γενιά, αυτών που σήμερα είναι εκεί στα 45-55. Η γενιά που έγινε ο περίγελος της ευρώπης και του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι και επιθεώρηση με τον τίτλο "Ο πεινασμένος τσαρουχοφόρος που ήθελε να το παίξει μονεγάσκος". Υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να είσαι νεόπλουτος και αυτό είναι το να νομίζεις οτι είσαι νεόπλουτος.
Έχει και αξιόλογους ανθρώπους αυτή η γενιά. Η δεκαετία 1970-80 σαν δεκαετία γέννησης πρέπει να έβγαλε καλούς επιστήμονες. Οι γιατροί που με παρακολουθούν στο νοσοκομείο όπως και εγώ, είναι γεννημένοι αυτή την δεκαετία. Οι συνάδελφοί μου στη δουλειά είναι αυτής της δεκαετίας. Δεν είναι όλοι πλούσιοι. Φυσικά άλλοι είχαν καλύτερο σημείο εκκίνησης και καλύτερη ζωή και άλλοι έζησαν πολύ χειρότερα. Αλλά και σε παλαιότερες δεκαετίες γεννήθηκαν αξιόλογοι άνθρωποι. Δεν συμφωνώ με τον αφορισμό σε επίπεδο γενιάς. Είναι η αστική, μορφωμένη τάξη που δεν έχουμε και ο νεποτισμός που δημιουργούν τα φαινόμενα νεοπλουτισμού και διαφθοράς.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Οκτ 2018, 17:02

Athina__P έγραψε:
20 Οκτ 2018, 16:49

Κοίτα, δεν φαινόταν η ανάγκη να παλέψει για αξίες ακριβώς αυτή γενιά, γιατί υπήρχε μια σχετική εμπιστοσύνη στο σύστημα, γιατί έβλεπες ότι ζούσες καλύτερα από τους γονείς σου. Για να μην υπερβάλλουμε κιόλας, ούτε η γενιά του Πολυτεχνείου πάλεψε ακριβώς, για μια χούφτα ανθρώπους μιλάμε που τότε βγήκαν μπροστά, νομίζω τα έγραφε πρόσφατα κάποιος Δοξιάδης. Αυτό για το οποίο η γενιά μου ασχολήθηκε κάπως και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το έφερε από μόνο του, ηταν να λιγοστέψει η ευκαιρία να πιάνουν καρέκλες άνθρωποι που μόνο σκοπό φαίνεται είχαν να ταλαιπωρούν το κοινό, τους συνεργάτες και τον ίδιο τον εαυτό τους στην τελική, οπότε και δημιουργήθηκε το ΑΣΕΠ που αποτέλεσμα είχε άξιοι άνθρωποι που μπήκαν νέοι να ταλαιπωρηθούν από την παλιότερη γενιά εκτός ΑΣΕΠ. Αυτό όλο βέβαια γέννησε και μια αυξημένη ανάγκη για τυπικά προσόντα τις εποχές εκείνες, δεν έπαιρνε κανείς πτυχία έτσι επειδή είχε βίτσιο και αντίστοιχα η πτυχιοθηρία σε μια δύσκολη εποχή επαγγελματικά ίσχυε και στον ιδιωτικό τομέα, ειδικά για τις γυναίκες.

Όσο για την αξία του να παλεύεις μόνο για την πάλη και να μην ενδιαφέρεσαι και τόσο αν έχεις ένα αποτέλεσμα όμορφα και ωραία, πιστεύω ότι είναι κατάλοιπο της ελληνορθοδοξίας, ότι πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει και το ζόρι για να δοθεί αξία σε κάτι.
Η πρώτη σου πρόταση έχει πολύ σημασία και απηχεί την άποψη της γενιάς σου
To κείμενο σου γενικά έχει πολύ συμπυκνωμένα όλα αυτά για τα οποία σας κατηγορώ σα γενιά.
Σε ευχαριστώ που συμφωνείς πλήρως μαζί μου ακόμη και αν το βλέπεις απο την αντίθετη σκοπιά.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 20 Οκτ 2018, 17:08

Και τι. Αντίστοιχα, η γενιά στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Αμερική τον ίδιο καιρό χρειάστηκε να παλέψει για αξίες και για ποιες; Πρέπει σώνει και καλά να ταλαιπωρείται κάποιος; Δεν νομίζω... Αν θεωρείς ότι τα κακά προήλθαν από το ότι δεν πάλεψαν γενιές, μια χαρά θα δεις χώρες που δεν χρειάστηκε να παλεύουν διαχρονικά. Η κακοδιαχείριση ήταν το πρόβλημα και όχι η έλλειψη πάλης. Και η ανάγκη για πάλη αποπροσανατολίζει από ανάγκη για καλή διαχείριση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών