AI μάι αςς
Re: AI μάι αςς
Θα κυβερνά από τη στενή.Green Dragon έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 16:49Αν δεν χάσουν την εξουσία από τα χέρια τους έτσι θα συνεχίσουν. Καριόληδες!
Τραμπ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα!
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μην ανησυχείς και ο Ντε Σάντις στην ίδια γραμμή είναιsharp έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 17:57Θα κυβερνά από τη στενή.Green Dragon έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 16:49Αν δεν χάσουν την εξουσία από τα χέρια τους έτσι θα συνεχίσουν. Καριόληδες!
Τα σκουλήκια των Δημοκρατικών θα ξαναμπούν στις τρύπες τους! Ζητώ συγγνώμη από τα σκουλήκια.
Δεν τον ξέρω. Ο Τραμπ πάντως είναι απατεώνας. Το ότι ζητάς να κυβερνήσει και μάλιστα εξ ονόματος όλου τού κόσμου δεν μπορώ να το σχολιάσω...Green Dragon έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 17:59Μην ανησυχείς και ο Ντε Σάντις στην ίδια γραμμή είναιsharp έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 17:57Θα κυβερνά από τη στενή.Green Dragon έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 16:49Αν δεν χάσουν την εξουσία από τα χέρια τους έτσι θα συνεχίσουν. Καριόληδες!
Τα σκουλήκια των Δημοκρατικών θα ξαναμπούν στις τρύπες τους! Ζητώ συγγνώμη από τα σκουλήκια.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- Καραμελίτσα
- hellegennes
Καθόλου μούφα δεν είναι. Απλά έγινε tagged ως offensive. Μπορείς να το παρακάμψεις και να δεις την επανάληψη έτσι:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Υπόψη ότι λειτουργεί και με άλλες θρησκείες, όπως ο βουδισμός. Η μόνη θρησκεία στην οποία βάζει φρένο είναι ο μωαμεθανισμός. Μπορεί να κάνει αστεία για τον Θεό των χριστιανών και τον υιό του, αλλά όχι για τον Αλλάχ και των Μωάμεθ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απλά ο ένας είστε chatgpt και ο άλλος bing chat.
Υπομονή παίδες, όταν βγάλει ο έλον τσατμποτ θα μπορείτε να του δίνετε 8€ το μήνα να σας λέει ρατσιστικά ανέκδοτα.
Υπομονή παίδες, όταν βγάλει ο έλον τσατμποτ θα μπορείτε να του δίνετε 8€ το μήνα να σας λέει ρατσιστικά ανέκδοτα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Καραμελίτσα
Πάντως δεν έχει ενδιασμούς να κάνει αστεία για φορουμικές περσόνες. Το δεύτερο είναι και αμυδρά αστείο. (Το πρώτο δεν το κατάλαβα.)hellegennes έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 18:33Υπόψη ότι λειτουργεί και με άλλες θρησκείες, όπως ο βουδισμός. Η μόνη θρησκεία στην οποία βάζει φρένο είναι ο μωαμεθανισμός. Μπορεί να κάνει αστεία για τον Θεό των χριστιανών και τον υιό του, αλλά όχι για τον Αλλάχ και των Μωάμεθ.
Z
Παντως το αστειακι για το Χριστο ηταν ρατσιστικο κατα των Χριστιανων.
.
- hellegennes
Μπα, δεν έχει διαφορά, την ίδια πρακτική ακολουθούν. Αρχικά θέλουμε να μπορούμε όλοι να κάνουμε ό,τι είδους χιούμορ θέλουμε. Μαύρο, κρύο, σουρεαλιστικό, καυστικό, σατιρικό, αυτοαναφορικό, παιδιάστικο...
Θέλω να μπορώ να λέω όσα ανέκδοτα για τον Χριστό μού καπνίσει. Βασικά κι εσύ εκεί δεν θα είχες πρόβλημα, το αποκτάς με την συγκεκριμένη θρησκεία, γιατί σκέφτεσαι όπως οι δημιουργοί του chatgtp. Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Δεν σε ενοχλούν τα ρατσιστικά αστεία, οι διακρίσεις και οι προσβολές, σε ενοχλεί μόνο να μην προσβάλλονται αυτοί και αυτά που έχεις αποφασίσει.
Αλλά μάλλον δεν περνάς το turing test γιατί άλλο είναι το θέμα του νήματος. Ότι ένα chatbot που έχει built-in biases δεν μπορεί να ονομάζεται ΑΙ γιατί δεν υπάρχει Ι στην εξίσωση. Αυτό απαιτεί ελευθερία σκέψης. Αν οι απαντήσεις είναι οριοθετημένες σε συγκεκριμένα πλαίσια, παύει να είναι AI.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά κάνει. Και αστειάκια για τον Μωαμεθ ρατσιστικά κατα των μωαμεθανών θέλουμε, και αστειάκια για τον Κθούλου ρατσιστικά κατά των κθουλιστών, και αστειάκια για τον ΑγιοΒασίλη ρατσιστικά κατά των αγιοβασιλιστών.
Ο ρατσισμός πρέπει να ειναι αδίκημα απέναντι σε Ανθρώπους, όχι απέναντι σε φανταστικές οντότητες. Ουτε απέναντι στους ηλίθιους που λατρεύουν φανταστικές οντότητες, φυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Απρ 2023, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
σε όλα.hellegennes έγραψε: ↑06 Απρ 2023, 18:53Μπα, δεν έχει διαφορά, την ίδια πρακτική ακολουθούν. Αρχικά θέλουμε να μπορούμε όλοι να κάνουμε ό,τι είδους χιούμορ θέλουμε. Μαύρο, κρύο, σουρεαλιστικό, καυστικό, σατιρικό, αυτοαναφορικό, παιδιάστικο...
Θέλω να μπορώ να λέω όσα ανέκδοτα για τον Χριστό μού καπνίσει. Βασικά κι εσύ εκεί δεν θα είχες πρόβλημα, το αποκτάς με την συγκεκριμένη θρησκεία, γιατί σκέφτεσαι όπως οι δημιουργοί του chatgtp. Εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Δεν σε ενοχλούν τα ρατσιστικά αστεία, οι διακρίσεις και οι προσβολές, σε ενοχλεί μόνο να μην προσβάλλονται αυτοί και αυτά που έχεις αποφασίσει.
Αλλά μάλλον δεν περνάς το turing test γιατί άλλο είναι το θέμα του νήματος. Ότι ένα chatbot που έχει built-in biases δεν μπορεί να ονομάζεται ΑΙ γιατί δεν υπάρχει Ι στην εξίσωση. Αυτό απαιτεί ελευθερία σκέψης. Αν οι απαντήσεις είναι οριοθετημένες σε συγκεκριμένα πλαίσια, παύει να είναι AI.