Μαρινάδες για χοιρινή μπριτζόλα στα κάρβουνα
Re: Μαρινάδες για χοιρινή μπριτζόλα στα κάρβουνα
Ε, μην υπερβαλλουμε ομως...
Στο κοτοπουλο, ιδιαιτερα στα στεγνα κομματια, ειναι εκ των ων ουκ ανευ.
Στο κοτοπουλο, ιδιαιτερα στα στεγνα κομματια, ειναι εκ των ων ουκ ανευ.
Trust me,είναι ακριβώς το ίδιο αν απλά το "μασαζάρεις" με τα μυρωδικά ή μπαχαρικά της αρεσκείας σου.
Το ξύδι, μια χαρά το μαλακώνει και το κάνει πιο τρυφερό.waldorf έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 18:35Θα πω κι εγώ την πίπα μου,τσάμπα είναι.
Η μαρινάδα στα κρέατα ε'ιναι ένας απίθανος μύθος,που έχει ξεκινήσει απ`τα κυνήγια.
Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούσε η μαρινάδα ήταν να διατηρει-συντηρεί τα κυνήγια στο σίτεμα.
Καμία γεύση δεν δίνει η μαρινάδα στο κρέας,σε καμία περίπτωση δεν το "μαλακώνει" και δεν το κάνει πιό τρυφερό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ισως δεν εχεις δοκιμάσει σωστό μαριναρισμένο κρεας
πρόκειται για άλλο πιατο κυριολεκτικα
μέχρι και το χρώμα αλλάζει
#Αρχηγός #Φιλος_του_Ακη_στο_facebook
Αρχηγός
ισχύει
το κοτόπουλο θέλει για όξινο λεμόνι όχι μουστάρδα, και σκόρδο
τη πρώτη φορά που το δοκίμασα ήρθα σε οργασμό με το κοτόπουλο
δε το έγραψα γιατί το νήμα είναι για χοιρινή μπριζόλα και φοβήθηκα ότι θα το απομονώσει κάποιος και θα το κάνει υπογραφή
Αρχηγός
- kongrosian
και το κουνέλι θέλει μαρινάρισμα με ξύδι ή/και κρασί να ξεβρωμίσει λίγο.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Εμένα μου αρέσει μπριτζόλα και χοιρινό τέλος πάντων με χυμό πορτοκάλι. Είμαι άσχετη; Αφού μ' αρέσει
Και το κόκκινο κρασί, κάνει το ίδιο. Εγώ το χρησιμοποιώ όταν έχω φρέσκο κρέας στη συντήρηση (που για τον α ή β λόγο δεν μαγειρεύω) και δεν θέλω να βάλω στην κατάψυξη. Προσθέτω λίγο λάδι, καρφάκια από γαρύφαλλο ή και στικ κανέλλας και βάζω το μπωλ στο ψυγείο. Διατηρείται μια χαρά.vagabondo έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 18:56Το ξύδι, μια χαρά το μαλακώνει και το κάνει πιο τρυφερό.waldorf έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 18:35Θα πω κι εγώ την πίπα μου,τσάμπα είναι.
Η μαρινάδα στα κρέατα ε'ιναι ένας απίθανος μύθος,που έχει ξεκινήσει απ`τα κυνήγια.
Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούσε η μαρινάδα ήταν να διατηρει-συντηρεί τα κυνήγια στο σίτεμα.
Καμία γεύση δεν δίνει η μαρινάδα στο κρέας,σε καμία περίπτωση δεν το "μαλακώνει" και δεν το κάνει πιό τρυφερό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εξαρταται απο το πως/που την ψηνεις την μπριζολα. Εαν προκειται για φουρνο τοτε περι ορεξεως. Εαν ομως πας για σχαρα, ειναι κριμα να χαλασεις ετσι το κρεας.
Στη γάστρα, χοιρινό σπάλα με πορτοκάλι ναι, είναι πεντανόστιμο. Στο κάρβουνο η μπριζόλα δεν χρειάζεται καμία μαρινάδα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- kongrosian
όταν έχεις καλεμσένους δεν έχεις άγχος, μήπως θέλουν μαρινάδα; έτσι, για να τους ευχαριστήσεις δλδ, όχι τίποτα άλλο.

Όχι καλέ, γιατί να έχω άγχος; Μια χαρά χορτάτοι και ευχαριστημένοι φεύγουνε.kongrosian έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 23:20όταν έχεις καλεμσένους δεν έχεις άγχος, μήπως θέλουν μαρινάδα; έτσι, για να τους ευχαριστήσεις δλδ, όχι τίποτα άλλο.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Οργισμένος
Χρηστες Πχωρουμ:
Βιβλιοφαγοι, πλουσιοι, με εκλεπτυσμενο γουστο, 5αστεροι σεφ, γευσιγνωστες, παντογνωστες, ραλιστες, καζανοβες κτλ κτλ.
Ολη η αφροκρεμα της ελλ κενωνιας δω μεσα γραφει...
Βιβλιοφαγοι, πλουσιοι, με εκλεπτυσμενο γουστο, 5αστεροι σεφ, γευσιγνωστες, παντογνωστες, ραλιστες, καζανοβες κτλ κτλ.
Ολη η αφροκρεμα της ελλ κενωνιας δω μεσα γραφει...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- kongrosian
μπορεί να μην σου κάνουν παράπονα για την έλλειψις μαρινάδας από τακτ.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 23:25Όχι καλέ, γιατί να έχω άγχος; Μια χαρά χορτάτοι και ευχαριστημένοι φεύγουνε.kongrosian έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 23:20όταν έχεις καλεμσένους δεν έχεις άγχος, μήπως θέλουν μαρινάδα; έτσι, για να τους ευχαριστήσεις δλδ, όχι τίποτα άλλο.