Οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω προσωπικά και έχουν σκυλάκι, το βάζουν πάνω από τα παιδιά τους (υπερβολικό ακούγεται, το ξέρω, αλλά πχ έχουν πάει ταξίδι και ανυπομονούν να γυρίσουν για να δούνε τον σκύλο και όχι τον γιο τους). Είναι μια αγνή αγάπη πολύ διαφορετική από αυτή που έχεις για ένα παιδί προφανώς, αλλά δεν έχει σχέση με υποκατάσταση ανθρώπινης σχέσης. Είναι απλά κάτι διαφορετικό και δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς παράνοια (δεν έχω σκύλο, αλλά πολύ θα ήθελα).Μπίστης έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 20:40Σωστό και αυτό, κάνουμε μωρά από κοινωνική πίεση.Καρολίνα έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:59Έχεις αναρωτηθεί πόσοι άνθρωποι έκαναν ή υιοθέτησαν μωρό απλά και μόνο επειδή το επιβάλλει η κοινωνία/νόμιζαν ότι έτσι πρέπει να κάνει όποιος παντρεύεται/προσπάθησαν να καλύψουν τα κενά τους και όχι για τους σωστούς λόγους (οι οποίοι δεν είμαι καν σίγουρη ποιοι είναι); Γιατί βρίσκεις πρόβλημα μόνο στο να πάρει κάποιος ένα σκυλάκι και λες ότι το κάνει επειδή νιώθει μοναξιά;
Απλώς το να είσαι όλη μέρα πίσω από ένα σκύλο και να παίρνεις τσάμπα λατρεία σε επίπεδα υποκατάστασης ανθρώπινης σχεσης είναι παράνοια. Το να το έχεις στον κήπο, να το ποτίζεις να το ταίζεις και να παίζετε είναι άλλο ...
Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
Re: Υιοθετηστε ένα σκυλάκι
Ο παραδοσιακός ρόλος του σκύλου ειναι και τα καθήκοντα φύλακα. και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του τον χρησιμοποιουσαν ως φύλακα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 20:48Βάλε σύστημα συναγερμού ρε μεγάλε. Τι φταίει το σκυλάκι;
Στην ανάγκη αν θες να σου βγει τσάμπα, υιοθέτησε τον συναγερμό.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- kongrosian
εγώ από τότε που ψόφησε ο ροκούλης, δεν ξαναπήρα σκύλο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Υπάρχει και ο συναγερμός τύπε μου, αν θες σωνει και ντε φύλαξη. Αν εχεις λεφτα, υπαρχει και προσωπικος σεκιουριτάς. Για ψάξ'το λίγο.southern έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:39
το σκυλί είναι απαραίτητο για κάθε οικογένεια που μένει σε μονοκατοικία και έχει κηπο. ένας φύλακας που θα κάνει αξέχαστη εμπειρία τη προσπάθεια κάθε κακοποιου να μπει μέσα. εμένα μου χάρισαν ένα ημιαιμο λυκόσκυλο 8 ετών. ζυγίζει 45 κιλά. με έμαθε και αμέσως δέθηκε με μας.
Κατά τ'αλλα ναι, μπράβο σου που πηρες σκυλάκι, και να πάρουν και όλοι.
Αλλά αυτή η γιαφύλακα νοοτροπία ειναι ο,τι πιο χαζό.
- vantono
*Πέθανε.
Σκυλος ειναι, όχι ο Χίτλερ.
Με εμένα να δω τι θα παιχτεί, που ειναι 16 χρονων.
Μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχα στο πιο "χαλαρο" το ολο θεμα. Οσο περνάει ο καιρος και το σκέφτομαι, μου γινεται όλο και πιο δύσκολη και δυσβάσταχτη η ψυχολογική προετοιμασία.
- kongrosian
οι παλαιοί για τα ζώα λένε "ψόφησε" και μου έχει μείνει και μένα. είμαι και από χωριό, οπότε... καταλαβαινεις.
Ακριβώς, πέθανε λέμε (άκου ψόφησε

Έχω ένα θείο (άντρα της δικής μου θείας) που είναι πολύ σκατάνθρωπος, πέθαναν τόσοι άνθρωποι στο σόι του και μόνο για τον σκύλο του έκλαψε όταν τον έχασε.
Ο σεκιουριτας κοστίζει 80 ευρώ την ημέρα. δεν είμαι πλοιοκτήτης.και να είχα τέτοια ευχέρεια τους εχεις δει πως είναι η πλειοψηφία τους;;το σκυλί ήταν εκπαιδευμένο πριν μου το δώσουν. στο κήπο τον έχω λυτο. αν περιμένω επισκέπτη τον δένω. δεν είναι κάτι το περίεργο, ο σκύλος ούτως ή άλλως θα υπερασπιστεί τους αγαπημένους του και το χώρο του αν νιώσει απειλή.vantono έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 22:42Υπάρχει και ο συναγερμός τύπε μου, αν θες σωνει και ντε φύλαξη. Αν εχεις λεφτα, υπαρχει και προσωπικος σεκιουριτάς. Για ψάξ'το λίγο.southern έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 15:39
το σκυλί είναι απαραίτητο για κάθε οικογένεια που μένει σε μονοκατοικία και έχει κηπο. ένας φύλακας που θα κάνει αξέχαστη εμπειρία τη προσπάθεια κάθε κακοποιου να μπει μέσα. εμένα μου χάρισαν ένα ημιαιμο λυκόσκυλο 8 ετών. ζυγίζει 45 κιλά. με έμαθε και αμέσως δέθηκε με μας.
Κατά τ'αλλα ναι, μπράβο σου που πηρες σκυλάκι, και να πάρουν και όλοι.
Αλλά αυτή η γιαφύλακα νοοτροπία ειναι ο,τι πιο χαζό.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
Ναι αλλά στην πολιτική μας παίζεις τον μποέμ εξαρχειώτη
- vantono
Let me guessΚαρολίνα έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 22:52Ακριβώς, πέθανε λέμε (άκου ψόφησε)
Έχω ένα θείο (άντρα της δικής μου θείας) που είναι πολύ σκατάνθρωπος, πέθαναν τόσοι άνθρωποι στο σόι του και μόνο για τον σκύλο του έκλαψε όταν τον έχασε.
Ηταν κυνηγός, και το σκυλί κυνηγόσκυλο(?)
Φραγμένο απο τον οπαπ, αλλα τη ρισκάρω την προβλεψη.
.
Δεν έχεις μπεί ακόμα στη Φιλοζωϊκή Ορολογία.....
Ο Φιλόζωος όταν σε ρωτάει άν σκότωσες τα σκυλάκια της τελευταίας γέννας της σκύλας σου σου λέει.....τά Κοίμησες ;;;
Οπως καί η Θρησκεία.....Κοιμητήριον σου λέει.....κοιμόμαστε όρθιοι λέμε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Μήπως μπορείς να μου πεις και πότε θα βρω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου, ω μεγάλε Μάντη του φόρουμ;vantono έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 22:57Let me guess
Ηταν κυνηγός, και το σκυλί κυνηγόσκυλο(?)
Φραγμένο απο τον οπαπ, αλλα τη ρισκάρω την προβλεψη.
SpoilerShow
Ναι το βρήκες 

δένεσαι με το ζώο, είναι αλήθεια αυτό. Η αγάπη και η αφοσίωση των σκυλιών είναι ότι πιο αγνό υπάρχει
- vantono
Καρολίνα έγραψε: ↑09 Απρ 2023, 22:59Μήπως μπορείς να μου πεις και πότε θα βρω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου, ω μεγάλε Μάντη του φόρουμ;SpoilerShowΝαι το βρήκες

Ο μεγαλος ερωτας της ζωής σου ειναι ο Χέλης, φυσικά!