Μεταχειρισμένο
Μεταχειρισμένο
Σκέφτομαι να παραδώσω το εταιρικό αυτοκίνητο και να κοιτάξω να αγοράσω μεταχειρισμένο. Σκοπός είναι να καρπωθώ τη διαφορά καθότι μένω κοντά στη δουλειά και δεν καίω πολύ κι επίσης δεν χρειάζομαι καινούριο, βολεύομαι και με παλιότερο μοντέλο. Αναφέρομαι σε hatchback μεταξύ 5.000 και 10.000. Ζήτησα να αγοράσω το Corsa που οδηγώ τώρα και του οποίου το leasing έληξε αλλά μου ζήτησαν 13.300 που μου φάνηκαν πολλά (το υπολόγιζα γύρω στα 8.000-9.000). Χάζεψα λίγο σε αντιπροσωπείες, είδα και λίγο στο marketplace. Είμαι στην αρχή της αναζήτησης. Έχει κανείς πχωρουμίτης να προτείνει κάτι;
Re: Μεταχειρισμένο
Ναι. Ελαφρως μεταχειρισμενο (100.000 max) και απο ιδιωτη
Μεταχειρισμένο αλλά ξαχούλεψε το αρκετά πρώτα, αν έχεις γνωστό μάστορα πάρτον μαζί.
Ασε το όπελ στην άκρη. Δες για φιέστα.
Ασε το όπελ στην άκρη. Δες για φιέστα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Από ιδιώτη μόνο, book service, κοζαρε ιδιοκτήτη, θα σου δείξει πολλά για το αυτοκίνητο.
-
Και χαρτι ΚΤΕΟ με τα χιλιομετρα οπως και αυτο που εγραψε ο Ερμης.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑12 Απρ 2023, 10:19Από ιδιώτη μόνο, book service, κοζαρε ιδιοκτήτη, θα σου δείξει πολλά για το αυτοκίνητο.
Μαστορα που θα ξεψαχνισει το αμαξι.
Στην Αθηνα υπαρχουν λεει και καποιες εταιρειες που με ενα 50αρι στελνουν μαστορα και κοιταει τα παντα στο αμαξι.
Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστες ομως.Ας πουν οι Αθηναιοι.
Και οι αντιπροσωπειες ομως μπορει να εχουν καλα μεταχειρισμενα.
-
- EKPLIKTIKOS
Έχει χρησιμοποιήσει ο αδερφός της γυναίκας μου. Ήταν πάνω από 50αρικο (νομίζω 70;) αλλά το ξεψαχνισε το αμάξι όντως, καμια ώρα ασχολήθηκε. Και έδωσε φουλ ριπορτ μερικών σελίδωνstergiosbik έγραψε: ↑12 Απρ 2023, 10:21
Στην Αθηνα υπαρχουν λεει και καποιες εταιρειες που με ενα 50αρι στελνουν μαστορα και κοιταει τα παντα στο αμαξι.
Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστες ομως.Ας πουν οι Αθηναιοι.