Οταν το μισανθρωπο μισανδρο καθεστως στοχοποιει ανδρες και ποινικοποιει συμπεριφορες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οταν το μισανθρωπο μισανδρο καθεστως στοχοποιει ανδρες και ποινικοποιει συμπεριφορες
Ας σταματησουμε το μπουλιγκ στους ευαλωτους uppercut
Re: Οταν το μισανθρωπο μισανδρο καθεστως στοχοποιει ανδρες και ποινικοποιει συμπεριφορες
ο εθνι είναι ε.δ.ε.ι.α(βλέπε εδεχαα). Επιμένει ότι οι mgtow είναι άλλο πράγμα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει βουτήξει βαθιά στο "κινημα" των incels. Θα έλεγα ότι τρολάρει αλλά δε νομίζω,μου φαίνεται όντως κουνημένοςUppercut έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 20:23Ποιες ενέργειες; Είναι αυτονόητη ενέργεια των αρχών να παρακολουθούν όσους έχουν δείξει στοιχεία ότι μπορεί να προβούν σε εγκληματικές πράξεις. Είτε είναι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, είτε ρατσιστές που απειλούν κι επιχαίρουν για πράξεις βίας, είτε είναι incels που θεωρούν πρότυπο τους έναν mass shooter. Πού είναι το περίεργο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 20:20επισης και τις φεμινιστριες και τους μουνοζητιανους που προτρεπουν σε τετοιες ενεργιες εναντιον συμπολιτων που δεν ασκουν βια
Μπορει να εχει προσωπικους λογους που τον οδηγησαν σε αυτο το δρομο.Nero έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 22:33ο εθνι είναι ε.δ.ε.ι.α(βλέπε εδεχαα). Επιμένει ότι οι mgtow είναι άλλο πράγμα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει βουτήξει βαθιά στο "κινημα" των incels. Θα έλεγα ότι τρολάρει αλλά δε νομίζω,μου φαίνεται όντως κουνημένοςUppercut έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 20:23Ποιες ενέργειες; Είναι αυτονόητη ενέργεια των αρχών να παρακολουθούν όσους έχουν δείξει στοιχεία ότι μπορεί να προβούν σε εγκληματικές πράξεις. Είτε είναι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, είτε ρατσιστές που απειλούν κι επιχαίρουν για πράξεις βίας, είτε είναι incels που θεωρούν πρότυπο τους έναν mass shooter. Πού είναι το περίεργο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 20:20
επισης και τις φεμινιστριες και τους μουνοζητιανους που προτρεπουν σε τετοιες ενεργιες εναντιον συμπολιτων που δεν ασκουν βια
Τον Έθνι μπορεί όχι, αλλά άλλους incels που γράφουν στα πιο δημοφιλή φόρουμς τους πόσο χαρούμενοι είναι που βιάστηκε ή σκοτώθηκε μία γυναίκα ή τι θα έκαναν στη κόρη τους άμα είχαν, ή γιατί είναι άδικο που η γυναικοκρατική κονωνία δεν τους παρέχει ελεύθερα κορίτσια εφηβικής ή προεφηβικής ηλικίας, μάλλον πρέπει να τους παρακολουθούν. Και ναι, άμα δεν έχεις επαφή αυτά ακριβώς και χειρότερα λένε στις κοινότητες τους. Μόλις έχω χρόνο θα δώσω ένα compilation με ποστς τους από το βασικό τους φόρουμ και το subreddit τους.Ορέστης 35 έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 22:25Θελω να πω σιγα μην κατσουν να παρακολουθουν τον Εθνι.
Nero έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 22:33ο εθνι είναι ε.δ.ε.ι.α(βλέπε εδεχαα). Επιμένει ότι οι mgtow είναι άλλο πράγμα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει βουτήξει βαθιά στο "κινημα" των incels. Θα έλεγα ότι τρολάρει αλλά δε νομίζω,μου φαίνεται όντως κουνημένοςUppercut έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 20:23Ποιες ενέργειες; Είναι αυτονόητη ενέργεια των αρχών να παρακολουθούν όσους έχουν δείξει στοιχεία ότι μπορεί να προβούν σε εγκληματικές πράξεις. Είτε είναι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, είτε ρατσιστές που απειλούν κι επιχαίρουν για πράξεις βίας, είτε είναι incels που θεωρούν πρότυπο τους έναν mass shooter. Πού είναι το περίεργο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 20:20
επισης και τις φεμινιστριες και τους μουνοζητιανους που προτρεπουν σε τετοιες ενεργιες εναντιον συμπολιτων που δεν ασκουν βια
Δε ξέρω τι είναι το μπόλντεντ, αλλά νομίζω είναι fully fledged incel εδώ και καιρό.
Ορέστης 35 Nero
Άντε μιας κι έχω καιρό πάμε να δούμε ποιοι είναι οι incels για όσους δε γνωρίζουν. Θα βάζω πόστ από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες τους που χαίρουν αποδοχής από τους υπόλοιπους για να καταλάβουν όσοι δε ξέρουν περί τίνος πρόκειται:
Τοποθετήσεις υπέρ των βιασμών:
Πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται οι γυναίκες:
Βλέπεις ότι παίρνουν upvotes, άρα οι άλλοι στηρίζουν, δεν είναι ένας - δυό μαλάκες.
Υποστήριξη ειδεχθών, φρικτών σεξουαλικών εγκλημάτων:
Eδώ χαίρονται που μία νεαρή κοπέλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και κατέστρεψε το πρόσωπο της:
Υποστήριξη mass shooting:
Τα βάζω σε σπόιλερς γιατί κάποιοι μπορεί να μη γουστάρουν να βλέπουν τέτοια. Kι αυτά είναι ελάχιστα από ένα γρήγορο search. Είναι ένα πολύ μικρό δείγμα κι είναι από τις μεγαλύτερες τους κοινότητες, συνήθως παρμένα από το subreddit inceltears που τους κοροιδεύουν, πλην όσων λινκς είναι απευθείας από το φόρουμ τους. 'Ενα που έλεγαν τι πρέπει να κάνεις στη κόρη σου, το έβγαλα τελικά γιατί δεν ήθελα καν να το αναπαράγω. Αυτά τα σκουπίδια είναι οι incels για τους οποίους αγχώνεται ο Έθνι ότι στοχοποιούνται. Αυτά είναι τα συνήθη και κυρίαρχα στις κοινότητες τους, δεν είναι μόνο τα 5 που βρήκα εγώ. Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι είναι κάτι αστείο και χαχα τι πλάκα που έχει ο Έθνι με τους incels κλπ. Όταν σας λέει ο Έθνι για τους καημένους incels και γελάτε, δεν είναι καθόλου για γέλια. Είναι ένα πάρα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο και δεν υπερβάλλω καθόλου όταν λέω ότι πρέπει να παρακολουθούνται.
Αρκετά γιατί αηδίασα.
Άντε μιας κι έχω καιρό πάμε να δούμε ποιοι είναι οι incels για όσους δε γνωρίζουν. Θα βάζω πόστ από τις πιο δημοφιλείς κοινότητες τους που χαίρουν αποδοχής από τους υπόλοιπους για να καταλάβουν όσοι δε ξέρουν περί τίνος πρόκειται:
Πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται οι γυναίκες:
SpoilerShow

Eδώ χαίρονται που μία νεαρή κοπέλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και κατέστρεψε το πρόσωπο της:
Τα βάζω σε σπόιλερς γιατί κάποιοι μπορεί να μη γουστάρουν να βλέπουν τέτοια. Kι αυτά είναι ελάχιστα από ένα γρήγορο search. Είναι ένα πολύ μικρό δείγμα κι είναι από τις μεγαλύτερες τους κοινότητες, συνήθως παρμένα από το subreddit inceltears που τους κοροιδεύουν, πλην όσων λινκς είναι απευθείας από το φόρουμ τους. 'Ενα που έλεγαν τι πρέπει να κάνεις στη κόρη σου, το έβγαλα τελικά γιατί δεν ήθελα καν να το αναπαράγω. Αυτά τα σκουπίδια είναι οι incels για τους οποίους αγχώνεται ο Έθνι ότι στοχοποιούνται. Αυτά είναι τα συνήθη και κυρίαρχα στις κοινότητες τους, δεν είναι μόνο τα 5 που βρήκα εγώ. Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι είναι κάτι αστείο και χαχα τι πλάκα που έχει ο Έθνι με τους incels κλπ. Όταν σας λέει ο Έθνι για τους καημένους incels και γελάτε, δεν είναι καθόλου για γέλια. Είναι ένα πάρα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο και δεν υπερβάλλω καθόλου όταν λέω ότι πρέπει να παρακολουθούνται.
Αρκετά γιατί αηδίασα.
Ναι ενταξει και εγω μπορω να κανω μια συλλογη ποστ απο το θρεντ του Κωστοπουλου και να προτεινω να παρακολουιουνται οι πατριωτες του πχορουμ.
- Eθνικοκοινωνιστης
oσο και να σε προσπσθουν να με ταυτισουν με τους ινσελς ξερουν οτι δεν ειμαιΟρέστης 35 έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 03:47Ναι ενταξει και εγω μπορω να κανω μια συλλογη ποστ απο το θρεντ του Κωστοπουλου και να προτεινω να παρακολουιουνται οι πατριωτες του πχορουμ.
οι ινσελς ειναι τα πιο καταπιεσμενα θυματα ενος ακηρυχτου πολεμου οπως οσοι υφιστανται μπουλινγκ
παρατηρησε την επιχειρηματολογια των φιλελε οταν μιλουν για τις αδυναμες κοινωνικες ομαδες που εκεινοι τις καθιστουν αδυναμες μεσω της εμμεσης βιας που τις ασκουν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η ορολογια της αρχουσας ταξης.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 04:39oσο και να σε προσπσθουν να με ταυτισουν με τους ινσελς ξερουν οτι δεν ειμαιΟρέστης 35 έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 03:47Ναι ενταξει και εγω μπορω να κανω μια συλλογη ποστ απο το θρεντ του Κωστοπουλου και να προτεινω να παρακολουιουνται οι πατριωτες του πχορουμ.
οι ινσελς ειναι τα πιο καταπιεσμενα θυματα ενος ακηρυχτου πολεμου οπως οσοι υφιστανται μπουλινγκ
παρατηρησε την επιχειρηματολογια των φιλελε οταν μιλουν για τις αδυναμες κοινωνικες ομαδες που εκεινοι τις καθιστουν αδυναμες μεσω της εμμεσης βιας που τις ασκουν
-
Καλα. Κι εγω την πρώτη μου σοβαρή σεξουαλική σχέση την έκανα στα 30. Δεν το έκανα και θέμα για να φτιαξω διαφορες θεωριες για το ποσο αδικημενος ημουν. Αυτα ειναι γελοίες κλαψομουνιες. Απλα μου άφησε πολλά απωθημένα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καταπιεσμένα θύματα; Άρα βρίσκεις δικαιολογημένες τις παραπάνω αντιδράσεις που έβαλε ο απερκατ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 04:39oσο και να σε προσπσθουν να με ταυτισουν με τους ινσελς ξερουν οτι δεν ειμαιΟρέστης 35 έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 03:47Ναι ενταξει και εγω μπορω να κανω μια συλλογη ποστ απο το θρεντ του Κωστοπουλου και να προτεινω να παρακολουιουνται οι πατριωτες του πχορουμ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι γιατι ολοι δεν ειναι αρκετα ισχυροι ως χαρακτηρεςNaida έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 07:47Καταπιεσμένα θύματα; Άρα βρίσκεις δικαιολογημένες τις παραπάνω αντιδράσεις που έβαλε ο απερκατ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 04:39oσο και να σε προσπσθουν να με ταυτισουν με τους ινσελς ξερουν οτι δεν ειμαιΟρέστης 35 έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 03:47Ναι ενταξει και εγω μπορω να κανω μια συλλογη ποστ απο το θρεντ του Κωστοπουλου και να προτεινω να παρακολουιουνται οι πατριωτες του πχορουμ.
οπως ο φτωχος δεν ειναι υπευθυνος για την φτωχια του ετσι και οι ινσελς δεν ειναι υπευθυνοι για το περιθωριο που τους βαζουν
το συστημα που βυσσοδομει εναντιον τους ευθυνεται για τις οποιες εγκληματικες ενεργιες τους
κανεις δεν γεννιεται εγκληματιας ή αντικοινωνικος
αλλα δεν ειδα απο το μισανδρο νεοφιλελυθερο συστημα να καταδεικνυει τα εγκληματα που ειναι 1000 φορες μεγαλυτερα αλλα και σε αριθμο που επιτελουν οι φιλελε και οι φεμινιστριες εναντιον της κοινωνιας
θα ηταν σαν να μιλαει ο χιτλερ για τα εγκληματα των ελληνων εναντιον των ναζι στην ελλαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Οκτ 2018, 07:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μην το λες σ'εμένα,έχω προσπαθήσει να αναδείξω το ζήτημα εδώ και καιρόUppercut έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 01:31Ορέστης 35 Nero
Πώς πρέπει να χρησιμοποιούνται οι γυναίκες:Βλέπεις ότι παίρνουν upvotes, άρα οι άλλοι στηρίζουν, δεν είναι ένας - δυό μαλάκες.SpoilerShow
Αρκετά γιατί αηδίασα.

Anonymous @ MGTOW-παιδόφιλος-βιαστής-alt right υποψήφιος
- Eθνικοκοινωνιστης
βαζεις διπλα απο τα εγκληματα των ινσελ (που δεν δικαιολογω) τα εγκληματα των υπερασπιστων της γυναικοκρατιας και των φεμινιστων/φεμινιστριων και διαπιστωνεις του λογου το αληθες
ειστε ευαισθητοι με την καθε παρεκκλινουσα ομαδα αλλα οι ινσελς,οι αδυναμοι σεξουαλικα (που τους καθιστα το συστημα τετοιους) ανδρες και γενικα οι μη εξυπηρετουντες την γυναικοκρατια πρεπει να μπουν φυλακη
ειστε ευαισθητοι με την καθε παρεκκλινουσα ομαδα αλλα οι ινσελς,οι αδυναμοι σεξουαλικα (που τους καθιστα το συστημα τετοιους) ανδρες και γενικα οι μη εξυπηρετουντες την γυναικοκρατια πρεπει να μπουν φυλακη
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 07:50
οχι γιατι ολοι δεν ειναι αρκετα ισχυροι ως χαρακτηρες
οπως ο φτωχος δεν ειναι υπευθυνος για την φτωχια του ετσι και οι ινσελς δεν ειναι υπευθυνοι για το περιθωριο που τους βαζουν
το συστημα που βυσσοδομει εναντιον τους ευθυνεται για τις οποιες εγκληματικες ενεργιες τους
κανεις δεν γεννιεται εγκληματιας ή αντικοινωνικος
αλλα δεν ειδα απο το μισανδρο νεοφιλελυθερο συστημα να καταδεικνυει τα εγκληματα που ειναι 1000 φορες μεγαλυτερα αλλα και σε αριθμο που επιτελουν οι φιλελε και οι φεμινιστριες εναντιον της κοινωνιας
θα ηταν σαν να μιλαει ο χιτλερ για τα εγκληματα των ελληνων εναντιον των ναζι στην ελλαδα
Οι φεμινίστριες ποια εγκλήματα επιτελούν εναντίον της κοινωνίας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι νεαροί άνδρες όταν απολύονται από τον στρατό βάζουν την ταυτότητα στα δόντια;
από AsimakisLazarou » 12 Μάιος 2023, 20:30 » σε Life style - 14 Απαντήσεις
- 1202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 14:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Starbucks ποινικοποιεί την αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη
από Frappezitis » 19 Οκτ 2023, 21:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 34 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-