Woke πατέρας φρικιό παρουσιάζει την "αλλαγή φύλου " του γιου του σε εκατομμύρια κόσμο

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Woke πατέρας φρικιό παρουσιάζει την "αλλαγή φύλου " του γιου του σε εκατομμύρια κόσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 15 Απρ 2023, 11:29

Chilloutbuddy έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:21
southern έγραψε:
15 Απρ 2023, 09:28
καλά η μάνα του αγοριού τι κάνει;; καθώς επίσης και η πρόνοια; κρίμα :cry
Άσε δε θες να ξέρεις τι κάνουνε.

Ο συνάδερφός μου στη δουλειά είναι χωρισμένος με δύο παιδιά τα οποία τα βλέπει κάθε ΣΚ, με τη μητέρα τους δεν έχει καλές σχέσεις. Μου λέει ότι είναι μισότρελη αλλά δεν έχω προσωπική άποψη, δεν την έχω γνωρίσει. Κάποια στιγμή ο μικρός γιός στα 14 αποφάσισε ότι είναι ομοφυλόφιλος, οκ. Βέβαια ειδικός δεν είμαι αλλά λίγο που τον γνώρισα το παιδί φαινόταν μια χαρά παιδί, έχουν έρθει σπίτι μου καναδυό φορές, καλό παιδί ευγενικό και κοινωνικό φαινότανε. Και αποφασίζει η μητέρα να τον πάει σε ψυχίατρο για να δει "ποιές είναι οι επιλογές τους". Σε δημόσιο νοσοκομείο. Και λέει ο μαλάκας ο ψυχίατρος ότι τα παιδιά που καταπιέζονται από το φύλο τους έχουν στατιστικά υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονίας, και άρα το καλύτερο είναι εγχείρηση εδώ και τώρα :o

Μιλάμε αφαίρεση γεννητικών οργάνων και μετά τσίτα ορμονοθεραπεία για χρόνια συν διάφορες άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που δε θέλω ούτε να τις γράψω. Η μάνα είπε ναι και ο πατέρας τρελάθηκε μόλις το άκουσε. Και αρχίζει δικαστικό αγώνα να αφήσουν το παιδί ήσυχο τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί και να αποφασίσει μόνος του. Όχι. Έφτασε σε σημείο να δουλεύει ο άνθρωπος απ'το δικαστήριο κυριολεκτικά, έπαιρνε το λάπτοπ μαζί και μας έστελνε ιμέϊλ απ'το δικαστήριο. Και τελικά (χωρίς πλάκα) έπαθε εγκεφαλικό, και μάλιστα δύο απανωτά. Τώρα είναι καλά απλά χρειάζεται λογοθεαραπεία γιατί μιλάει αργά, δε δουλεύει, τον παίρνω τηλ καμμιά φορά αλλά φοβάμαι να τον ρωτήσω τι απόγινε με το παιδί γιατί δε θέλω να συγχιστεί.

Αυτά.
Ακραία πράγματα. Έστω ότι ο γιος είναι όντως ομοφυλόφιλος, γιατί να πρέπει να εγχειριστεί; Είναι κάποια νέα μόδα αυτό;

Imperium

Re: Woke πατέρας φρικιό παρουσιάζει την "αλλαγή φύλου " του γιου του σε εκατομμύρια κόσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 15 Απρ 2023, 11:31

Το οτι οι Αντίποδες έχουν τρελλαθεί, το συνειδητοποιήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Έβλεπα και (εξαναγκαστικά - don't ask) λίγο Neighbours και Home and Away πρόσφατα και είχα κουφαθεί με τα σενάρια που παρουσίαζαν. (Είχα μείνει στην Kylie και στον Jason Donovan.)

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Απρ 2023, 11:33

ST48410 έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:29
Ακραία πράγματα. Έστω ότι ο γιος είναι όντως ομοφυλόφιλος, γιατί να πρέπει να εγχειριστεί; Είναι κάποια νέα μόδα αυτό;
Έλα μου ντε. Τουλάχιστον άστον να μεγαλώσει λίγο, να καταλάβει για τι πράμα μιλάμε ακριβώς, και μετά ας αποφασίσει για τον εαυτό του.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 15 Απρ 2023, 11:35

ST48410 έγραψε:
Αφού σου λέει οτι υπήρχε κίνδυνος να ΠΕΘΑΝΕΙ αν δεν του την κόβαν, και για να το λέει ΓΙΑΤΡΟΣ, επιστήμονας άνθρωπος, εσύ τι αντίρρηση προβάλεις;

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 15 Απρ 2023, 11:35

Ναύτης έγραψε:
15 Απρ 2023, 10:45
Ναι τι;
Ένας απολύτως φυσιολογικός πατέρας αποδέχεται τη φύση του παιδιού του και το βοηθά να μεγαλώσει σ' ένα περιβάλλον αγάπης, προστασίας και πλήρους αποδοχής.
Δύσκολο να κατανοηθεί από τον μέσο ανθυποβαλκάνιο μπαμπουίνο, αλλά συμβαίνει.
Η μπαμπουϊνιά έγκειται στο να υιοθετεί κανείς άκριτα κάθε βλακώδες αφήγημα που εμφανίζεται στη δύση. Ο φυσιολογικός πατέρας που βγάζει λεφτά εκθέτοντας το παιδί του δημοσίως λέγεται και προαγωγός.
Z

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Απρ 2023, 11:39

Μα αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του να νομοθετείται η αλλαγή φύλου σε παιδιά (ότι τάχα οι 7χρονοι είναι σε θέση να συναινούν).

Οτι θα αποφασίζουν οι γονείς εν τέλει να την πραγματοποιούν στα παιδιά τους. Γονείς που αυτοπροσδιορίζονται ως liberal, προχώ, αντιτραμπικοί κλπ

Και που με αυτό τον τρόπο επιθυμούν να κάνουν virtue signaling για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι ο τρόπος που εφαρμόζεται η συγκεκριμένη νομοθεσία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Απρ 2023, 11:40

Ναύτης έγραψε:
Ναι τι;
Ένας απολύτως φυσιολογικός πατέρας αποδέχεται τη φύση του παιδιού του και το βοηθά να μεγαλώσει σ' ένα περιβάλλον αγάπης, προστασίας και πλήρους αποδοχής.
Ξαναδιάβασε το νήμα μερικές φορές να καταλάβεις τι παίζει.

Θα σου κάνω μια αρχή: Ένας απολύτως φυσιολογικός πατέρας δεν βγάζει το παιδί του και την ιδιαίτερότητά του φόρα παρτίδα στα σόσιαλ μίντια.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Απρ 2023, 11:41

Καραμελίτσα έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:35
Ναύτης έγραψε:
Ναι τι;
Η μπαμπουϊνιά έγκειται στο να υιοθετεί κανείς άκριτα κάθε βλακώδες αφήγημα που εμφανίζεται στη δύση. Ο φυσιολογικός πατέρας που βγάζει λεφτά εκθέτοντας το παιδί του δημοσίως λέγεται και προαγωγός.
:+1:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 15 Απρ 2023, 11:43

Καραμελίτσα έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:35
Ναύτης έγραψε:
Ναι τι;
Ακριβώς!
Μην πιάνεσαι τόσο κορόιδο Ναύτης να νομίζεις οτι αυτή η εμετική καφρίλα είναι περιβάλον... αγάπης και αποδοχής.

Περιβάλον αισχρής ψυχολογικής βίας και βασανισμών είναι, για να βγάζουν τέτοια μαλακισμένα τα απωθημένα τους. Όσο για τους "γιατρούς", ειδικός κύκλος στην Κόλαση του Δάντη.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 15 Απρ 2023, 11:46

AlienWay έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:39
Μα αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του να νομοθετείται η αλλαγή φύλου σε παιδιά (ότι τάχα οι 7χρονοι είναι σε θέση να συναινούν).

Οτι θα αποφασίζουν οι γονείς εν τέλει να την πραγματοποιούν στα παιδιά τους. Γονείς που αυτοπροσδιορίζονται ως liberal, προχώ, αντιτραμπικοί κλπ

Και που με αυτό τον τρόπο επιθυμούν να κάνουν virtue signaling για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι ο τρόπος που εφαρμόζεται η συγκεκριμένη νομοθεσία.
Αν αυτοί είναι liberal, τότε εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης.

Καταστρέψαμε και κάθε έννοια φιλελευθερισμού με αυτά τα ορκ, ρπστμ.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Απρ 2023, 11:51

Imperium έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:46
AlienWay έγραψε:

Ναι, δεν είναι. Ο όρος liberal χρησιμοποιείται συνήθως σε αντιδιαστολή με το conservative. Είναι οι δύο κυρίαρχες πολιτιστικές κατηγορίες στο USA.

Αλλά πράγματι, πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για liberals.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Απρ 2023, 11:52

Imperium έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:46
AlienWay έγραψε:

:+1:

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Απρ 2023, 12:06

ST48410 έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:21
southern έγραψε:
15 Απρ 2023, 09:28
καλά η μάνα του αγοριού τι κάνει;; καθώς επίσης και η πρόνοια; κρίμα :cry
Άσε δε θες να ξέρεις τι κάνουνε.

Ο συνάδερφός μου στη δουλειά είναι χωρισμένος με δύο παιδιά τα οποία τα βλέπει κάθε ΣΚ, με τη μητέρα τους δεν έχει καλές σχέσεις. Μου λέει ότι είναι μισότρελη αλλά δεν έχω προσωπική άποψη, δεν την έχω γνωρίσει. Κάποια στιγμή ο μικρός γιός στα 14 αποφάσισε ότι είναι ομοφυλόφιλος, οκ. Βέβαια ειδικός δεν είμαι αλλά λίγο που τον γνώρισα το παιδί φαινόταν μια χαρά παιδί, έχουν έρθει σπίτι μου καναδυό φορές, καλό παιδί ευγενικό και κοινωνικό φαινότανε. Και αποφασίζει η μητέρα να τον πάει σε ψυχίατρο για να δει "ποιές είναι οι επιλογές τους". Σε δημόσιο νοσοκομείο. Και λέει ο μαλάκας ο ψυχίατρος ότι τα παιδιά που καταπιέζονται από το φύλο τους έχουν στατιστικά υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονίας, και άρα το καλύτερο είναι εγχείρηση εδώ και τώρα :o

Μιλάμε αφαίρεση γεννητικών οργάνων και μετά τσίτα ορμονοθεραπεία για χρόνια συν διάφορες άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που δε θέλω ούτε να τις γράψω. Η μάνα είπε ναι και ο πατέρας τρελάθηκε μόλις το άκουσε. Και αρχίζει δικαστικό αγώνα να αφήσουν το παιδί ήσυχο τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί και να αποφασίσει μόνος του. Όχι. Έφτασε σε σημείο να δουλεύει ο άνθρωπος απ'το δικαστήριο κυριολεκτικά, έπαιρνε το λάπτοπ μαζί και μας έστελνε ιμέϊλ απ'το δικαστήριο. Και τελικά (χωρίς πλάκα) έπαθε εγκεφαλικό, και μάλιστα δύο απανωτά. Τώρα είναι καλά απλά χρειάζεται λογοθεαραπεία γιατί μιλάει αργά, δε δουλεύει, τον παίρνω τηλ καμμιά φορά αλλά φοβάμαι να τον ρωτήσω τι απόγινε με το παιδί γιατί δε θέλω να συγχιστεί.

Αυτά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 15 Απρ 2023, 12:08

Ναύτης έγραψε:
Ναι τι;
τέρας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 15 Απρ 2023, 12:10

Chilloutbuddy έγραψε:
15 Απρ 2023, 11:33
ST48410 έγραψε:
Έλα μου ντε. Τουλάχιστον άστον να μεγαλώσει λίγο, να καταλάβει για τι πράμα μιλάμε ακριβώς, και μετά ας αποφασίσει για τον εαυτό του.
τέρατα είναι
απορώ τι κάνει ο μπλάκι τόση ώρα και δεν εχει εμφανιστεί
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών