Υπάρχει τέτοιος λαιμός;
Υπάρχει τέτοιος λαιμός;
Πήγα να φτιάξω μια μάγισσα με τη βοήθεια του hotpot, άλλά μου την έβγαλε με αυτή τη μορφή
Το ερώτημα είναι αν μπορεί να υπάρξει τέτοιος λαιμός στην πραγματικότητα γιατί μου φαίνεται ότι στρουθοκαμηλίζει κάπως.
Το ερώτημα είναι αν μπορεί να υπάρξει τέτοιος λαιμός στην πραγματικότητα γιατί μου φαίνεται ότι στρουθοκαμηλίζει κάπως.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Re: Υπάρχει τέτοιος λαιμός;
Θυμάμαι για κάτι βιετναμέζικες φυλές που οι γυναίκες βάζουν βραχιόλια στο λαιμό από μικρές για να μεγαλώνει ο λαιμός τους.
Απλώς ποτέ αυτές οι γυναίκες δεν αφαιρούν τα βραχιόλια να δούμε αν μπορεί να στηριχθεί το κεφάλι τους.
Απλώς ποτέ αυτές οι γυναίκες δεν αφαιρούν τα βραχιόλια να δούμε αν μπορεί να στηριχθεί το κεφάλι τους.
Ζούμε σε μία οικονομία.
δεν έχω ιδέα τί είναι το χοτποτ, μα ρεαλιστικός αυτός ο λαιμός δεν είναιAlienWay έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:55Πήγα να φτιάξω μια μάγισσα με τη βοήθεια του hotpot, άλλά μου την έβγαλε με αυτή τη μορφή
[img]https://i.postimg.cc/CKSKnv7N/awln ... .png[/img]
Off, off, eely tentacle!
There is nothing between us.
There is nothing between us.
-
Δεν ειναι λαιμος.
Απλα λογω των βραχιολιων που προσθετουν σταδικα,καθε χρονο απο ενα βραχιολι αν δεν απατωμαι,πεφτουν πιο κατω οι ωμοι.
Ξεγελιεται το ματι και νιμιζουμε οτι ψηλωνει ο λαιμος.
Ειναι ΑΙ που φτιάχνει εικόνες από λέξεις (π.χ. human sorceress στην προκειμένη περίπτωση).νύχτα έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:32δεν έχω ιδέα τί είναι το χοτποτ, μα ρεαλιστικός αυτός ο λαιμός δεν είναιAlienWay έγραψε: ↑13 Απρ 2023, 13:55Πήγα να φτιάξω μια μάγισσα με τη βοήθεια του hotpot, άλλά μου την έβγαλε με αυτή τη μορφή
[img]https://i.postimg.cc/CKSKnv7N/awln ... .png[/img]
Ζούμε σε μία οικονομία.
Ζούμε σε μία οικονομία.
τύπε ζήτα να σου σχεδιάσει βάρδο που τον λένε scanlanAlienWay έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 01:03Προς το παρόν παίζω με αυτόν.
[img]https://i.postimg.cc/dV4gQ7y0/cwa8 ... .png[/img]
Είναι βάρδος και τον λένε Gert
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Φεβ 2023, 19:04
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 454 Απαντήσεις
- 8973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
21 Ιουν 2024, 08:40
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
19 Σεπ 2023, 01:34