Πολιτική Ορθότητα

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Πολιτικη ορθοτητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 21 Οκτ 2018, 11:33

ritzeri έγραψε:
21 Οκτ 2018, 11:18
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
21 Οκτ 2018, 11:11
ritzeri έγραψε:
21 Οκτ 2018, 11:08
Πολιτική ορθότητα ειναι η , επ απειλή τιμωρίας, υποχρέωση των πολιτών να αισθάνονται και να σκέφτονται με συγκεκριμένο τρόπο.
Ο,τι πιο φασιστικό έχει διανοηθεί άνθρωπος για ανθρώπους.

Για παράδειγμα δεν αρκεί να φέρομαι στην πράξη στους Αλβανούς ως ίσους, είμαι υποχρεωμένος και να μη τους αντιπαθώ.

Τώρα το πώς όλη αυτή η αηδια και όλος αυτός ο παραλογισμός υπερασπίζεται από τους αριστερούς, είναι ενδεικτικό για τη κατάντια της αριστεράς σήμερα.

Και δυστυχώς, χωρίς μια κανονική αριστερή αριστερά, η παντελής παρακμή της κοινωνίας μας είναι αναπόφευκτη.
η κανονικη αριστερα που επικαλεισαι ομως δεν ειναι καπιταλιστικη :g030:
Ναι, αλλά τι σχέση έχει;
Γιατί το λες;
η πολιτικη ορθοτητα χρησιμοποιειται εργαλειακα απο τις ελιτ προκειμενου να εξευτελισουν την αριστερα και τις λαικες διεκδικησεις και φορωντας επιτηδευμενα αριστερη προβια σε τσιρακια του συστηματος

τους βαζουν να εφαρμοζουν τροτσκιστικες επιταγες πετυχαινοντας να διαμορφωσουν μια κοινωνια προσαρμοσμενη στο οικονομικο συστημα που επιδιωκουν (χαμηλη συμμετοχη ανδρων στην παραγωγη και δραματικη ανοδος των γυναικων,υπερπροσφορα εργατικων χεριων απο μεταναστες)

με αυτο πετυχαινουν ειτε να συντηρικοποιουν την κοινωνια οποτε εχουν ετοιμη την ακροδεξια (που θα συνεχισει το τσακισμα των εργατικων δικαιωματων για να καλυψει τις "τρυπες" που δημιουργει η αριστερη διαχειριση με επιπλεον λιτοτητα και φτωχοποιηση) ειτε να συνεχιζουν να χρησιμοποιουν εργαλειακα τον φεμινισμο και τον πολυπολιτισμο προς επιτευξη των στοχων τους σε οικονομικο επιπεδο και ετσι βγαινουν κερδισμενοι και απο την δραση και απο την αντιδραση

δεν αγαπησαν οι ελιτ τον φεμινισμο και τους μεταναστες,απλα εργαλειακα αυτο τους εξυπηρετει σε επιπεδο κερδοφοριας και χρησιμοποιουν και τις γυναικες και τους μεταναστες οπως κερδιζουν και απο την συντηρικοποιηση που ερχεται απο την επακολουθηση αντιδραση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 21 Οκτ 2018, 11:44

Η αριστερά αυτοεξεφτιλεζεται από μόνη της.
Κανείς δε της φταίει.

Τι φταίνε οι ελίτ όταν ο κάθε Μπουμπης παθαίνει υστερία αν του πω ότι έχω χεσμενο το κοράνι;
Τι φταίνε οι ελίτ όταν ο κάθε Μπουμπης παθαίνει υστερία που γουστάρω να είμαι κρεατοφαγος;
Τι φταίνε οι ελίτ που ο κάθε Μπουμπης παθαίνει υστερία αν δεν γουστάρω να μου την πέφτουν αδερφές;

Δε λέω ότι οι ελίτ δεν είναι στην ίδια παράταξη με τον Μπουμπη. Λέω ότι δεν τον λαδωσαν για να έρθει μαζί τους.
Τόσα καταλάβαινε, τόσα εκανε

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 21 Οκτ 2018, 11:51

ritzeri έγραψε:
21 Οκτ 2018, 11:44
Η αριστερά αυτοεξεφτιλεζεται από μόνη της.
Κανείς δε της φταίει.

Τι φταίνε οι ελίτ όταν ο κάθε Μπουμπης παθαίνει υστερία αν του πω ότι έχω χεσμενο το κοράνι;
Τι φταίνε οι ελίτ όταν ο κάθε Μπουμπης παθαίνει υστερία που γουστάρω να είμαι κρεατοφαγος;
Τι φταίνε οι ελίτ που ο κάθε Μπουμπης παθαίνει υστερία αν δεν γουστάρω να μου την πέφτουν αδερφές;

Δε λέω ότι οι ελίτ δεν είναι στην ίδια παράταξη με τον Μπουμπη. Λέω ότι δεν τον λαδωσαν για να έρθει μαζί τους.
Τόσα καταλάβαινε, τόσα εκανε
οι ελιτ χρησιμοποιουν εργαλειακα την αριστερα στα κοινωνικα προκειμενου ειτε να στρεψουν τον κοσμο στην ακροδεξια απο αντιδραση πραγμα που τις βοηθα να εφαρμοσουν τις νεοφιλελε πρακτικες ειτε να διατηρηθει το αριστεριστικο πλαισιο που παλι τις εξυπηρετει σε επιπεδο οικονομιας δλδ win-win σεναριο

οποτε η μονη λυση ειναι σκληρος εθνοκεντρισμος με απολυτο σεβασμο των πολιτισμικων και αλλων ιδιαιτεροτητων των λαων και με παυση των επεκτατικων πολεμων με ταυτοχρονη παταξη των καπιταλιστικων δομων που αναπαραγουν την φτωχεια και τις λογικες κοινωνικου αυτοματισμου

ο μαρξ θεωρουσε την υπερταση μορφη διεθνισμου αυτη που περνουσε μεσα απο τον σεβασμο της εννοιας του εθνους

αυτο το ξεχνανε ηθελημενα οι τροτσκιστες απολογητες του καπιταλισμου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 21 Οκτ 2018, 12:16

Ωραία αυτά που λες.
Και θα ήταν και το ιδανικό.

Δεν γίνονται όμως, πρέπει να πάμε σε κάτι πιο ρεαλιστικό.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 21 Οκτ 2018, 22:37

ritzeri έγραψε:
21 Οκτ 2018, 11:31
Northern Spirit έγραψε:
21 Οκτ 2018, 11:17

Παχτε να το παιζετε αθωες παρθενες που δηθεν δεν καταλαβαινετε γιατι υπαρχουνε αντιρατσιστικοι νομοι..Υπαρχουνε γιατι ορισμενοι ανθρωποι σαν εσας δεν θελουνε να αντιμετωπιζουνε ολους τους ανθρωπους ως ισους και ο νομος θελει να επιβαλλει αυτη την ισοτητα στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων..
Εγώ ας πούμε δεν θεωρώ ως ίσους με εμας τους Αλβανούς και έχω την χειρότερη άποψη για τη ράτσα τους.

Όμως δεν έχω κλεψει-χτυπησει-βρισει ποτέ Αλβανό.

Γιατί δεν σου αρκεί αυτό;

Γιατί θες να μου επιβάλεις τι αστεία θα κάνω με τους φίλους μου, τι θα συζητάω με την οικογένειά μου και πως θα νοιώθω για τους Αλβανούς;

Τί είδους βίτσιο είναι αυτό;

Εδώ ο ίδιος ο Χριστός και δεν μας επέβαλε να αγαπάμε τον πλησίον μας, μας άφησε ελεύθερους.

Τί είδους φονταμελισμος είναι αυτός που σε δέρνει Ευρωπεε;
Oτι να'ναι...

Το να σκεφτεσαι μπορεις να το κανεις ελευθερα σκεψ ου οτι θες..Με τους φιλουθς σου αν ειστε ομοιδεατες και τα λεφτε μεταξυ σας nobody gives a shit..Το ιδιο και τι ΄λες με την οικογενεια σου...

Αυτο που δνε μπορεις ομως ειναι να ξεσηκωνεις αλλους εναντιων αλβανων η οποιων αλλων με δημοσιες παροτρυνσεις, η να απευθευνεσαι στους ιδιους με υποτιμητικους ορους..

Οπως ειπα για ευνοητους λογους οι περιορισμοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Οκτ 2018, 00:41

Northern Spirit έγραψε:
21 Οκτ 2018, 22:37
Oτι να'ναι...

Το να σκεφτεσαι μπορεις να το κανεις ελευθερα σκεψ ου οτι θες..Με τους φιλουθς σου αν ειστε ομοιδεατες και τα λεφτε μεταξυ σας nobody gives a shit..Το ιδιο και τι ΄λες με την οικογενεια σου...

Αυτο που δνε μπορεις ομως ειναι να ξεσηκωνεις αλλους εναντιων αλβανων η οποιων αλλων με δημοσιες παροτρυνσεις, η να απευθευνεσαι στους ιδιους με υποτιμητικους ορους..

Οπως ειπα για ευνοητους λογους οι περιορισμοι..
Προτροπή σε βία προβλέπεται από το ποινικό σύστημα. Μπορώ να απευθύνομαι με ό,τι όρους θέλω για τον οποιονδήποτε σε μια χώρα που ορίζει ότι έχω ελευθερία λόγου. Αλλιώς δεν έχω ελευθερία λόγου. Τελεία και παύλα, δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης σ' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 22 Οκτ 2018, 00:51

Πιθηκα λες μπούρδες, εδώ η Παπαχρήστου έγραψε ένα ανέκδοτο στο φεισμπουκ για τα κουνούπια του Νείλου και την απέκλεισαν από τους διεθνείς αγώνες......

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Οκτ 2018, 01:27

ritzeri έγραψε:
22 Οκτ 2018, 00:51
Πιθηκα λες μπούρδες, εδώ η Παπαχρήστου έγραψε ένα ανέκδοτο στο φεισμπουκ για τα κουνούπια του Νείλου και την απέκλεισαν από τους διεθνείς αγώνες......
Αυτήν καλά την έκαναν. Την απέκλεισε ο εργοδότης της. Αναγνωρίζεις το δικαίωμα στον εργοδότη να σε απολύει, ναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 22 Οκτ 2018, 07:22

hellegennes έγραψε:
22 Οκτ 2018, 01:27
ritzeri έγραψε:
22 Οκτ 2018, 00:51
Αυτήν καλά την έκαναν. Την απέκλεισε ο εργοδότης της. Αναγνωρίζεις το δικαίωμα στον εργοδότη να σε απολύει, ναι;
Η Παπαχρήστου δεν είναι/ηταν υπάλληλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπης.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 22 Οκτ 2018, 12:45

η παπαχρηστου αποκλειστηκε με εντολες της ΔΟΕ η οποια δεν γουσταρει τετοια ανεκδοτα στους αγωνες που διοργανωνει
plain and simple
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 22 Οκτ 2018, 13:02

alekhine έγραψε:
22 Οκτ 2018, 12:45
η παπαχρηστου αποκλειστηκε με εντολες της ΔΟΕ η οποια δεν γουσταρει τετοια ανεκδοτα στους αγωνες που διοργανωνει
plain and simple

εννοείς πως η συριζαϊκή αστυνομία σκέψης έσκισε τα ιμάτιά της με τρόμο, και αφού ξεπέρασε το PTSD από το τουή, ειδοποίησε την ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ------η οποία δεν απάντησε ποτέ φαντάζομαι, αυτοί οι πάμπλουτοι είναι πάντοτε απασχολημένοι με κάτι άλλο ------ οπότε στράφηκε στην ΔΟΕ, η οποία ως διεθνής αστυνομία σκέψης αμέσως έσπευσε να την τιμωρήσει γι' αυτή την ειδεχθή υποκίνηση σε ρατσιστικό μίσος :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Οκτ 2018, 13:18

Προτροπή σε μισαλλόδοξη βία υφίσταται όταν κάποιος γράψει "αν δείτε κάποιον Αλβανό, Αφρικανό, Κινέζο, μουσουλμάνο κλπ χτυπήστε τον, βρίστε τον, φτύστε τον κλπ"

Όταν κάποιος κάνει χιούμορ με μία κατάσταση (ανεξαρτήτως της ποιότητας του χιούμορ) δεν είναι προτροπή σε βία.
Όταν κάποιος δηλώνει ότι δεν γουστάρει το α, β ή γ χαρακτηριστικό της χ μειονότητας ή πλειονότητας επίσης δεν είναι προτροπή σε βία.

Είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση και μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος της πολιτικής ορθότητας που να μπορεί να καθορίσει ένα στοιχειωδώς λογικό/δίκαιο μέτρο αξιολόγησης των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 22 Οκτ 2018, 13:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Οκτ 2018, 13:18
Προτροπή σε μισαλλόδοξη βία υφίσταται όταν κάποιος γράψει "αν δείτε κάποιον Αλβανό, Αφρικανό, Κινέζο, μουσουλμάνο κλπ χτυπήστε τον, βρίστε τον, φτύστε τον κλπ"

Όταν κάποιος κάνει χιούμορ με μία κατάσταση (ανεξαρτήτως της ποιότητας του χιούμορ) δεν είναι προτροπή σε βία.
Όταν κάποιος δηλώνει ότι δεν γουστάρει το α, β ή γ χαρακτηριστικό της χ μειονότητας ή πλειονότητας επίσης δεν είναι προτροπή σε βία.

Είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση και μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος της πολιτικής ορθότητας που να μπορεί να καθορίσει ένα στοιχειωδώς λογικό/δίκαιο μέτρο αξιολόγησης των πραγμάτων.
Οι προτροπές γινονται με αμφισημο τρόπο, ώστε να είναι προτροπές και ταυτόχρονα να μπορει καποιος να δικαιολογήσει οτι ειναι αστείο, θλιβερή απολογήτρια της βιας κατά των αδυνάτων.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Οκτ 2018, 13:50

μίστερ μαξ έγραψε:
22 Οκτ 2018, 13:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Οκτ 2018, 13:18

Οι προτροπές γινονται με αμφισημο τρόπο, ώστε να είναι προτροπές και ταυτόχρονα να μπορει καποιος να δικαιολογήσει οτι ειναι αστείο,
θλιβερή απολογήτρια της βιας κατά των αδυνάτων.
Μπορείς να αναφέρεις δυο τρία παραδείγματα του μπολνταρισμένου, ηρωϊκέ υπερασπιστή των αδυνάτων;

Γιατί είναι κάπως χλωμό κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται ούτε το σημαίνον/σημαινόμενον να πιάνουν το αμφίσημον των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 22 Οκτ 2018, 13:55

ritzeri έγραψε:
22 Οκτ 2018, 07:22
hellegennes έγραψε:
22 Οκτ 2018, 01:27
Η Παπαχρήστου δεν είναι/ηταν υπάλληλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπης.
Άντε πάλι. Για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου κάποιοι Έλληνες (....) ευθύνονται.
Τώρα ψάχνουν να ξεχαστούν αλλά δεν...
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών