Είχα δει διάφορα, φρίττω και με στεναχωρεί πάρα πολύ όλος αυτός ο εκφυλισμός. Δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα.
Woke πατέρας φρικιό παρουσιάζει την "αλλαγή φύλου " του γιου του σε εκατομμύρια κόσμο
-
Re: Woke πατέρας φρικιό παρουσιάζει την "αλλαγή φύλου " του γιου του σε εκατομμύρια κόσμο
Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:22Εγώ λέω οτι δεν υπάρχει "αλλαγή" φύλου, μεγάλε.ik_90 έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 15:23Έχει χαθεί κάθε έννοια ντροπής πια. Να την χαίρεστε τη σύγχρονη δυτική κοινωνία όσοι τη γουστάρετε. Ξεφτίλα.
Και για όσους έξυπνους πάνε να πεταχτούν, είμαι υπέρ της αλλαγής φύλου σε ενήλικες. Σε ενήλικες όμως, που είναι κατασταλαγμένοι και είναι απόφασή τους. Εδώ δεν αφήνουμε τους ανήλικους να ψηφίζουν, να πίνουν αλκοόλ, να οδηγούν και τόσα, μα τόσα άλλα και θα τους αφήνουμε να αλλάζουν φύλο.
Και κάτι τελευταίο, κάποιοι έχουμε κάνει αναπτυξιακή ψυχολογία ακαδημαϊκά, οπότε προφανώς και γνωρίζουμε τι ακριβώς εξυπηρετούν οι «μελέτες» που βγαίνουν κάθε τόσο από κάθε λογής ραπανάκι που τις αναπαράγει. Συμμαζευτείτε λίγο κάποιοι, μιλάμε για παιδιά. Δεν χωρούν εδώ ούτε τα πολιτικά σας πιστεύω ούτε η «προοδευτικότητα.»
Υπάρχουν άνδρες που δέχονται να ακρωτηριαστούν και να πλακωθούν στις ορμόνες μπας και κοροϊδέψουν τον εαυτό τους. Και κάτι ανάλογο αλλά ακόμα πιο αστείο για τις γυναίκες. Γούστο τους και καπέλο τους. Σε έναν βαθμό τους λυπάμαι και μόνο συμπονετικά θα φερόμουν απέναντί τους. Αρκετά προβλήματα έχουν, δεν χρειάζονται και το μένος της κοινωνίας.
Επίσης απεχθάνομαι τον Τραμπ και πάντα τον θεωρούσα απατεώνα ολκής. Αλλά με την τρέλλα που μας έχει βρεί, θα τον ψήφιζα αύριο, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα φαίνεται ειλικρινής.
Που καταλήξαμε ρε πούστη μου - να λέω εγώ οτι θα ψήφιζα Τραμπ!!! μπας και μπουζουριάσει κανέναν απο αυτούς τους "δασκάλους" που κακοποιούν τα πιτσιρίκια.
Και όλα αυτά γιατί ούτε εμείς ούτε οι ίδιοι οι "τρανς" δεν μπορούν να αποδεχθούν τον εαυτό τους και να ζήσουν όπως είναι. Τι κρίμα σαν μόνη λύση να θεωρούν την φασιστική επιβολή των... αντωνυμιών τους σαν μόνη λύση.

Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Woke πατέρας φρικιό παρουσιάζει την "αλλαγή φύλου " του γιου του σε εκατομμύρια κόσμο
Η μαστεκτομή που κάνουν στις γυναίκες που γίνονται τρανς άντρες δεν είναι ακρωτηριασμός; Η ατροφία και ξηρότητα κόλπου δεν είναι ακρωτηριασμός; Η υστερεκτομή δεν είναι ακρωτηριασμός;Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:22Εγώ λέω οτι δεν υπάρχει "αλλαγή" φύλου, μεγάλε.ik_90 έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 15:23Έχει χαθεί κάθε έννοια ντροπής πια. Να την χαίρεστε τη σύγχρονη δυτική κοινωνία όσοι τη γουστάρετε. Ξεφτίλα.
Και για όσους έξυπνους πάνε να πεταχτούν, είμαι υπέρ της αλλαγής φύλου σε ενήλικες. Σε ενήλικες όμως, που είναι κατασταλαγμένοι και είναι απόφασή τους. Εδώ δεν αφήνουμε τους ανήλικους να ψηφίζουν, να πίνουν αλκοόλ, να οδηγούν και τόσα, μα τόσα άλλα και θα τους αφήνουμε να αλλάζουν φύλο.
Και κάτι τελευταίο, κάποιοι έχουμε κάνει αναπτυξιακή ψυχολογία ακαδημαϊκά, οπότε προφανώς και γνωρίζουμε τι ακριβώς εξυπηρετούν οι «μελέτες» που βγαίνουν κάθε τόσο από κάθε λογής ραπανάκι που τις αναπαράγει. Συμμαζευτείτε λίγο κάποιοι, μιλάμε για παιδιά. Δεν χωρούν εδώ ούτε τα πολιτικά σας πιστεύω ούτε η «προοδευτικότητα.»
Υπάρχουν άνδρες που δέχονται να ακρωτηριαστούν και να πλακωθούν στις ορμόνες μπας και κοροϊδέψουν τον εαυτό τους. Και κάτι ανάλογο αλλά ακόμα πιο αστείο για τις γυναίκες. Γούστο τους και καπέλο τους. Σε έναν βαθμό τους λυπάμαι και μόνο συμπονετικά θα φερόμουν απέναντί τους. Αρκετά προβλήματα έχουν, δεν χρειάζονται και το μένος της κοινωνίας.
Επίσης απεχθάνομαι τον Τραμπ και πάντα τον θεωρούσα απατεώνα ολκής. Αλλά με την τρέλλα που μας έχει βρεί, θα τον ψήφιζα αύριο, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα φαίνεται ειλικρινής.
Που καταλήξαμε ρε πούστη μου - να λέω εγώ οτι θα ψήφιζα Τραμπ!!! μπας και μπουζουριάσει κανέναν απο αυτούς τους "δασκάλους" που κακοποιούν τα πιτσιρίκια.
Και όλα αυτά γιατί ούτε εμείς, αλλά ούτε οι ίδιοι οι "τρανς" δεν μπορούν να αποδεχθούν τον εαυτό τους και να ζήσουν όπως είναι. Τι κρίμα να θεωρούν την φασιστική επιβολή των... αντωνυμιών τους κλπ μπούρδες σαν μόνη λύση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
προφανώς και είναι. Απλά για κάποιο λόγο ο ευνουχισμός τουλάχιστον στα δικά μου μάτια είναι πιο βάρβαρος και πιο εξεφτελιστικός. Σε κάθε περίπτως κάποιοι ψυχικά διατραγμένοι αυτοακρωτηριάζονται αντί να προσπαθησουν να δεχτούν την πραγματικότητα. Και μετά απορούν γιατί δεν λύθηκαν τα προβλήματα όταν έκοψαν το πουλί τουςGherschaagk έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:49Η μαστεκτομή που κάνουν στις γυναίκες που γίνονται τρανς άντρες δεν είναι ακρωτηριασμός; Η ατροφία και ξηρότητα κόλπου δεν είναι ακρωτηριασμός; Η υστερεκτομή δεν είναι ακρωτηριασμός;Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:22Εγώ λέω οτι δεν υπάρχει "αλλαγή" φύλου, μεγάλε.ik_90 έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 15:23Έχει χαθεί κάθε έννοια ντροπής πια. Να την χαίρεστε τη σύγχρονη δυτική κοινωνία όσοι τη γουστάρετε. Ξεφτίλα.
Και όλα αυτά γιατί ούτε εμείς, αλλά ούτε οι ίδιοι οι "τρανς" δεν μπορούν να αποδεχθούν τον εαυτό τους και να ζήσουν όπως είναι. Τι κρίμα να θεωρούν την φασιστική επιβολή των... αντωνυμιών τους κλπ μπούρδες σαν μόνη λύση.
Φυσικά και είναι. Αλλά υπάρχει τουλάχιστον ο διασκεδαστικός παράγοντας, με την τρομπίτσα για να τους "σηκώνεται".Gherschaagk έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:49
Η μαστεκτομή που κάνουν στις γυναίκες που γίνονται τρανς άντρες δεν είναι ακρωτηριασμός; Η ατροφία και ξηρότητα κόλπου δεν είναι ακρωτηριασμός; Η υστερεκτομή δεν είναι ακρωτηριασμός;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για εσένα. Για όσους έκαναν το λάθος να κάνουν phalloplasty οι επιπλοκές συνήθως τους στοιχίζουν τη ζωή ενώ η διάρκεια ζωής του οργάνου είναι μικρότερη από τη διάρκεια ζωής των καλτσών που φοράς.Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 18:06Φυσικά και είναι. Αλλά υπάρχει τουλάχιστον ο διασκεδαστικός παράγοντας, με την τρομπίτσα για να τους "σηκώνεται".Gherschaagk έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:49
Η μαστεκτομή που κάνουν στις γυναίκες που γίνονται τρανς άντρες δεν είναι ακρωτηριασμός; Η ατροφία και ξηρότητα κόλπου δεν είναι ακρωτηριασμός; Η υστερεκτομή δεν είναι ακρωτηριασμός;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είτε μιλάμε για άντρες, είτε μιλάμε για γυναίκες, όταν αυτά τα άτομα τα καθιστούν ανίκανα για αναπαραγωγή αφαιρώντας τους τα όργανα υπεύθυνα για αυτή, τότε είναι ευνουχισμός και για τα δύο φύλα.Lord Brum έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:57προφανώς και είναι. Απλά για κάποιο λόγο ο ευνουχισμός τουλάχιστον στα δικά μου μάτια είναι πιο βάρβαρος και πιο εξεφτελιστικός. Σε κάθε περίπτως κάποιοι ψυχικά διατραγμένοι αυτοακρωτηριάζονται αντί να προσπαθησουν να δεχτούν την πραγματικότητα. Και μετά απορούν γιατί δεν λύθηκαν τα προβλήματα όταν έκοψαν το πουλί τουςGherschaagk έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:49Η μαστεκτομή που κάνουν στις γυναίκες που γίνονται τρανς άντρες δεν είναι ακρωτηριασμός; Η ατροφία και ξηρότητα κόλπου δεν είναι ακρωτηριασμός; Η υστερεκτομή δεν είναι ακρωτηριασμός;Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:22
Εγώ λέω οτι δεν υπάρχει "αλλαγή" φύλου, μεγάλε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διάλειμμα για διαφημίσεις.
Η βάση του προβλήματος είναι η υπερ-υλιστική αντίληψη του σώματος, που δεν δέχεται οποιασδήποτε μορφής πνευματικής υπόστασης στον άνθρωπο.
Απο εκεί και πέρα η ύβρις δεν απέχει πολύ. Αν το σώμα είναι απλώς ένας συνδιασμός κρεάτων, ε, τότε για να αλλάξουμε φύλο δεν έχουμε παρά να κάνουμε λίγο κοπτοραπτική, και τσουπ, problem solved.
Και να σας πω, καθόλου απίθανο δεν το βλέπω ένα τέτοιο σενάριο.
Μα δεν μπορεί να κυοφορήσει ο άνδρας, μπορεί; Μην σκάτε, σε ελάχιστα χρονάκια και με την απαραίτητη χρηματοδότηση, θα έχουμε κάνει μεταμόσχευση μήτρας.
Δεν μπορεί να θηλάζει ο άνδρας; Χαράς το πράμα... Λιγες ορμονούλες ακόμα, και είμαστε σένιοι. Να δω μετά τι θα λένε οι αρνητές της επιστημονικής αλήθειας, ε; ΕΕΕ;;;;;
Μια χαρά γίνεται, λοιπόν. Το θέμα είναι αν πρέπει να γίνει.
Απο εκεί και πέρα η ύβρις δεν απέχει πολύ. Αν το σώμα είναι απλώς ένας συνδιασμός κρεάτων, ε, τότε για να αλλάξουμε φύλο δεν έχουμε παρά να κάνουμε λίγο κοπτοραπτική, και τσουπ, problem solved.
Και να σας πω, καθόλου απίθανο δεν το βλέπω ένα τέτοιο σενάριο.
Μα δεν μπορεί να κυοφορήσει ο άνδρας, μπορεί; Μην σκάτε, σε ελάχιστα χρονάκια και με την απαραίτητη χρηματοδότηση, θα έχουμε κάνει μεταμόσχευση μήτρας.
Δεν μπορεί να θηλάζει ο άνδρας; Χαράς το πράμα... Λιγες ορμονούλες ακόμα, και είμαστε σένιοι. Να δω μετά τι θα λένε οι αρνητές της επιστημονικής αλήθειας, ε; ΕΕΕ;;;;;
Μια χαρά γίνεται, λοιπόν. Το θέμα είναι αν πρέπει να γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 16 Απρ 2023, 18:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μου αρέσει η εμμονή σου να συνεχίζεις να πιστεύεις οτι λέω το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που λέω.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 18:17Για εσένα. Για όσους έκαναν το λάθος να κάνουν phalloplasty οι επιπλοκές συνήθως τους στοιχίζουν τη ζωή ενώ η διάρκεια ζωής του οργάνου είναι μικρότερη από τη διάρκεια ζωής των καλτσών που φοράς.
Γιατί εδώ είναι η ουσία του θέματος Γκερ:
Αν λοιπόν καταφέρουν να κάνουν μεταμόσχευση μήτρας, αν οι άνδρες βρούν τρόπο να θηλάζουν, αν οι φαλλοπλαστικές μέσα από κάποιο θαύμα πετύχουν, τότε θα είναι όλα ΟΚ για σένα; (Ερώτησις)
Αν λοιπόν καταφέρουν να κάνουν μεταμόσχευση μήτρας, αν οι άνδρες βρούν τρόπο να θηλάζουν, αν οι φαλλοπλαστικές μέσα από κάποιο θαύμα πετύχουν, τότε θα είναι όλα ΟΚ για σένα; (Ερώτησις)
όσο το 23 ζεύγος χρωμοσωμάτων τους είναι ΧΥ, θα είναι άντρες, ευνουχισμένοι, ακρωτηριασμένοι, τουμπανιασμένοι με ορμόνες, γελοίοι σε συμπεριφορά και εμφάνιση αλλά άντρες.
Της ίδιας άποψης είμαι, ας κάνει ο καθένας ό,τι τον ευχαριστεί, δικαίωμά του είναι. Τα παιδιά να μην τα εμπλέκουν σε όλο αυτό.Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:22Εγώ λέω οτι δεν υπάρχει "αλλαγή" φύλου, μεγάλε.
Καλά, εγώ δεν θα ψήφιζα κάποιον βάσει της στάσης του σε ένα θέμα. Τον Τραμπ τον θεωρώ κι εγώ μεγάλο λαϊκιστή και υπερβολικά γραφικό. Αλλά, ρε παιδί μου, οι democrats από την άλλη, είναι υπερβολικά λοβοτομημένοι. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη για τα όσα υποστηρίζουν στα κοινωνικά θέματα. Το χειρότερο δε, είναι ότι τα τελευταία χρόνια ορίζουν τη σύγχρονη αριστερά και έχουμε κι εδώ λοβοτομημένα, που δεν αναγνωρίζουν φύλα, που, στην ερώτηση «είσαι γκέι ή στρέιτ» απαντάνε «δεν μπαίνω σε ταμπέλες, η σεξουαλικότητα είναι ρευστή», που αυτοπροσδιορίζονται ως άφυλα και βρίζουν ολημερίς και ολονυκτίς τη λευκή πατριαρχία*. Ποια άλλη φυλή έχει καταφέρει τέτοιο πράγμα, να βρίζει τον ίδιο της τον εαυτό και αισθάνεται ντροπή που είναι αυτό που είναι, την ίδια ώρα που λέει σε όλους τους άλλους να είναι περήφανοι γι' αυτό που είναι.Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 17:22Επίσης απεχθάνομαι τον Τραμπ και πάντα τον θεωρούσα απατεώνα ολκής. Αλλά με την τρέλλα που μας έχει βρεί, θα τον ψήφιζα αύριο, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα φαίνεται ειλικρινής.
Γι' αυτήν την αισχίστου είδους παρακμή που βιώνει ο σύγχρονος κόσμος ευθύνεται -δεν θα σταματήσω να το λέω- αυτή η χώρα, που έχει εκφυλίσει και ξεφτιλίσει κάθε πνευματική έννοια με την οποία έχει καταπιαστεί.
*Όλα αυτά τα έχω ακούσει σε πολλές συζητήσεις (μιας και είμαι σχετικά νέος) με αρκετά άτομα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν γυρίζει πίσω. Δεν μπορώ να αντιληφθώ και με ποιον τρόπο θα μπορούσε.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό που κάνω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κατάλαβες πως κάνω.Imperium έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 18:28Μου αρέσει η εμμονή σου να συνεχίζεις να πιστεύεις οτι λέω το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που λέω.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 18:17Για εσένα. Για όσους έκαναν το λάθος να κάνουν phalloplasty οι επιπλοκές συνήθως τους στοιχίζουν τη ζωή ενώ η διάρκεια ζωής του οργάνου είναι μικρότερη από τη διάρκεια ζωής των καλτσών που φοράς.