Η Φλόριντα λύνει το πρόβλημα των school shootings(φταίνε οι γιαπωνέζοι)
-
Re: Η Φλόριντα λύνει το πρόβλημα των school shootings(φταίνε οι γιαπωνέζοι)
Το metal ψόφησε, και η νέα pmrc ασχολείται με τα Manga, για να ανοίξει νέες δουλειές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
δεν εχω φεης οποτε δυστυχως δε μπορω ναδω :-(
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
τόσο κόπο έκανα να το μεταφράσω, δε θα κάνεις ένα σχόλιο?Σενέκας έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 18:20Φαίνεται πως οι απαγορεύσεις σχολικών βιβλίων αρχίζουν να εστιάζουν στα manga. Σύμφωνα με ένα νέο αναφορά από τη Φλόριντα, ένα μέσο σχολείο στο ανατολικό μέρος της πολιτείας αφαίρεσε τα manga από τη βιβλιοθήκη του μετά από παράπονα. Το manga αντιμετωπίζει επίσης απαγόρευση στην περιοχή του σχολικού διαμερίσματος Elmbrook στην Ουισκόνσιν, και το πρόβλημα προέρχεται από τη βίαιη ιστορία που αφορά σε ένα σχολείο.
Σύμφωνα με αναφορές, το Gifford Middle School στη Φλόριντα αφαίρεσε τρία βιβλία του Assassination Classroom από τη βιβλιοθήκη του. Η Jennifer Pippin, τοπική πρόεδρος των Moms for Liberty, είπε ότι τα βιβλία ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα για τα σχολεία. "Δεν θέλουμε τους μαθητές να νομίζουν ότι είναι εντάξει να σκοτώσουν τους δασκάλους τους", είπε η Pippin.
Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Assassination Classroom, το manga διηγείται την ιστορία μιας τάξης μεσοσχολικών που είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον δασκάλο της αφού ανακαλύπτουν ότι είναι εξωγήινος.
Φυσικά, η Φλόριντα δεν είναι ο μόνος πολιτειακός φορέας που αμφισβητεί την Assassination Classroom όπως αναφέρθηκε. Στην Ουισκόνσιν, το manga του Yusei Matsui βρίσκεται υπό πίεση από γονείς που υποστηρίζουν ότι προωθεί την όπλωση κατά των δασκάλων. Οι εκτελεστικοί υπάλληλοι της βιβλιοθήκης αντιτέθηκαν στην κατηγορία, αλλά η Σχολική Περιοχή Elmbrook τελικά αφαίρεσε τα αντίτυπα του manga υπό πίεση. Άλλες πολιτείες όπως η Βιρτζίνια και η Βόρεια Καρολίνα αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα με την Assassination Classroom καθώς διάφορες κομητείες έχουν αναφέρει καταγγελίες κατά του τίτλου.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Assassination Classroom, το βραβευμένο manga μπορεί να διαβαστεί στα αγγλικά μέσω της Viz Media. Υπάρχουν διαθέσιμα φυσικά αντίτυπα ενώ τα ψηφιακά κεφάλαια είναι διαθέσιμα για ανάγνωση στο Manga Plus. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το αμφισβητούμενο manga, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη σύνοψη της Assassination Classroom παρακάτω:
"Ο Koro Sensei έχει ήδη ανατινάξει το φεγγάρι. Υπόσχεται να μην κάνει το ίδιο στη Γη με μία προϋπόθεση... να του επιτραπεί να διδάσκει μια συγκεκριμένη τάξη ανανηψίας μαθητών στο γυμνάσιο για ένα έτος. Επιπλέον, θα επιτρέψει στους μαθητές να προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς αντίποινα. Όποιος επιτύχει κερδίζει μια μεγάλη χρηματική αμοιβή από το Υπουργείο Άμυνας. Αλλά τώρα οι μαθητές της τάξης 3-E είναι οι μόνοι που στέκονται ανάμεσα στην καταστροφή του πλανήτη!"

- Eθνικοκοινωνιστης
καταπολεμηστε την αγαμια των γηγενων για να περιοριστει δραστικα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Green Dragon έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 16:28Όσο φταίνε και τα video games ή η τραπ για τους ψυχάκηδες που κάνουν τέτοια εγκλήματα, καθόλου δηλαδή.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
κοροιδευει ο Σενεκας την απαγορευση καποιων manga απο ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ... για ποιο λογο μια σχολικη βιβλιοθηκη θα πρεπει να εχει τευχη της καθε τελειωμενης μαλακιας δεν μας το εξηγει ... περιοριζεται στο να χαρακτηρισει καποιες μαμαδες ως Καρεν πατριωτησες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
έλα ντε, γιατί πρέπει να έχουν οι σχολικές βιβλιοθήκες βιβλία; Οντως, είναι ένα ερώτημα που απαιτεί συζήτησηnostromos έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:25κοροιδευει ο Σενεκας την απαγορευση καποιων manga απο ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ... για ποιο λογο μια σχολικη βιβλιοθηκη θα πρεπει να εχει τευχη της καθε τελειωμενης μαλακιας δεν μας το εξηγει ... περιοριζεται στο να χαρακτηρισει καποιες μαμαδες ως Καρεν πατριωτησες
να προοριζεται τμημα προυπολογισμου της σχολικης βιβλιοθηκης για σκουπιδια δεν ειναι οτι καλυτερο ... και σου το γραφει καποιος που προλαβε και αγορασε το 1ο τευχος Κολουπμρα και Βαβελ ... χωρια τι εχω πληρωσει σε mangaΣενέκας έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:31έλα ντε, γιατί πρέπει να έχουν οι σχολικές βιβλιοθήκες βιβλία; Οντως, είναι ένα ερώτημα που απαιτεί συζήτησηnostromos έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:25κοροιδευει ο Σενεκας την απαγορευση καποιων manga απο ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ... για ποιο λογο μια σχολικη βιβλιοθηκη θα πρεπει να εχει τευχη της καθε τελειωμενης μαλακιας δεν μας το εξηγει ... περιοριζεται στο να χαρακτηρισει καποιες μαμαδες ως Καρεν πατριωτησες
και άμα θέλω εγώ να το δωρίσω το συγκεκριμένο σκουπίδι γιατί μου το απαγορεύουν;nostromos έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:36να προοριζεται τμημα προυπολογισμου της σχολικης βιβλιοθηκης για σκουπιδια δεν ειναι οτι καλυτερο ... και σου το γραφει καποιος που προλαβε και αγορασε το 1ο τευχος Κολουπμρα και Βαβελ ... χωρια τι εχω πληρωσει σε mangaΣενέκας έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:31έλα ντε, γιατί πρέπει να έχουν οι σχολικές βιβλιοθήκες βιβλία; Οντως, είναι ένα ερώτημα που απαιτεί συζήτησηnostromos έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:25κοροιδευει ο Σενεκας την απαγορευση καποιων manga απο ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ... για ποιο λογο μια σχολικη βιβλιοθηκη θα πρεπει να εχει τευχη της καθε τελειωμενης μαλακιας δεν μας το εξηγει ... περιοριζεται στο να χαρακτηρισει καποιες μαμαδες ως Καρεν πατριωτησες

- Dwarven Blacksmith
Karen's school, Karen's rules. Είναι γκρασρουτς ντεμοκρασι.Σενέκας έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:55και άμα θέλω εγώ να το δωρίσω το συγκεκριμένο σκουπίδι γιατί μου το απαγορεύουν;

- Eθνικοκοινωνιστης
τροτσκες ειναι,τι περιμενεις?nostromos έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:25κοροιδευει ο Σενεκας την απαγορευση καποιων manga απο ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ... για ποιο λογο μια σχολικη βιβλιοθηκη θα πρεπει να εχει τευχη της καθε τελειωμενης μαλακιας δεν μας το εξηγει ... περιοριζεται στο να χαρακτηρισει καποιες μαμαδες ως Καρεν πατριωτησες

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
γιατι καποιοι δεν βαζουνε σκουπιδια σπιτι τους ... μονο τα βγαζουνεΣενέκας έγραψε: ↑16 Απρ 2023, 21:55και άμα θέλω εγώ να το δωρίσω το συγκεκριμένο σκουπίδι γιατί μου το απαγορεύουν;