Fixed.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 00:19ποια κουμουνIδουρου?

Fixed.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 00:19ποια κουμουνIδουρου?
Aκριβως ετσι ειναι και ενα αλλο ζαιολυμμα που τωρα δεν ποσταρει εδω αλλα ειναι ο αγαπουλης μιας φανατικης οπαδου ενος ροκ συγκροτηματος
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 08:03προτιμά τις ρωσιδες για να στελνουν συνάλλαγμα πίσω στην μητέρα πατρίδα. είναι συνεπης στις αντιδυτικες του πεποιθήσεις.
Δεύτερη φορά που αναφέρεσαι σε μένα πλαγίως, δίχως τ'αρχίδια να με κάνεις μένσιον. Την πρώτη, δεν ασχολήθηκα. Τον Χαοτικό το λοιπόν, τον συμπαθώ και τον εκτιμώ για άλλους λόγους που έχω αναφέρει, αλλά χέστηκα που θα τους ξαναπώ. Εξηγούμαι για την επόμενη καλλιτέχνη. Έλα καλημέρες.plouf έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 00:59Aκριβως ετσι ειναι και ενα αλλο ζαιολυμμα που τωρα δεν ποσταρει εδω αλλα ειναι ο αγαπουλης μιας φανατικης οπαδου ενος ροκ συγκροτηματος
που θυμιζει κατι απο πορτες αν με εννοειςκαι τον αποκαλει χαϊδευτικα μιναρα.
Βεβαια ο συγκεκριμενος ειναι καρμιρης και σκαρμογυφτος και πηγαινει στο Μεταξουργειο οπου οι εξαθλιωμενες ναρκομανεις πορνες
ειναι υποχρεωμενες να ανεχονται το καθε τελειωμενο χυσαμολι για μολις 10 ευρω.
Ονοματα και καταστασεις δεν θιγουμε βεβαια προς θεου.
Αρχηγός έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 12:17κάθε Σάββατο για να κλείσει καλά η βδομάδα πάω σε ενα μασατζίδικο χαμάμ που μου τραβάνε και μαλακία,50 ευρω,4 φορές το μήνα
περίπου 40 φορές τον χρόνο
2 με 3 φορές το μήνα παίρνω βίζιτα στο σπίτι 200 με 300 ευρώ την ώρα, πες 250 μ.ο. για 10 μηνες
είμαι γύρω στο 10αρικο τον χρόνο
ποτέ δε μετάνιωσα για λεφτά που έδωσα σε επαγγελματία πουτάνα
οι μόνες τίμιες είναι