αυτή τη trans ακτιβίστρια πως δεν την έχουν μαντρώσει στις ΗΠΑ; πόσο γερά νεύρα έχετε;
Re: αυτή τη trans ακτιβίστρια πως δεν την έχουν μαντρώσει στις ΗΠΑ; πόσο γερά νεύρα έχετε;
Και η Ανατολη σε ηθικη παρακμη ειναι.
Στην Ανατολη φυλακιζουν, τραμπουκιζουν και σκοτωνουν τους λοατκι, για παραδειγμα.
Ακομα και εαν μια γυναικα βιαστει, δεν την αφηνουν να κανει εκτρωση.
Της επιβαλλουν να παντρευτει τον βιαστη της, σε ακραιες περιπτωσεις.
Καινε τις γυναικες μαζι με τους αντρες τους (Ινδια).
Οι γυναικες πρεπει να φορουν ρουχα απο την κορυφη ως τα νυχια.
Δεν μπορουν να κυκλοφορουν μονες τους, ακομα και για τα πιο βασικα πραγματα.
Δεν μπορουν να μορφωνονται.
Ουτε καν αμαξι να οδηγουνε.
Εντος του γαμου επιτρεπεται ο βιασμος.
Κλπ κλπ
Στην Ανατολη φυλακιζουν, τραμπουκιζουν και σκοτωνουν τους λοατκι, για παραδειγμα.
Ακομα και εαν μια γυναικα βιαστει, δεν την αφηνουν να κανει εκτρωση.
Της επιβαλλουν να παντρευτει τον βιαστη της, σε ακραιες περιπτωσεις.
Καινε τις γυναικες μαζι με τους αντρες τους (Ινδια).
Οι γυναικες πρεπει να φορουν ρουχα απο την κορυφη ως τα νυχια.
Δεν μπορουν να κυκλοφορουν μονες τους, ακομα και για τα πιο βασικα πραγματα.
Δεν μπορουν να μορφωνονται.
Ουτε καν αμαξι να οδηγουνε.
Εντος του γαμου επιτρεπεται ο βιασμος.
Κλπ κλπ
Re: αυτή τη trans ακτιβίστρια πως δεν την έχουν μαντρώσει στις ΗΠΑ; πόσο γερά νεύρα έχετε;
Η φύση του ανθρώπου είναι σε μεγάλο βαθμό ατομικιστικη.
για αυτό υπερίσχυσε ο καπιταλισμός. σε ένα ιδεατό κόσμο η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού θα ήταν υπεύθυνη για τον εαυτο της και ελάχιστοι θα έπαιρναν επιδόματα
για αυτό υπερίσχυσε ο καπιταλισμός. σε ένα ιδεατό κόσμο η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού θα ήταν υπεύθυνη για τον εαυτο της και ελάχιστοι θα έπαιρναν επιδόματα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Η ανατολή συναντάει τη δύση σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη. Η μέση οδός
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Οποιος εχει παιδια ξερει οτι απο την ηλικια των 5 μηνων και μετα αρχιζει ο ανθρωπος να διαμορφωνει την ιδεα οτι "αυτο ειναι δικο του". Μικρα παιδακια που ακομα δεν μιλανε καλα καλα θελουν να εχουν τα δικα τους πραγματα και εκνευριζονται οταν τους τα παιρνουνε.
Δυστυχως ετσι ειναι η φυση, ατομιστικη.
Και αυτο ειναι παρα πολυ λογικο, διοτι καθε οργανισμος θελει να επιβιωσει ο ιδιος πρωτα.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε να μην ειμαστε ατομιστες. Απλα να ξερουμε τι μας γινεται...
Ναι, ενδεχομένως είναι ρομαντική η οπτική που έχω για τον κόσμο, με την έννοια ότι είμαι γενικότερα κατά του υλισμού, οπότε είμαι κατά και του κομμουνισμού, που αναφέρεις παρακάτω, διότι και η θεώρηση του κόσμου στον κομμουνισμό είναι υλιστική.
Όχι, αν πιστεύεις ότι υπάρχουν ιδέες οι οποίες είναι αυθύπαρκτες και δεν επινοήθηκαν, αλλά απλώς συνελλήφθησαν από τους ανθρώπους. Οι ανώτερες έννοιες δεν μπαίνουν σε ανθρώπινα καλούπια και θέλω των ανθρώπων.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- kongrosian
ανάποδα τα βλέπεις τα πράγματα. εγώ απλά βλέπω ένα κόσμο όπου γίνεται αποδεκτό σιγά-σιγά (και όχι επιβάλεται) να κάνεις ό,τι θες στο κρεβάτι σου ή να είσαι παχύσαρκος. δλδ πνευματικότητα τί είναι; χημικός ευνουχισμός στους γκέι και μπούλινγκ στους χοντρούς;ik_90 έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 12:52Δεν είπα ότι ο καπιταλισμός ευθύνεται γι΄αυτά. Έχουν όμως, άμεση συσχέτιση και αυτή είναι η υλιστική οπτική του σύγχρονου κόσμου. Όταν θεωρείς μέγιστη αρετή το τι θα κάνεις στο κρεβάτι σου και το πως θα θεοποιείς κάποιον που έχει υπερβεί τα όρια της παχυσαρκίας τότε καταλαβαίνεις ότι έχεις απωλέσει (προ πολλού) το πνεύμα.kongrosian έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 12:39τι σχέση έχει ο καπιταλισμός, από το να ορίζει μια γυναίκα το σώμα και τη ζωή της;

Μήπως με παρερμηνεύεις; Να σου πω τι είναι αληθινή πνευματικότητα; Διάβασε Μάρκο Αυρήλιο.kongrosian έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 13:17ανάποδα τα βλέπεις τα πράγματα. εγώ απλά βλέπω ένα κόσμο όπου γίνεται αποδεκτό σιγά-σιγά (και όχι επιβάλεται) να κάνεις ό,τι θες στο κρεβάτι σου ή να είσαι παχύσαρκος. δλδ πνευματικότητα τί είναι; χημικός ευνουχισμός στους γκέι και μπούλινγκ στους χοντρούς;
Λέω, λοιπόν, ξανά, ότι ένας κόσμος όπου έχει πλέον ως μέγιστες αρετές το να κάνεις ό,τι γουστάρεις στο κρεβάτι σου και να αποδέχεσαι (όχι απλά να αποδέχεσαι αλλά να ενθαρρύνεις κιόλας κάποιον να διάγει ανθυγιεινό βίο) είναι ξεκάθαρα ένας κόσμος παραδομένος στην ύλη, που διώχνει -κάθε μέρα και περισσότερο- το πνεύμα. Είναι ο ίδιος κόσμος που θεωρεί τα πάντα προϊόντα προς κατανάλωση, που εμπορευματοποιεί τις ιδέες κ.λπ.
- Sid Vicious
Η μόνη αυθύπαρκτη ιδέα νομίζω είναι αυτή που αναφέρει και ο Χομπς ως το μοναδικό φυσικό δικαίωμα, ο αγώνας για την επιβίωση.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μα το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα σε σχέση με τις ιδέες και τον ωφελιμισμό. Ξέρεις πολλούς που να μη θεωρούν τη λιτότητα μιζέρια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι διαβασμένη όσον αφορά στη φιλοσοφία, θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας «αυθύπαρκτες ιδέες.»
Όσον αφορά στην ερώτησή σου, όχι δεν ξέρω πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Όμως, αυτή η θεώρηση της λιτότητας (ως μιζέρια) από κάπου προβλήθηκε και προωθήθηκε, έτσι; Γιατί, αν ρωτάς εμένα, θεωρώ αρετή την ολιγάρκεια.
Εγώ δεν θεωρώ μόνον ιδεολογική αρετή αλλά και πρακτική εφαρμογή της ευζωίας σε όλα τα επίπεδα την ολιγάρκεια, αυτοεξυπηρέτηση, αυτάρκεια κλπik_90 έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 13:43Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι διαβασμένη όσον αφορά στη φιλοσοφία, θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας «αυθύπαρκτες ιδέες.»
Για τη δεύτερη ερώτησή σου, όχι δεν ξέρω πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Όμως, αυτή η θεώρηση της λιτότητας (ως μιζέρια) από κάπου προβλήθηκε και προωθήθηκε, έτσι; Γιατί, αν ρωτάς εμένα, θεωρώ αρετή την ολιγάρκεια.
Και δεν θεωρώ φιλόσοφο τον οποιονδήποτε δεν έκανε εφαρμογή τις δικές του ιδέες αλλά απλώς έδινε οδηγίες πλεύσης στους υπόλοιπους, που πρέπει για κάποιον αδιευκρίνηστο λόγο να καλύπτουν τις δικές του ανάγκες. Ειδικώς όταν οι ιδέες προέρχονται από "άθεους" που θεωρούν εαυτούς "θεούς".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάποτε ο ακτιβισμός, προερχόταν από το act που σημαίνει "δρω", "ενεργώ".
Πλέον σημαίνει να λέει κάποιος μπούρδες στο τικτοκ για να πάρει views, ή ακόμη χειρότερα, να γράφει τσιτάτα στο τουίτερ.
Πλέον σημαίνει να λέει κάποιος μπούρδες στο τικτοκ για να πάρει views, ή ακόμη χειρότερα, να γράφει τσιτάτα στο τουίτερ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Sid Vicious
100% συμφωνώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 13:51Εγώ δεν θεωρώ μόνον ιδεολογική αρετή αλλά και πρακτική εφαρμογή της ευζωίας σε όλα τα επίπεδα την ολιγάρκεια, αυτοεξυπηρέτηση, αυτάρκεια κλπik_90 έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 13:43Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι διαβασμένη όσον αφορά στη φιλοσοφία, θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας «αυθύπαρκτες ιδέες.»
Για τη δεύτερη ερώτησή σου, όχι δεν ξέρω πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Όμως, αυτή η θεώρηση της λιτότητας (ως μιζέρια) από κάπου προβλήθηκε και προωθήθηκε, έτσι; Γιατί, αν ρωτάς εμένα, θεωρώ αρετή την ολιγάρκεια.
Και δεν θεωρώ φιλόσοφο τον οποιονδήποτε δεν έκανε εφαρμογή τις δικές του ιδέες αλλά απλώς έδινε οδηγίες πλεύσης στους υπόλοιπους, που πρέπει για κάποιον αδιευκρίνηστο λόγο να καλύπτουν τις δικές του ανάγκες. Ειδικώς όταν οι ιδέες προέρχονται από "άθεους" που θεωρούν εαυτούς "θεούς".
Η αυτοεξυπηρέτηση είναι αρχοντιά, δεν είναι μιζέρια
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Αρχοντιά δεν ξέρω αν είναι, τρόπος για να ζεις χωρίς κρίσεις πανικού, σίγουρα είναι.Sid Vicious έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 14:42100% συμφωνώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 13:51Εγώ δεν θεωρώ μόνον ιδεολογική αρετή αλλά και πρακτική εφαρμογή της ευζωίας σε όλα τα επίπεδα την ολιγάρκεια, αυτοεξυπηρέτηση, αυτάρκεια κλπik_90 έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 13:43
Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι διαβασμένη όσον αφορά στη φιλοσοφία, θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ λέγοντας «αυθύπαρκτες ιδέες.»
Η αυτοεξυπηρέτηση είναι αρχοντιά, δεν είναι μιζέρια

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η συγκεκριμένη τρανς ακτιβίστρια λέει βλακείες για να μαζέψει σηκωμενους αντίχειρες. Όσο για Τραμπ και Ντε Σαντις δεν ξέρω τι θα κάνουν, ειδικά σε ότι αφορά τον πρώτο, δεν θα του εμπιστευόμουν ούτε το γατί μου.southern έγραψε: ↑17 Απρ 2023, 10:21
διαφωνώ με το they του tweet γιατί μόνο αυτό το άτομο έχω δει να λέει αυτές τις αηδίες. κανονικά θα έπρεπε να είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική . στο βιβλίο διακρίνεται ένα μενταγιόν με πενταλφα και η σημαία των trans. Η δύση σάπισε και μόνο προσωπικότητες τύπου Τραμπ, ντε Σαντις κλπ μπορούν να τη σώσουν.
Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο προβληματικά και φουλ μισογυνίστικα αυτά που λέει αυτός.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.