Με μια λέξη...
Re: Με μια λέξη...
Εγώ ίδια τα βλέπω. Διότι και στους συνειρμούς μπορείς να γράψεις επι παραδείγματι ένα συναίσθημα. Κι εκεί με μια λέξη εκφράζουμε αυτό που σκεφτόμαστε, οπότε;ksk έγραψε: ↑18 Απρ 2023, 16:12
Κι εγώ τα είχα εξομοιώσει αρχικά μιας και ο τίτλος είναι λίγο ασαφής...
Θα ταίριαζε καλύτερα το με μια λέξη και μέσα σε παρένθεση πες συναίσθημα ή σκέψη...διότι εδώ εκφράζουμε με μια λέξη το τι σκεφτόμαστε ή νιώθουμε ήτοι τα νήματα τα προϋπάρχοντα αλλά με μια λεξη

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Επίτρεψέ μου να σου πω οτι (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη) δεν είναι καθόλου τα ίδια.Πασιφάη έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 09:55Εγώ ίδια τα βλέπω. Διότι και στους συνειρμούς μπορείς να γράψεις επι παραδείγματι ένα συναίσθημα. Κι εκεί με μια λέξη εκφράζουμε αυτό που σκεφτόμαστε, οπότε;SpoilerShow
Στο μεν νήμα των συνειρμών, από τον επόμενο ζητείται μια σύνδεση(βάσει οτιδήποτε, βιωμάτων ή συναισθημάτων) βασιζόμενος στη λέξη που ήδη έχει θέσει ο προηγούμενος, ενώ στο παρόν νήμα η ζητούμενη λέξη είναι δίχως τον περιορισμό αυτό, ήτοι ανεξάρτητη της προηγούμενης
Καλή σου μέρα

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Οκ μωρέ. Θα το δοκιμάσω το λοιπόν.aLiCat έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 10:03Επίτρεψέ μου να σου πω οτι (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη) δεν είναι καθόλου τα ίδια.
Στο μεν νήμα των συνειρμών, από τον επόμενο ζητείται μια σύνδεση(βάσει οτιδήποτε, βιωμάτων ή συναισθημάτων) βασιζόμενος στη λέξη που ήδη έχει θέσει ο προηγούμενος, ενώ στο παρόν νήμα η ζητούμενη λέξη είναι δίχως τον περιορισμό αυτό, ήτοι ανεξάρτητη της προηγούμενης
Καλή σου μέρα

Ασήμαντο
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καπου όμως σε κάποιον καινούργιο αυτό δεν είναι σαφές βασει του τίτλου...δοκω...aLiCat έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 10:03Επίτρεψέ μου να σου πω οτι (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη) δεν είναι καθόλου τα ίδια.
Καλή σου μέρα

Παρατηρητής...
Αν κατάλαβα καλά και σύμφωνα με αυτό που προτείνεις εδώ:ksk έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 15:55Καπου όμως σε κάποιον καινούργιο αυτό δεν είναι σαφές βασει του τίτλου...δοκω...aLiCat έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 10:03Επίτρεψέ μου να σου πω οτι (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη) δεν είναι καθόλου τα ίδια.
Καλή σου μέρα
Η διαφορά δηλαδή με αυτό που έχω βάλει έγκειται στο οτι παρέλειψα στον τίτλο τη λέξη "συναίσθημα"; Και αυτό μπερδεύει τους χρήστες;
Θα ταίριαζε καλύτερα το με μια λέξη και μέσα σε παρένθεση πες συναίσθημα ή σκέψη...διότι εδώ εκφράζουμε με μια λέξη το τι σκεφτόμαστε ή νιώθουμε ήτοι τα νήματα τα προϋπάρχοντα αλλά με μια λεξη

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Το πες την σκέψη παραπέμπει σε συνειρμό...aLiCat έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 17:21Αν κατάλαβα καλά και σύμφωνα με αυτό που προτείνεις εδώ:ksk έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 15:55Καπου όμως σε κάποιον καινούργιο αυτό δεν είναι σαφές βασει του τίτλου...δοκω...aLiCat έγραψε: ↑19 Απρ 2023, 10:03
Επίτρεψέ μου να σου πω οτι (κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη) δεν είναι καθόλου τα ίδια.
Καλή σου μέραΗ διαφορά δηλαδή με αυτό που έχω βάλει έγκειται στο οτι παρέλειψα στον τίτλο τη λέξη "συναίσθημα"; Και αυτό μπερδεύει τους χρήστες;
Τέλος παντων , απλά αν μπερδεύονται δεν φταίνε οι παίχτες.

Παιγνίδια είναι.

Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε λέξη για εκλογές το ζαβό του πασοκ
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν έχει βρεθεί η λέξη που θα χαρακτηρίζει τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια νεα λέξη γεννηθηκε στην τεχνικη αργκο?
από George_V » 20 Οκτ 2023, 23:27 » σε Γλωσσολογία - 29 Απαντήσεις
- 1995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
11 Νοέμ 2023, 15:57
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μαρ 2024, 10:12