δεν είναι το θέμα μας αυτόΠασιφάη έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:17Απάντησε ρε αγάπη μου στο μπολνταρισμένο, να τα λήγουμε ένα - ένα. Ισχύει;Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:00Δεν έχει νόημα ρε αγάπη μου κάτι τέτοιο. Σεβομαι ότι δεν θες να ψηφίσεις γιατί δεν σε εκφράζει κάποιος, και γω κάθε φορά έκοβα το χέρι μου για αυυτό που ψήφιζα, ε μια φορά δεν μετάνοιωσα παρόλο που ήμουν διστακτικός όταν ψήφισα την προηγούμενη φορά, πρωτη φορά νιώθω καλά με αυτό που ψήφισα.Πασιφάη έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 11:48
Σοβαρά τώρα. Ποιόν προσπαθείς να πείσεις; Δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ, ή κάποιος άλλος απ'το συνάφι σου, που παραδέχτηκε μήνες πριν, πως μπαίνετε πολλοί απο έναν λογαριασμό, να ποστάρετε. Αν αυτό δεν λογιέται προπαγάνδα, τότε τί ακριβώς είναι;
Έλα πες την αλήθεια. Για ευχέλαιο μπαίνετε εναλλάξ. Δεν είναι ντροπή. Άσε ρε φίλε..
Και μετά ας μιλήσουμε για τους ''δισταγμούς'' μας, ήρεμα και όμορφα.
Γιατί ψηφίζω ξανά το ΚΚΕ
Re: Γιατί ψηφίζω ξανά το ΚΚΕ
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
να δεν ηταν γελοιοι, δεν θα γινονταν προπαγανδιστες.

το θεμα ειναι, αν αυτοι που τους μαζευουν ειναι εξισου ηλιθιοι, η απλως προσπαθουν να κανουν κακο στο κκε, δειχνοντας στον κοσμο ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να υποστηριζεις κκε. αν ειναι ετσι, μπραβο τους, καλη δουλεια.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι. Αυτό είναι το θέμα μας. Πρωτίστως. Θα απαντήσεις;Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:26δεν είναι το θέμα μας αυτόΠασιφάη έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:17Απάντησε ρε αγάπη μου στο μπολνταρισμένο, να τα λήγουμε ένα - ένα. Ισχύει;Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:00
Δεν έχει νόημα ρε αγάπη μου κάτι τέτοιο. Σεβομαι ότι δεν θες να ψηφίσεις γιατί δεν σε εκφράζει κάποιος, και γω κάθε φορά έκοβα το χέρι μου για αυυτό που ψήφιζα, ε μια φορά δεν μετάνοιωσα παρόλο που ήμουν διστακτικός όταν ψήφισα την προηγούμενη φορά, πρωτη φορά νιώθω καλά με αυτό που ψήφισα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Φίλε, ξεκάθαρα στηρίζεις ΚΚ αλλά το πρώτο σου μήνυμα είναι λες και γράφεις πρώτη φορά και νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τη νέα αλήθεια. Γι' αυτό σε δουλεύουν. Πες αυτό που θέλεις να πεις χωρίς να υποδύεσαι τον αυθόρμητο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Αυθόρμητος είμαι απλά τις άλλες φορές υποδύομαιRakomelofronas έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 13:03Φίλε, ξεκάθαρα στηρίζεις ΚΚ αλλά το πρώτο σου μήνυμα είναι λες και γράφεις πρώτη φορά και νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τη νέα αλήθεια. Γι' αυτό σε δουλεύουν. Πες αυτό που θέλεις να πεις χωρίς να υποδύεσαι τον αυθόρμητο.

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 11:38o τροτσκισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος διαπερνα ολα τα κομματα,οποτε seems legit μπροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:56cool story broSol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Καιρό είχα να γελάσω τόσο!Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:50Έχοντας ψηφίσει μικρά, μεγάλα κόμματα, αριστερα, δεξιά, κεντρώα και έχοντας μετανοιώσει για όλες τις επιλογές τη μόνη που δεν έκοψα το χέρι μου είναι στο κκε την τελευταία φορά. Και ακόμα πιο σίγουρα, από την προηγούμενη που το ψήφιζα με επιφύλαξη, τώρα θα το ψηφίσω ξανά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κοίτα να κόψεις και το πουλί σου μετά το χέρι σου. Το να εξαλείψεις τις πιθανότητες να αναπαραχθείς είναι μάλλον το πιο χρήσιμο που μπορείς να προσφέρεις σε αυτή την κοινωνία.Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:00Δεν έχει νόημα ρε αγάπη μου κάτι τέτοιο. Σεβομαι ότι δεν θες να ψηφίσεις γιατί δεν σε εκφράζει κάποιος, και γω κάθε φορά έκοβα το χέρι μου για αυυτό που ψήφιζα, ε μια φορά δεν μετάνοιωσα παρόλο που ήμουν διστακτικός όταν ψήφισα την προηγούμενη φορά, πρωτη φορά νιώθω καλά με αυτό που ψήφισα.Πασιφάη έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 11:48Σοβαρά τώρα. Ποιόν προσπαθείς να πείσεις; Δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ, ή κάποιος άλλος απ'το συνάφι σου, που παραδέχτηκε μήνες πριν, πως μπαίνετε πολλοί απο έναν λογαριασμό, να ποστάρετε. Αν αυτό δεν λογιέται προπαγάνδα, τότε τί ακριβώς είναι;
Έλα πες την αλήθεια. Για ευχέλαιο μπαίνετε εναλλάξ. Δεν είναι ντροπή. Άσε ρε φίλε..
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εφόσον έχεις το ρήμα "ψηφίζω" στο οπ αυτό ακριβώς είναι το θέμα σας.Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:26δεν είναι το θέμα μας αυτόΠασιφάη έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:17Απάντησε ρε αγάπη μου στο μπολνταρισμένο, να τα λήγουμε ένα - ένα. Ισχύει;Sol έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 12:00
Δεν έχει νόημα ρε αγάπη μου κάτι τέτοιο. Σεβομαι ότι δεν θες να ψηφίσεις γιατί δεν σε εκφράζει κάποιος, και γω κάθε φορά έκοβα το χέρι μου για αυυτό που ψήφιζα, ε μια φορά δεν μετάνοιωσα παρόλο που ήμουν διστακτικός όταν ψήφισα την προηγούμενη φορά, πρωτη φορά νιώθω καλά με αυτό που ψήφισα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
θες να με απαγορευσεις να ψηφίσω;
Το θέμα μας είναι πως επιθυμεί να υποδύεται και να μην απαντάει σ'αυτό που τον ρωτάω. Το αν και τι ψηφίζει ο καθένας, είναι καθαρά δικό του θέμα. Οταν όμως μου προπαγανδίζει και δεν ξεκαθαρίζει αυτό που τον ρώτησα, ΔΗΜΟΣΙΑ, δεν πείθει.
Κάποιοι είστε επαγγελματίες κομματικά στελέχη. Αν έχετε τουλάχιστον τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, να το πείτε. Όχι σε πουστίτσα στις ρούγες.
μπα, οχι, θα τον δουλευαμε ετσι κι αλλιωςRakomelofronas έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 13:03Φίλε, ξεκάθαρα στηρίζεις ΚΚ αλλά το πρώτο σου μήνυμα είναι λες και γράφεις πρώτη φορά και νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς τη νέα αλήθεια. Γι' αυτό σε δουλεύουν. Πες αυτό που θέλεις να πεις χωρίς να υποδύεσαι τον αυθόρμητο.

ενταξει, με αυτο που ειπα, λιγο περισσοτερο.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πάνυ γε.
Ότι ακόμη και εάν απαντούσε σαν άθρωπος και όχι σαν μπουτς θα μας έπειθε ε.Οταν όμως μου προπαγανδίζει και δεν ξεκαθαρίζει αυτό που τον ρώτησα, ΔΗΜΟΣΙΑ, δεν πείθει.

Τέσπα, ναι, θα ήτανε μια καλή αρχή δε λέω, αλλά άσε το καλάθι σπίτι καλλίτερα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
10 Οκτ 2023, 09:30
-