O Τάκερ δεν έχει άποψη λέμε, talking head είναι που θα πει ό,τι πουλάει, και σιχαίνεται τον τραμπ επειδή δεν μπορεί να του πάει κόντρα όταν δίνει αλλοπρόσαλλη γραμμή με κίνδυνο να τους τρέχουν δικαστήρια, όπως και έγινε, επειδή από το κοινό του τραμπ τρώει κι αυτός.Scouser έγραψε: ↑25 Απρ 2023, 10:59Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το ζήτημα της νοθείας των εκλογών. Δεν έχω δει καμία σοβαρή απόδειξη ότι υπήρξε εκτεταμένη νοθεία, αν και δεν το αποκλείω με δεδομένο το γεγονός ότι σε πολλούς βόθρους των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ επιτρέπεται να ψηφίσεις χωρίς ταυτότητα (ούτε στις τοπικές εκλογές στους καταυλισμούς για βασιλιά των γύφτων δεν πρέπει να επιτρέπεται αυτό) ή ότι με πρόφαση τον κόβιντ, έγινε της πουτάνας με τις επιστολικές ψήφους που στάλθηκαν σε εκατομμύρια κόσμου, χωρίς καν να το ζητήσει. Και ναι, ο Τραμπ που επιμένει σε αυτό το ζήτημα κατά την άποψή μου μαλακίζεται και σίγουρα υπάρχουν και τύποι που χαϊδεύουν τα αυτιά του ακροατηρίου του, και μπορεί και ο Τάκερ να περιλαμβάνεται σε αυτούς. Αυτό δεν αναιρεί ότι ο Τραμπ και ο Τάκερ έχουν δίκιο στα πάντα σε ότι αφορά τα ορθάνοιχτα σύνορα, την woke culture, την αισχρή κακοποίηση παιδιών που συνιστά η αλλαγή φύλου τους, την αυτιστική εμμονή με τις φυλές και το white guilt, την προσπάθεια να αφοπλιστεί η αστυνομία κτλ κτλ που προωθεί το αριστερό Deep State. Δεν είναι οι ήρωες που αξίζουμε, αλλά είναι οι ήρωες που χρειαζόμαστε.
Σύμφωνα με τον Τάκερ αυτά.