Και οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί θυμάμαι είχαν θέματα γιατί είχαν διασπάσεις με το ίδιο όνομα και ήταν και στα δικαστήρια, αλλά εκεί δεν υπήρχε θέμα και κατέβαιναν κανονικά στις εκλογές.Lugozzi έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:23Χαχαχαχα έχουν πρόβλημα νομίζεις αν κολλάει?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:20δε κολλάει ρε συ γιατί υπάρχουν και 3 ΚΚΕ, εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή με τις κοινές ονομασίες;
Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες
- Golden Age
Re: Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες
Ευτυχώς που έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
...παραιτήθηκε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Από το ρεπορτάζ πάντως, αυτό που λες προκύπτει:
Τα διάφορα ΚΚΕ μλ, λμ, χξστ, σαλαμέμποροι κλπ, μπορεί να μην έχουν απλά κινηθεί το ένα κατά του άλλου τόσα χρόνια.Εις βάρος της Πατριωτικής Ένωσης είχε κατατεθεί προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

Επίσης, παρά τα όσα τους σέρνει η Γαλή τους "μπουνταλάδες", δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα προβλέπανε πως αυτό θα τους έκανε ζημιά εκεί στη ΝΔ (παρά καλό), και θα το προκαλούσαν αυτοί.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Άν συνασπιστούν υπέρ Σύριζα οι ψηφοφόροι των αποκλεισμένων δεξιών κομμάτων, δεν θα υπάρξουν δεύτερες εκλογές.
-
Το απόδοση δίνει να του δωσουν εκπομπή στον Οπεν;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ήταν ο,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση τη δεδομένη στιγμή (και στο μέλλον)Lugozzi έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:22Για τα καραγκιοζιλικια της συμφωνίας των Πρεσπών κάποια δήλωση?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:21Κι εγώ απ' τη Θεσσαλονίκη είμαι. Ένας ακόμη λόγος να ειρωνευομαι τα καραγκιοζιλικια για τημακεδονιαμας.
Σωστά έκλεισε το θέμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αναλόγως τι θα πει 8 παναθηναικακιας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ναι θριαμβοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:30Ήταν ο,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση τη δεδομένη στιγμή (και στο μέλλον)Lugozzi έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:22Για τα καραγκιοζιλικια της συμφωνίας των Πρεσπών κάποια δήλωση?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:21
Κι εγώ απ' τη Θεσσαλονίκη είμαι. Ένας ακόμη λόγος να ειρωνευομαι τα καραγκιοζιλικια για τημακεδονιαμας.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Είμαι με την Αλήθεια και το Δίκαιο.vagabondo έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:24Είσαι όμως και τσιριζαιος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:21Κι εγώ απ' τη Θεσσαλονίκη είμαι. Ένας ακόμη λόγος να ειρωνευομαι τα καραγκιοζιλικια για τημακεδονιαμας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Πόσο βλήμα πρέπει να είσαι που θες να σώσεις τη χώρα και να μην ξέρεις ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις εθνικό σύμβολο και το ίδιο όνομα με ήδη υπάρχων κόμμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τα νουδουλικα είχαν 30 χρόνια να λύσουν το θέμα με πολύ πιο ευνοϊκούς όρους και τα έκαναν σαν τα μούτρα τους.Κόκκορας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:31ναι θριαμβοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:30Ήταν ο,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση τη δεδομένη στιγμή (και στο μέλλον)
Και δε θα αναλάμβαναν ούτε τώρα να το λύσουν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι μνήδες είν' αυτοί βρε παιδί μου! Το έχουν γαμήσει πέρα για πέρα!Lugozzi έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 19:12Golden Age έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 18:41Νομίζω και το κόμμα των Παπαθεμελή - Ζουράρι είχε ως έμβλημα των Ήλιο της Βεργίνας, χωρίς να είμαι σίγουρος.
Edit: Τον είχε όντως:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%80%CE%BF

- Otto Weininger
Πέραν της αλήθειας και του δικαίου, μήπως να είσαι και μαζί μου;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:31Είμαι με την Αλήθεια και το Δίκαιο.vagabondo έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:24Είσαι όμως και τσιριζαιος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 20:21
Κι εγώ απ' τη Θεσσαλονίκη είμαι. Ένας ακόμη λόγος να ειρωνευομαι τα καραγκιοζιλικια για τημακεδονιαμας.
Έχουμε ένα γραφείο ελεύθερο ακόμα από πάνω

Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αντίεμβολιαστες ψεκ που απειλούν την ΕΕ πως αν δεν συμμορφώθει με τις απαιτήσεις τις Ελλάδας θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν αποτην Ένωση και το Ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 27 Απρ 2023, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματος Μπογδάνου Εμφιετζόγλου
από southern » 13 Ιουν 2023, 06:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:54
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
19 Σεπ 2023, 21:45
-
- 42 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
13 Ιουν 2024, 22:40
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-