Επίσκεψη από το μέλλον.
Re: Επίσκεψη από το μέλλον.
Όταν λέω ανάποδα εννοώ καλύτερα θα έλεγα μπερδεμένα μέρη των χαρακτήρων ανω-κατω και αρκετούς που δεν μπορούσα καν να σχεδιάσω.
Φοβάται μη τονε τσιμπήσει η μοσαντ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Εδώ βλέπετε πως δεν έχει κάμερα, κι από την άλλη πλευρά έχει οθόνη πάλι χωρίς κάμερα επίσης. Τη στιγμή που το βλέπετε είναι ανοιχτή η οθόνη κι όμως στη φωτογραφία βγαίνει μαύρο καθρεφτίζοντας το περιβάλλον.Για τις εφαρμογές του που δεν είναι ακριβώς εφαρμογές δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Για να ανεβάσω τη φωτογραφία χρησιμοποίησα πιο παραδοσιακές μεθόδους κι όχι vpn κτλ όπου θα πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος για να βρεθεί. Όσο για την ip που φαίνεται στο phorum πιστεύω πως οι διαχειριστές δε θα δεχόταν να συνεργαστούν με το άγνωστο...
Samsung δεν είναι αυτο;alto_sem έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 21:29
Εδώ βλέπετε πως δεν έχει κάμερα, κι από την άλλη πλευρά έχει οθόνη πάλι χωρίς κάμερα επίσης. Τη στιγμή που το βλέπετε είναι ανοιχτή η οθόνη κι όμως στη φωτογραφία βγαίνει μαύρο καθρεφτίζοντας το περιβάλλον.Για τις εφαρμογές του που δεν είναι ακριβώς εφαρμογές δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Για να ανεβάσω τη φωτογραφία χρησιμοποίησα πιο παραδοσιακές μεθόδους κι όχι vpn κτλ όπου θα πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος για να βρεθεί. Όσο για την ip που φαίνεται στο phorum πιστεύω πως οι διαχειριστές δε θα δεχόταν να συνεργαστούν με το άγνωστο...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Εγγύηση έχει; Με σπασμένη οθόνη στο δώσε???alto_sem έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 21:29
Όχι δεν εχει μάρκα και δεν ανοίγει είναι συμπαγές κι όχι πλαστικό αφού δεν καίγεται. Είναι όμως πάρα πολύ ελαφρύ και φορτίζει μάλλον από την οθόνη αν και δεν βλέπω φωτοστοιχεία.
Φιλε τα ιδια περιπου ενοιωσα κι εγω οταν μπηκα για 1η φορα σε ΣΠΗΛΙΑ.
Που να δεις τη συνεχεια αν μπεις και σε ΣΤΗΤΑ, ΠΕΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ θα πεις το Δεσποτη Παναγιωτη!
Που να δεις τη συνεχεια αν μπεις και σε ΣΤΗΤΑ, ΠΕΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ θα πεις το Δεσποτη Παναγιωτη!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
κάτι πάτησα στο κινητό και γύρισα πίσω στον χρόνο. οδηγώ και δεν βλέπω πουθενά αυτοκίνητα Τεσλα.
τι έτος έχουμε?
τι έτος έχουμε?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Εγώ πιστεύω πως δεν ήταν απ'το μέλλον. Πιθανολογώ να ήταν από το πολύ μακρινό παρελθόν, αυτοί που οι αρχαίοι ονόμασαν "Θεούς" και να είχαν μια τεχνολογία παρόμοια και μάλλον λίγο ανώτερη από την "φανερή" δική μας. Ή να ήταν κάποιοι γήινοι με τεχνολογία που κρατιέται μυστική, αλλά σ'αυτό δίνω ένα 20% αν συνδυάσω και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχω και δεν ξέρω αν μπορώ να τα εκθέσω.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Έλα ρε συ, αποκλείεται. Όλα τα στοιχεία που δίνεις εκεί οδηγούν, σε επισκέπτες απ' το μέλλον. Γιατί ψάχνεις να βρεις άλλες εξηγήσεις, όταν έχεις μπροστά σου την προφανέστερη;alto_sem έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 21:48Εγώ πιστεύω πως δεν ήταν απ'το μέλλον. Πιθανολογώ να ήταν από το πολύ μακρινό παρελθόν, αυτοί που οι αρχαίοι ονόμασαν "Θεούς" και να είχαν μια τεχνολογία παρόμοια και μάλλον λίγο ανώτερη από την "φανερή" δική μας. Ή να ήταν κάποιοι γήινοι με τεχνολογία που κρατιέται μυστική, αλλά σ'αυτό δίνω ένα 20% αν συνδυάσω και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχω και δεν ξέρω αν μπορώ να τα εκθέσω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Bic έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 21:52Έλα ρε συ, αποκλείεται. Όλα τα στοιχεία που δίνεις εκεί οδηγούν, σε επισκέπτες απ' το μέλλον. Γιατί ψάχνεις να βρεις άλλες εξηγήσεις, όταν έχεις μπροστά σου την προφανέστερη;alto_sem έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 21:48Εγώ πιστεύω πως δεν ήταν απ'το μέλλον. Πιθανολογώ να ήταν από το πολύ μακρινό παρελθόν, αυτοί που οι αρχαίοι ονόμασαν "Θεούς" και να είχαν μια τεχνολογία παρόμοια και μάλλον λίγο ανώτερη από την "φανερή" δική μας. Ή να ήταν κάποιοι γήινοι με τεχνολογία που κρατιέται μυστική, αλλά σ'αυτό δίνω ένα 20% αν συνδυάσω και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχω και δεν ξέρω αν μπορώ να τα εκθέσω.

Μα ναι, κι αυτή η κινητάρα ξεκάθαρα είναι από τεχνολογία του μέλλοντος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρχέλαος
12 Δεκ 2023, 11:30