Green Dragon έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 22:05
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Απρ 2023, 22:01
Το θέμα είναι τι θα ψηφίσεις αν κοπεί και ο Κας.
Έλα ντε! Σίγουρα όχι Συριζα αν και θα τους άξιζε, δεν σκοπεύω να ανατιναχτώ στο δωμάτιό τους για να τους τιμωρήσω. Θα πρέπει να ψάξω τα υπόλοιπα μικρά που έχουν κάποια συνάφεια, θα κοίταζα ίσως και την Λατινοπούλου σαν λύση ανάγκης αλλά η Βατίδου είναι ψυχρολουσία

Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα για Βελόπουλο. Αυτό που δεν θα κάνω είναι να μην πάω, αφού αποφάσισα αυτήν την φορά να δώσω το παρόν και μάλιστα βλέποντας τις μεθοδεύσεις ενισχύεται η απόφασή μου αυτή.
Ρε συ,επειδή είσαι καλό παιδί,ακολούθησε το παράδειγμά μου και ψήφισε ΚΚΕ.
Θα το κάνουμε πολλοί.
Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τις δημοσιεύσεις μου,αλλά προσωπικά θεωρώ πως ο κομμουνισμός είναι ψυχική ασθένεια.Το έχω γράψει επανειλημμένως.
ΟΜΩΣ !
Είναι η μόνη σίγουρη ψήφος,με την έννοια ότι δεν θα χαθεί,ούτε θα πάει υπέρ του κώματος που πρόκειται να κυβερνήσει.
Έχοντας πλέον ως αδιάψευστο και ακλόνητο δεδομένο πως η σημερινή χούντα είναι όντως παγανιστές,μαύροι ταχυδακτυλουργοί,φαντάσου τι μαγικά θα εφαρμόσουν την ημέρα των εκλογών.
Είναι Masters της απάτης.
Ψηφίζοντας ΚΚΕ,αυτό δεν πρόκειται να γίνει.Θα καταμετρηθεί ως ψήφος υπέρ του και θα είσαι σίγουρος ότι αφαίρεσες μία ψήφο από τους σατανιστές.
(βέβαια για να εξηγούμαι,σατανιστές θεωρώ πως είναι οι πάντες - ρίξε μια ματιά στο logo του Τσύριζα και θα δεις έναν αντεστραμμένο Goat of Mendes.Θυμήσου το παλιό σήμα του ΘΑΘΑΘΑΣΟΚ και θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για ηλιολάτρες,που σημαίνει,Ιλλουμπινάτοι.Δες το σήμα του ΜεΡΑ25 - ΡΑ,αρχαία Αίγυπτος,2+5 = 7,Μαγικός αριθμός,ο αγαπημένος του Ελιφάς Λεβί)
Δες το ΚΚΕ - δεν μπορούν να είναι σατανιστές,διότι δηλώνουν άθεοι ! Είναι όμως Υλιστές,που ίσως να είναι χειρότερο και από το σατανιστές,αλλά στην ουσία,όλοι λατρεύουμε την Ύλη,οπότε...
Bonus το γεγονός ότι δεν πρόκειται να βγουν ποτέ κυβέρνηση και αυτό κωλολέει.Διότι καταστρέφεις εντελώς το πολιτικό σκηνικό,εφόσον κόβεις από όλα τα υποψήφια αρπακτικά,όλων των υπόλοιπων κωμάτων και εκνευρίζεις τους βαλτούς από τις εφορευτικές επιτροπές και λοιπούς απατεωνίσκους.
Πρόσθεσε το γεγονός ότι ο Μητσάρας ο Κουτσούμπας,ο μόνος συμπαθής πολιτικός αρχηγός κώματος εδώ και δεκαετίες,ακούει λοάτκι και τρανς και το κακό συναπάντημα και βγάζει σπυριά

Με προβατίνα μεγάλωσε ο άνθρωπος,όχι με brunch στη Βοστώνη,άρα είναι πολύ περισσότερο άντρας εμπιστοσύνης από όλους τους υπόλοιπους χλεχλέδες

Ψήφισε ΚΚΕ για να είσαι σίγουρος ότι έκανες το σωστό βήμα για την Απελευθέρωση της χώρας από τον Ζυγό.
Δες το όπως οι αγωνιστές του '21 και πράξε αναλόγως.