Δεν είναι ότι δε με βολεύει, είναι ότι η εμπειρία ορισμένων γυναικών δεν είναι η πραγματικότητα όλων των γυναικών. Αντιστοίχως κι εσύ, επειδή σε βολεύει το στερεότυπο, δέχεσαι ως θέσφατο αυτό που σου λένε η αδερφή και η σύντροφός σου. Δεν αμφισβητώ ότι αυτή είναι η δική τους πραγματικότητα, για πολλές γυναίκες όμως η πραγματικότητα είναι άλλη.Nostalgia έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 10:58Μα αυτο δεν πιανεις, οτι δεν το ισχυριζομαι εγω, το ισχυριζεται η αδερφη μου και η γυναικα μου και επειδη εσενα δεν σε βολευει αυτο που ισχυριζονται προσπαθεις να τις μειωσεις λεγοντας οτι ειναι ζηλιαρες, εγωιστριες, ατυχες κλπ.
Φυσικα σε ξερω πολλα χρονια και αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι προσωπικη επιθεση προς το προσωπο τους, οποτε μην μασας.
Σε καμια περίπτωση, ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι άσχημο για την αδερφή, τη γυναίκα σου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογενείας σου, όπως ξέρω ότι δε θα το έκανες ούτε εσύ. Αλλιώς μεγαλώσαμε εμείς Νοσταλγία, οι οικογένειες είναι ιερές
Η φιλία δεν είναι κάτι εύκολο γι αυτό δεν την έχουν όλοι. Θέλει να χεις λίγο τύχη, να είσαι εξωστρεφής αντί για εσωστρεφής, ακόμα κι οι γειτονιές παίζουν ρόλο. Θέλει να ρισκάρεις όπως ρισκάρεις σε καθε ανθρώπινη σχέση. Αν είχες μια φιλία στα μικράτα σου που σε πρόδωσε και φοβάσαι να ανοιχτείς ξανά σε κάποιον λογικό ότι δε θα βρεις ούτε φιλία, ούτε έρωτα, ούτε τίποτα αξιόλογο
Την Καλημέρα μου