Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά αν ο Μητσοτάκης κρατά τον Ανδρουλάκη με ροζ σκάνδαλα μέσω παράνομων παρακολουθήσεων.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:10Μπορείς να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:04Αποχή δεν παίζει αυτήν την φορά, το έχω πει εδώ και κάποιο καιρό και τελευταία με τις μεθοδεύσεις έχω σκυλιάσει εντελώς. Αν δεν μου αφήσουν κόμμα να ψηφίσω θα ψηφίσω κατά της ΝΔ χωρίς να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, θα το σκεφτώ.
Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες
- Golden Age
Δεν ντρέπονται καθόλου... Ποια είναι η εγξκληματική οργάνωση, ποιες οι ενέργειές της; Έχουνε γ... τους όρους και τις έννοιες για να κάνουν προπαγάνδα.
πατησιωτης έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:10Μπορείς να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:04Αποχή δεν παίζει αυτήν την φορά, το έχω πει εδώ και κάποιο καιρό και τελευταία με τις μεθοδεύσεις έχω σκυλιάσει εντελώς. Αν δεν μου αφήσουν κόμμα να ψηφίσω θα ψηφίσω κατά της ΝΔ χωρίς να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, θα το σκεφτώ.

ημαρτον

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Golden Age
Εαν κόψουν τον Κασιδιάρη και πέσει ψαλίδι γενικότερα, θα ψηφίσω Τζήμερο για να έχει η ΝΔ αντιπολίτευση στα Δεξιά της, για να υπάρχει αντιπολίτευση που θα αντιδρά σε τυχόν ξεπουλήματα στα εθνικά θέματα και που θα ασχοληθεί με την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:38Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά αν ο Μητσοτάκης κρατά τον Ανδρουλάκη με ροζ σκάνδαλα μέσω παράνομων παρακολουθήσεων.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:10Μπορείς να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:04Αποχή δεν παίζει αυτήν την φορά, το έχω πει εδώ και κάποιο καιρό και τελευταία με τις μεθοδεύσεις έχω σκυλιάσει εντελώς. Αν δεν μου αφήσουν κόμμα να ψηφίσω θα ψηφίσω κατά της ΝΔ χωρίς να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, θα το σκεφτώ.
- Green Dragon
Ο Τζήμερος είναι δεξιός μόνο στο δικό σου το μυαλό. Επίσης, ο Μητσοτάκης είναι αντιευρωπαίος αντισυνταγματικός καραγκιόζης κατά του πολιτεύματος. Δεν πρόκειται να σταματήσω να το επαναλαμβάνω αυτό!πατησιωτης έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:25Τον Τζήμερο δεν τον θέλεικαι ας είναι σούπερ δεξιός.Έχω ξαναπεί ότι οι πραγματικές διαχωριστικές γραμμές σήμερα στην Ελλάδα είναι του δημοψηφίσματος.Ο Μητσοτάκης λοιπόν βάλλει κατά των δεξιών οχιτζήδων και τους λέει με τον τρόπο του εάν είστε αντιδυτικοί και αντιευρωπαίοι πηγαίνετε στον σύριζα ή στην αριστερά.
Αυτό το διαισθάνονται όλοι οι ρωσοδεξιοί και είναι έξαλλοι.Ο Τζήμερος είναι φιλοδυτικός.Δεν πα να είναι όσο θέλει δεξιός,οι ρωσοψέκ δεν τον θέλουν για τον λόγο αυτόν.Αν δεν έχει αντινεοταξισμό,αντιευρωπαισμό και αντιεμβολιασμό όσο και δεξιός να είσαι δεν έχεις τις προδιαγραφές που θέλουν οι ρωσοψέκ.
- Eθνικοκοινωνιστης
επαμ-Κινημα 21Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:38Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά αν ο Μητσοτάκης κρατά τον Ανδρουλάκη με ροζ σκάνδαλα μέσω παράνομων παρακολουθήσεων.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:10Μπορείς να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:04Αποχή δεν παίζει αυτήν την φορά, το έχω πει εδώ και κάποιο καιρό και τελευταία με τις μεθοδεύσεις έχω σκυλιάσει εντελώς. Αν δεν μου αφήσουν κόμμα να ψηφίσω θα ψηφίσω κατά της ΝΔ χωρίς να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, θα το σκεφτώ.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Με δεδομένη την απαγόρευση Κασιδιάρη - Μπογδανόγλου - Λατινοπούλου και δυστυχώς την πρόθεση της ΕΔ να δώσει ψήφο ανοχής, η μόνη τιμωρία για τη ΝΔ που δεν ενισχύει το συμπλήρωμά της τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΚΚ. Οι εθνικιστές θα έπρεπε να φτάσουμε στο 10% το μόνο κόμμα που δεν συνεργάζεται με κανέναν, μπαίνει Βουλή, ήταν κατά των Πρεσπών, δεν θέλει "γάμο" μη ετεροφυλόφιλων και θα έκλεινε τα σύνορα αν ποτέ άρπαζε την εξουσία. Δεν είμαστε στην περίοδο της Κομμουνιστικής Διεθνούς ή του ισχυρού ανατολικού συνασπισμού. Είμαστε σε ένα βαλκανομεσογειακο επιδοτούμενο θέρετρο και η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τον κάθε πρώην Νεοδημοκράτη ή τον Κασιδιάρη να ηγηθούν σε κάποιο λαμπρό εθνικό κίνημα που δεν έρχεται ποτέ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Green Dragon
Τελικά εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται.Rakomelofronas έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:47Με δεδομένη την απαγόρευση Κασιδιάρη - Μπογδανόγλου - Λατινοπούλου και δυστυχώς την πρόθεση της ΕΔ να δώσει ψήφο ανοχής, η μόνη τιμωρία για τη ΝΔ που δεν ενισχύει το συμπλήρωμά της τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΚΚ. Οι εθνικιστές θα έπρεπε να φτάσουμε στο 10% το μόνο κόμμα που δεν συνεργάζεται με κανέναν, μπαίνει Βουλή, ήταν κατά των Πρεσπών, δεν θέλει "γάμο" μη ετεροφυλόφιλων και θα έκλεινε τα σύνορα αν ποτέ άρπαζε την εξουσία. Δεν είμαστε στην περίοδο της Κομμουνιστικής Διεθνούς ή του ισχυρού ανατολικού συνασπισμού. Είμαστε σε ένα βαλκανομεσογειακο επιδοτούμενο θέρετρο και η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τον κάθε πρώην Νεοδημοκράτη ή τον Κασιδιάρη να ηγηθούν σε κάποιο λαμπρό εθνικό κίνημα που δεν έρχεται ποτέ.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΟΚ,κάποιος που βάλλει κάθε μέρα κατά του ΚΚΕ,ζητάει μαζικές ιδιωτικοποιήσεις και άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι δεξιός ή μάλλον είναι μόνο στο δικό μου μυαλό και δεν είναι στο δικό σου και κάποιων άλλων διότι βλέπεις άτομο που δεν είναι κατά της Ουκρανίας και της Μέρκελ δεν είναι δεξιός.

Μα δεν έχει και καμμία σήμασία να διαφωνούμε στο τι ακριβώς σημαίνει "δεξιός" όπως και "αριστερός" άλλωστε.
Εγώ απλώς επισήμανα ότι εσύ δεν γίνεται να ταυτισθείς με τον Τζήμερο για συγκεκριμένους λόγους και το επιβεβαίωσες.

διαβάστε λίγο βατραχο, πιο ΝΔ απο το κκε φυτρώνει πράσινος ήλιος.Rakomelofronas έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:47η μόνη τιμωρία για τη ΝΔ που δεν ενισχύει το συμπλήρωμά της τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΚΚ
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εκεί σε θέλει και ο Μητσοτάκης να ξέρεις πάντως.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:48Τελικά εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται.Rakomelofronas έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:47Με δεδομένη την απαγόρευση Κασιδιάρη - Μπογδανόγλου - Λατινοπούλου και δυστυχώς την πρόθεση της ΕΔ να δώσει ψήφο ανοχής, η μόνη τιμωρία για τη ΝΔ που δεν ενισχύει το συμπλήρωμά της τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΚΚ. Οι εθνικιστές θα έπρεπε να φτάσουμε στο 10% το μόνο κόμμα που δεν συνεργάζεται με κανέναν, μπαίνει Βουλή, ήταν κατά των Πρεσπών, δεν θέλει "γάμο" μη ετεροφυλόφιλων και θα έκλεινε τα σύνορα αν ποτέ άρπαζε την εξουσία. Δεν είμαστε στην περίοδο της Κομμουνιστικής Διεθνούς ή του ισχυρού ανατολικού συνασπισμού. Είμαστε σε ένα βαλκανομεσογειακο επιδοτούμενο θέρετρο και η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τον κάθε πρώην Νεοδημοκράτη ή τον Κασιδιάρη να ηγηθούν σε κάποιο λαμπρό εθνικό κίνημα που δεν έρχεται ποτέ.

Αυτά είναι όντως ρακομελάτες δικαιολογίες και το ξέρεις.Rakomelofronas έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:47Με δεδομένη την απαγόρευση Κασιδιάρη - Μπογδανόγλου - Λατινοπούλου και δυστυχώς την πρόθεση της ΕΔ να δώσει ψήφο ανοχής, η μόνη τιμωρία για τη ΝΔ που δεν ενισχύει το συμπλήρωμά της τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΚΚ. Οι εθνικιστές θα έπρεπε να φτάσουμε στο 10% το μόνο κόμμα που δεν συνεργάζεται με κανέναν, μπαίνει Βουλή, ήταν κατά των Πρεσπών, δεν θέλει "γάμο" μη ετεροφυλόφιλων και θα έκλεινε τα σύνορα αν ποτέ άρπαζε την εξουσία. Δεν είμαστε στην περίοδο της Κομμουνιστικής Διεθνούς ή του ισχυρού ανατολικού συνασπισμού. Είμαστε σε ένα βαλκανομεσογειακο επιδοτούμενο θέρετρο και η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τον κάθε πρώην Νεοδημοκράτη ή τον Κασιδιάρη να ηγηθούν σε κάποιο λαμπρό εθνικό κίνημα που δεν έρχεται ποτέ.

Αν πίνεις μόνον ρακόμελο, τότε και μόνον τότε μπορεί να εννοείς αυτά που λες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Golden Age έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:42Εαν κόψουν τον Κασιδιάρη και πέσει ψαλίδι γενικότερα, θα ψηφίσω Τζήμερο για να έχει η ΝΔ αντιπολίτευση στα Δεξιά της, για να υπάρχει αντιπολίτευση που θα αντιδρά σε τυχόν ξεπουλήματα στα εθνικά θέματα και που θα ασχοληθεί με την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς.Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:38Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά αν ο Μητσοτάκης κρατά τον Ανδρουλάκη με ροζ σκάνδαλα μέσω παράνομων παρακολουθήσεων.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μισό έθνι, δώσε ίνφο γιατί κάπου τα έχω μπερδέψει. Το επαμ κατεβαίνει μαζί με το κίνημα 21;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:43επαμ-Κινημα 21Green Dragon έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:38Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ οπότε δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά αν ο Μητσοτάκης κρατά τον Ανδρουλάκη με ροζ σκάνδαλα μέσω παράνομων παρακολουθήσεων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Το ΚΚΕ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί προωθεί τον αριστερό ολοκληρωτισμό του. Μετά την καταδίκη της ΧΑ, οι περιφερειακοί του σύμβουλοι ζητούσαν αποκλεισμό των συμβούλων της Ελληνικής Αυγής με το αιτιολογικό ότι ανήκουν δήθεν σε "εγκληματική οργάνωση". Εαν είσαι εθνικιστής, μην έχεις αυταπάτες, το ΚΚΕ θα ζητήσει ολοκληρωτισμό εναντίον σου ακόμη και σε συνθήκες αστικής δημοκρατίας. Εθνικιστική ψήφος στο ΚΚΕ είναι πολιτικός μαζοχισμός. Επίσης, εμμέσως υποστηρίζει τα ανοιχτά σύνορα με διάφορα σιγονταρίσματα.Rakomelofronas έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 23:47Με δεδομένη την απαγόρευση Κασιδιάρη - Μπογδανόγλου - Λατινοπούλου και δυστυχώς την πρόθεση της ΕΔ να δώσει ψήφο ανοχής, η μόνη τιμωρία για τη ΝΔ που δεν ενισχύει το συμπλήρωμά της τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ψήφος στο ΚΚ. Οι εθνικιστές θα έπρεπε να φτάσουμε στο 10% το μόνο κόμμα που δεν συνεργάζεται με κανέναν, μπαίνει Βουλή, ήταν κατά των Πρεσπών, δεν θέλει "γάμο" μη ετεροφυλόφιλων και θα έκλεινε τα σύνορα αν ποτέ άρπαζε την εξουσία. Δεν είμαστε στην περίοδο της Κομμουνιστικής Διεθνούς ή του ισχυρού ανατολικού συνασπισμού. Είμαστε σε ένα βαλκανομεσογειακο επιδοτούμενο θέρετρο και η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε τον κάθε πρώην Νεοδημοκράτη ή τον Κασιδιάρη να ηγηθούν σε κάποιο λαμπρό εθνικό κίνημα που δεν έρχεται ποτέ.
Επίσης, υποστήριξαν τη δικαστική δίωξη της ΧΑ και την καταδίκη της, ακριβώς επειδή δεν θέλουν να υπάρχει εθνικιστικό κίνημα. Συν ότι κάνουν αντισυγκεντρώσεις στους εθνικιστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 29 Απρ 2023, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματος Μπογδάνου Εμφιετζόγλου
από southern » 13 Ιουν 2023, 06:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 989 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:54
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
19 Σεπ 2023, 21:45
-
- 42 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
13 Ιουν 2024, 22:40
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-