Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Αποφαση Σοκ. Αποκλεισμος των Μπογδανου και Εμφιετζογλου απο τις εκλογες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Απρ 2023, 08:25

πατησιωτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 00:12
Επειδή είναι νεοφιλελεύθερος όπως είπες και άρα δεν είναι δεξιός.Η Θάτσερ δηλαδή που εισήγαγε την έννοια του νεοφιλελευθερισμού δεν ήταν δεξιά.
Είπαμε ο καθένας δίνει τους ορισμούς που θέλει.Δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. :D
Η Θάτσερ όμως είχε και πολλά συντηρητικά στοιχεία, αυτός δεν έχει κανένα το οποίο να εννοεί εκτός από την μανία του με το ΚΚΕ που μου είναι όμως αδιάφορη. Όλα όσα δείχνουν να είναι τέτοια τα υιοθέτησε πολύ αργότερα της αρχικής εμφάνισής του στην πολιτική γιατί κατάλαβε ότι πουλάνε (συν ότι του επέτρεψαν να δεχτεί μαζί του συνεργασία ο Κρανιδιώτης). Η αντι-ΚΚΕ ρητορική απευθύνεται σε συντηρητικούς μπούμερς, τι δουλειά έχω εγώ;

Και το χειρότερο, είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τη ΝΔ που είναι απευθείας Χ για οποιοδήποτε κόμμα εκεί που πήγαν τα πράγματα. Εξακολουθώ να υποστηρίζω τριμερή αλλά με τη ΝΔ δεύτερη μπας και ξεκουμπιστεί ο αλητάμπουρας-βιαστής πολιτεύματος και ο σημιτικός συρφετός γύρω του.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Απρ 2023, 08:33

Αρίστος γιατί περιμένεις να επιτραπεί στον Εμφιετζόγλου να κατέβει στις δεύτερες εκλογές; Πάλι θα τον κόψουν. Πλέον το τραβάνε μέχρι τέρμα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 08:41

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 01:51
Χαζεύω στον Ελεύθερο Κόσμο, αποψινή συνέντευξη του επικεφαλής του κόμματος που έβαλε ''μπλόκο'' στους Εμφιετζόγλου-Μπογδάνο. Τον λες και ολίγον ιδιόρρυθμο.

O Γιαννάκενας χρόνια ήταν σε όλες τις εκθέσεις βιβλίου,του καίγανε το βιβλιοπωλείο και αυτού οι αναρχικοί και ήταν πολύ γνωστή φυσιογνωμία του εθνικισμού.Αυτοί λοιπόν κάνανε ένσταση κατά του Μπογδάνου ότι τους πήρε τον τίτλο "Πατριωτική Ένωση" την οποία δέχθηκε ο Άρειος Πάγος αλλά ο Μητσοτάκης φταίει. :D
Ο Μπογδάνος με τη σειρά του έκανε ένσταση κατά της Λατινοπούλου αλλά πάλι ο Μητσοτάκης φταίει.
Στην πραγματικότητα το μόνο υπόμνημα που υπέβαλε η κυβέρνηση είναι κατά του Κασιδιάρη και για αυτόν έγινε και η τροπολογία.Τα υπόλοιπα τα έκαναν μόνοι τους οι ανταγωνιζόμενοι "πατριώτες".

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 08:43

Να πω εδώ ότι ο Southern που ξεκίνησε το νήμα πριν κάποιους μήνες πρόβαλλε τον Γιαννάκενα ως αγωνιστή. :8)

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 08:48

Αρίστος έγραψε:
29 Απρ 2023, 08:22
Τι διαφορα εχει ο Γεραπετριτης απο το Λαβρεντι Μπερια να μας εξηγησεις σαν βρεις το χρονο.

.
Δεν φυλακίζεται κανείς στην Ελλάδα χωρίς δίκη.Δεν υπάρχουν αυτά τα δύο χρόνια που λέει το ρωσοπρακτορείο.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 08:50

Green Dragon έγραψε:
29 Απρ 2023, 08:25
πατησιωτης έγραψε:
Επειδή είναι νεοφιλελεύθερος όπως είπες και άρα δεν είναι δεξιός.Η Θάτσερ δηλαδή που εισήγαγε την έννοια του νεοφιλελευθερισμού δεν ήταν δεξιά.
Η Θάτσερ όμως είχε και πολλά συντηρητικά στοιχεία, αυτός δεν έχει κανένα το οποίο να εννοεί εκτός από την μανία του με το ΚΚΕ που μου είναι όμως αδιάφορη. Όλα όσα δείχνουν να είναι τέτοια τα υιοθέτησε πολύ αργότερα της αρχικής εμφάνισής του στην πολιτική γιατί κατάλαβε ότι πουλάνε (συν ότι του επέτρεψαν να δεχτεί μαζί του συνεργασία ο Κρανιδιώτης). Η αντι-ΚΚΕ ρητορική απευθύνεται σε συντηρητικούς μπούμερς, τι δουλειά έχω εγώ;

Πέσμου ένα συντηρητικό στοιχείο που είχε η Θάτσερ και δεν το έχει υιοθετήσει ο Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Απρ 2023, 08:55

πατησιωτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 08:50
Green Dragon έγραψε:
29 Απρ 2023, 08:25
πατησιωτης έγραψε:

Πέσμου ένα συντηρητικό στοιχείο που είχε η Θάτσερ και δεν το έχει υιοθετήσει ο Τζήμερος.
Υιοθετήσει στα ψέμματα - δεν τον πιστεύω, κοροϊδεύει.

Και να μην κορόϊδευε, θέλει συνεργασία με ΝΔ. Η ΝΔ αν θέλει συνεργασία να συνεργαστεί με τον Συριζα και να είναι δεύτερη για να ξηλώσουν τον αλήτη και το συνάφι του χρεώνοντάς του την εκλογική αποτυχία.

Δεν μου απάντησες όμως, τι είναι αυτό που αν το ψήφιζα θα ενοχλούσε περισσότερο τους αλητάμπουρες; Κατά την γνώμη σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 29 Απρ 2023, 09:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 29 Απρ 2023, 09:43

Αρίστος έγραψε:
29 Απρ 2023, 08:22
Τι διαφορα εχει ο Γεραπετριτης απο το Λαβρεντι Μπερια να μας εξηγησεις σαν βρεις το χρονο.

.
Ο Λαβρεντι Πάβλοβιτς ήταν ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, δεν ήταν αμόρφωτος πασοκτζης σαν τον Γεραπετρίτη.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 09:53

Green Dragon έγραψε:
29 Απρ 2023, 08:55
Δεν μου απάντησες όμως, τι είναι αυτό που αν το ψήφιζα θα ενοχλούσε περισσότερο τους αλητάμπουρες; Κατά την γνώμη σου.
Θα τους ενοχλούσαν οι πιέσεις του για εφαρμογή ριζοσπαστικής δεξιάς πολιτικής για την οποία δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία ούτε την θέλει το διεθνές σύστημα στο οποίο στηρίζεται η ΝΔ και η Ελλάδα γενικότερα.
Μπορεί να διαφωνείς αλλά ριζοσπαστική δεξιά πολιτική είναι αυτά που πρεσβεύει ο Τζήμερος.Τα άλλα κόμματα του χώρου είναι είτε αρλούμπες είτε ρώσικη πολιτική,συνεπάγονται δηλαδή αλλαγή προσανατολισμού σε έφοδο αυτοκτονίας εάν τα λένε στα σοβαρά,κάτι για το οποίο υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 10:02

Ο Άδωνις σας προειδοποίησε Green Dragon και Ρακομελόφρονα και όλους τους άλλους και αμαρτίαν ουκ έχει.

:D

Να σας θυμίσω ότι το 2015 και ο Σαμαράς είχε προειδοποιήσει πολλούς και διάφορους αλλά τον αγνόησαν για τον Αλέξη που θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο.Για αντιμνημόνιο πήγαν και την Μόρια πήραν και τις Πρέσπες. :D
Αυτό που θέλετε μηδέν εισροή μεταναστών με πολυβόλα να χτυπάνε στα σύνορα δεν υπάρχει.Υπάρχει είτε αυτό που ζείτε τώρα με Μητσοτάκη είτε η Τασία. :8)

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Απρ 2023, 10:03

πατησιωτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 09:53
Green Dragon έγραψε:
Θα τους ενοχλούσαν οι πιέσεις του για εφαρμογή ριζοσπαστικής δεξιάς πολιτικής για την οποία δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία ούτε την θέλει το διεθνές σύστημα στο οποίο στηρίζεται η ΝΔ και η Ελλάδα γενικότερα.
Μπορεί να διαφωνείς αλλά ριζοσπαστική δεξιά πολιτική είναι αυτά που πρεσβεύει ο Τζήμερος.Τα άλλα κόμματα του χώρου είναι είτε αρλούμπες είτε ρώσικη πολιτική,συνεπάγονται δηλαδή αλλαγή προσανατολισμού σε έφοδο αυτοκτονίας εάν τα λένε στα σοβαρά,κάτι για το οποίο υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες.
Είμαι βλάκας, περίμενα να μου απαντήσεις στα σοβαρά :P

Που θα πάω να ψηφίσω το παραμάγαζο της ΝΔ :smt005: και ότι αυτό θα την ενοχλούσε :smt005::smt005:

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Απρ 2023, 10:08

Green Dragon έγραψε:
29 Απρ 2023, 10:03
πατησιωτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 09:53
Green Dragon έγραψε:
Είμαι βλάκας, περίμενα να μου απαντήσεις στα σοβαρά :P

Που θα πάω να ψηφίσω το παραμάγαζο της ΝΔ :smt005: και ότι αυτό θα την ενοχλούσε :smt005::smt005:
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω.Ούτε είναι δυνατόν τώρα να ανοίξει μέτωπο με το ΚΚΕ ούτε να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους ούτε διάφορα άλλα που λέει ο Τζήμερος.Δεν ξέρω τι νομίζεις σοβαρό και τι όχι.
Σου ανέφερα το ανέφικτο των εξαγγελιών Τζήμερου με βάση την πολιτική ενός κόμματος σαν τη ΝΔ που στηρίζεται στην ΕΕ και έχει μια κοινωνία σαν την ελληνική.
Δικαίωμά σου να το βλέπεις σαν παραμάγαζο.Αυτά που όμως θεωρείς ΜΗ παραμάγαζα είναι αυτό που σου είπα,είτε αρλούμπες είτε εξαγγελία αλλαγής στρατοπέδου που είναι άγνωστον τι καταστροφές θα προκαλέσει εάν επιχειρηθεί.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Απρ 2023, 10:14

πατησιωτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 10:02
Ο Άδωνις σας προειδοποίησε Green Dragon και Ρακομελόφρονα και όλους τους άλλους και αμαρτίαν ουκ έχει.

:D

Να σας θυμίσω ότι το 2015 και ο Σαμαράς είχε προειδοποιήσει πολλούς και διάφορους αλλά τον αγνόησαν για τον Αλέξη που θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο.Για αντιμνημόνιο πήγαν και την Μόρια πήραν και τις Πρέσπες. :D
Αυτό που θέλετε μηδέν εισροή μεταναστών με πολυβόλα να χτυπάνε στα σύνορα δεν υπάρχει.Υπάρχει είτε αυτό που ζείτε τώρα με Μητσοτάκη είτε η Τασία. :8)
1) Απαγόρευση κομμάτων = Χ

Αυτό είναι απολύτως μη διαπραγματεύσιμο

2) Πάντα έλεγα ότι δεν θα επιλέξω το 1% έναντι του 0%, δεν αξίζει, είναι κοροϊδία. Τελικά το 1% είναι ο Συριζα και όχι η ΝΔ που νόμιζα :lol:

Άντε πάτε τώρα ν' απαγορεύσετε και κανέναν άλλον! Πολλοί έχουν μαζευτεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 29 Απρ 2023, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Απρ 2023, 10:16

πατησιωτης έγραψε:
29 Απρ 2023, 10:08
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω.Ούτε είναι δυνατόν τώρα να ανοίξει μέτωπο με το ΚΚΕ ούτε να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους ούτε διάφορα άλλα που λέει ο Τζήμερος.Δεν ξέρω τι νομίζεις σοβαρό και τι όχι.
Σου ανέφερα το ανέφικτο των εξαγγελιών Τζήμερου με βάση την πολιτική ενός κόμματος σαν τη ΝΔ που στηρίζεται στην ΕΕ και έχει μια κοινωνία σαν την ελληνική.
Δικαίωμά σου να το βλέπεις σαν παραμάγαζο.Αυτά που όμως θεωρείς ΜΗ παραμάγαζα είναι αυτό που σου είπα,είτε αρλούμπες είτε εξαγγελία αλλαγής στρατοπέδου που είναι άγνωστον τι καταστροφές θα προκαλέσει εάν επιχειρηθεί.
Ο Μπογδάνος και η Λατινοπούλου είναι ρωσόφιλοι; Για τον Εμφιετζόγλου δεν ξέρω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών