Προσωπικά δεν έχω τέτοιου είδους ερωτηματικά...οποτε

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Προσωπικά δεν έχω τέτοιου είδους ερωτηματικά...οποτε
Δεν θα έρθεις Πάτρα μωρή Ελένη Βλαχάρα; Θα σε πετάξω στον Πατραϊκό να σε φαν τα ψάρια. Μου θες και τσιπουράδικο και γιαουρτλού και Ακροβάτη. Θα σε κάνω εγώ να ακροβατήσεις στα βραχάκια της Μαρίνας. Πάνε πιε καμιά σουμάδα, μερελή.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:24Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εκτός από την Κρήτη, παίζει να γεράσω και εγώ στην Καραϊβική. Φοβούμαι ότι θα τρώω όλη μέρα ξεροτήγανα και θα βουλιάξει το νησί στο τέλος, ενώ στην Καραϊβική τι να φάω; Κανένα φρουτάκι θα μου δώσουν, μέχρι εκεί. Οπότε παίζει να με δεις στην διπλανή αιώρα, ρούμι πίνω, μουσικές ακούω, πούρα δεν καπνίζω βέβαια (κυριολεκτικά).Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 01:42Σκέψου την πιθανότητα της ευτυχίας που θα νιώσει κάποιος που υποτίθεται πως ''αποσύρεται''. Πλασματικό είναι βρε. Εγώ ειλικρινά με φαντάζομαι στα 65 μου, με τα ρούμια μου, τις μουσικές μου και τις αιώρες μου. Στου διαόλου τη μάνα μόνη μου. Τα λόγια ωχριούν μπρος στην απόλαυση της επιλογής μου.Sid Vicious έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 01:34
Δεν το λέω για τις ρυτίδες ή την εμφάνιση γενικά αλλά για την απόσυρση
Δηλαδή, έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, θα πάω στου διαόλου τη μάνα για να ησυχάσω και θα καταλήξω να έχω γειτόνισσα εσένα. Μιναροκεφτέ. Άντε από δω.
Όπως φαίνεται θα έχω παρέα την θεόμουρλη την Καρολίνα.ksk έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:10Μόνη σαν το λεμόνι;Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 01:42Σκέψου την πιθανότητα της ευτυχίας που θα νιώσει κάποιος που υποτίθεται πως ''αποσύρεται''. Πλασματικό είναι βρε. Εγώ ειλικρινά με φαντάζομαι στα 65 μου, με τα ρούμια μου, τις μουσικές μου και τις αιώρες μου. Στου διαόλου τη μάνα μόνη μου. Τα λόγια ωχριούν μπρος στην απόλαυση της επιλογής μου.Sid Vicious έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 01:34
Δεν το λέω για τις ρυτίδες ή την εμφάνιση γενικά αλλά για την απόσυρση
1 το πρωί με βάζεις να ψάχνω τι θα πει μερελή, ρε μιναρομινάροβα; Να σε δω εσένα με τόσο ρούμι πως θα ακροβατείς στην Καραϊβική. Θα σε τραβάω βίντεο και θα το ανεβάζω στο φόρουμ (ΑΝ ζει κανείς από εδώ για να το δει).Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 21:31Δεν θα έρθεις Πάτρα μωρή Ελένη Βλαχάρα; Θα σε πετάξω στον Πατραϊκό να σε φαν τα ψάρια. Μου θες και τσιπουράδικο και γιαουρτλού και Ακροβάτη. Θα σε κάνω εγώ να ακροβατήσεις στα βραχάκια της Μαρίνας. Πάνε πιε καμιά σουμάδα, μερελή.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:24Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εκτός από την Κρήτη, παίζει να γεράσω και εγώ στην Καραϊβική. Φοβούμαι ότι θα τρώω όλη μέρα ξεροτήγανα και θα βουλιάξει το νησί στο τέλος, ενώ στην Καραϊβική τι να φάω; Κανένα φρουτάκι θα μου δώσουν, μέχρι εκεί. Οπότε παίζει να με δεις στην διπλανή αιώρα, ρούμι πίνω, μουσικές ακούω, πούρα δεν καπνίζω βέβαια (κυριολεκτικά).Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 01:42
Σκέψου την πιθανότητα της ευτυχίας που θα νιώσει κάποιος που υποτίθεται πως ''αποσύρεται''. Πλασματικό είναι βρε. Εγώ ειλικρινά με φαντάζομαι στα 65 μου, με τα ρούμια μου, τις μουσικές μου και τις αιώρες μου. Στου διαόλου τη μάνα μόνη μου. Τα λόγια ωχριούν μπρος στην απόλαυση της επιλογής μου.
Δηλαδή, έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, θα πάω στου διαόλου τη μάνα για να ησυχάσω και θα καταλήξω να έχω γειτόνισσα εσένα. Μιναροκεφτέ. Άντε από δω.
Καρολίνα έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 01:031 το πρωί με βάζεις να ψάχνω τι θα πει μερελή, ρε μιναρομινάροβα; Να σε δω εσένα με τόσο ρούμι πως θα ακροβατείς στην Καραϊβική. Θα σε τραβάω βίντεο και θα το ανεβάζω στο φόρουμ (ΑΝ ζει κανείς από εδώ για να το δει).Πασιφάη έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 21:31Δεν θα έρθεις Πάτρα μωρή Ελένη Βλαχάρα; Θα σε πετάξω στον Πατραϊκό να σε φαν τα ψάρια. Μου θες και τσιπουράδικο και γιαουρτλού και Ακροβάτη. Θα σε κάνω εγώ να ακροβατήσεις στα βραχάκια της Μαρίνας. Πάνε πιε καμιά σουμάδα, μερελή.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 15:24
Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά εκτός από την Κρήτη, παίζει να γεράσω και εγώ στην Καραϊβική. Φοβούμαι ότι θα τρώω όλη μέρα ξεροτήγανα και θα βουλιάξει το νησί στο τέλος, ενώ στην Καραϊβική τι να φάω; Κανένα φρουτάκι θα μου δώσουν, μέχρι εκεί. Οπότε παίζει να με δεις στην διπλανή αιώρα, ρούμι πίνω, μουσικές ακούω, πούρα δεν καπνίζω βέβαια (κυριολεκτικά).
Ένα πουλάκι-Πυθία έφαγε κάτι περίεργους σπόρους που βρήκε στο μπαλκόνι σου (χμμμμ, ας ειδοποιήσω τους αρμόδιους) και έβγαλε χρησμό ότι οι γάτες σου θα γρατζουνίσουν όλους τους δίσκους του παπαρομινάρα του Τζιμ. Η Καραϊβική και τα πούρα σε μάραναν. Παπαροτζιμομινάρα.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 11:57
Άμα σε περιλάβω μωρή Βλαχάδοβα, απόγονη του Βλάντ Τέπες, που κατέβηκες απ'τα χωριά των Καρπαθίων, θα σου πω εγώ. Μου θέλει ο κώλος σου και Καραϊβική. Ναι, να τραβήξεις βίντεο απ'τους χαρχαρίες που θα σε πετάξω να σε φάνε, Κομανέτσι.
Να πεις στην Πυθία ή στον Κάλχα που στο είπε, να αλλάξει προμηθευτή μπάφου. Διότι η συλλογή των δίσκων βρίσκεται σε ιερή τοποθεσία μέσα στο σπίτι. Είναι βωμός ανέγγιχτος. Όποιος απλώσει κουλό θα νιώσει τον κατακλυσμιαίο τυφώνα Πασιφάη, το μένος που ομοιάζει με αυτό του Οδυσσέα για τους μνηστήρες, την οργή του Αχιλλέα για τον Έκτωρα.Καρολίνα έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 14:46Ένα πουλάκι-Πυθία έφαγε κάτι περίεργους σπόρους που βρήκε στο μπαλκόνι σου (χμμμμ, ας ειδοποιήσω τους αρμόδιους) και έβγαλε χρησμό ότι οι γάτες σου θα γρατζουνίσουν όλους τους δίσκους του παπαρομινάρα του Τζιμ. Η Καραϊβική και τα πούρα σε μάραναν. Παπαροτζιμομινάρα.
Σιγά ρε Πασιφομινάρα, μην σκίσεις κανένα καλσόν.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 21:57Να πεις στην Πυθία ή στον Κάλχα που στο είπε, να αλλάξει προμηθευτή μπάφου. Διότι η συλλογή των δίσκων βρίσκεται σε ιερή τοποθεσία μέσα στο σπίτι. Είναι βωμός ανέγγιχτος. Όποιος απλώσει κουλό θα νιώσει τον κατακλυσμιαίο τυφώνα Πασιφάη, το μένος που ομοιάζει με αυτό του Οδυσσέα για τους μνηστήρες, την οργή του Αχιλλέα για τον Έκτωρα.Καρολίνα έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 14:46Ένα πουλάκι-Πυθία έφαγε κάτι περίεργους σπόρους που βρήκε στο μπαλκόνι σου (χμμμμ, ας ειδοποιήσω τους αρμόδιους) και έβγαλε χρησμό ότι οι γάτες σου θα γρατζουνίσουν όλους τους δίσκους του παπαρομινάρα του Τζιμ. Η Καραϊβική και τα πούρα σε μάραναν. Παπαροτζιμομινάρα.
Κανόνισε γιατί θα σε στείλω πεσκέσι βρε Μολδοβλαχιώτικο βλαμμένο, στους καντινάρχες εκει στις προβλήτες του Ρίου, να σε κάνουν σουβλάκι για τους νταλικιέρηδες. Θεόμουρλη, ε θεόμουρλη.
Το βλέπεις ότι με απειλεί, έτσι; Σε θέλω για μάρτυρα. Θα σε κεράσω μετά γιαουρτλού στον Ακροβάτη (θα προπληρώσω δηλαδή να πας με την παρέα σου να τα πιεις, το διευκρινίζω μην υπάρχει παρεξήγηση).
έχω δει πολλά. δεν θα μου έκανε εντύπωσις τίποτα πια. ακόμα κι αν η Πασιφάη είναι τσιμπημένη μαζί σου.
Μισό μωρή μπιγόνια, να βγάλω silver alert από τώρα. Διότι μετά δεν θα σε βρίσκει ούτε η Νικολούλη.Καρολίνα έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 22:00Σιγά ρε Πασιφομινάρα, μην σκίσεις κανένα καλσόν.Πασιφάη έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 21:57Να πεις στην Πυθία ή στον Κάλχα που στο είπε, να αλλάξει προμηθευτή μπάφου. Διότι η συλλογή των δίσκων βρίσκεται σε ιερή τοποθεσία μέσα στο σπίτι. Είναι βωμός ανέγγιχτος. Όποιος απλώσει κουλό θα νιώσει τον κατακλυσμιαίο τυφώνα Πασιφάη, το μένος που ομοιάζει με αυτό του Οδυσσέα για τους μνηστήρες, την οργή του Αχιλλέα για τον Έκτωρα.Καρολίνα έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 14:46
Ένα πουλάκι-Πυθία έφαγε κάτι περίεργους σπόρους που βρήκε στο μπαλκόνι σου (χμμμμ, ας ειδοποιήσω τους αρμόδιους) και έβγαλε χρησμό ότι οι γάτες σου θα γρατζουνίσουν όλους τους δίσκους του παπαρομινάρα του Τζιμ. Η Καραϊβική και τα πούρα σε μάραναν. Παπαροτζιμομινάρα.
Κανόνισε γιατί θα σε στείλω πεσκέσι βρε Μολδοβλαχιώτικο βλαμμένο, στους καντινάρχες εκει στις προβλήτες του Ρίου, να σε κάνουν σουβλάκι για τους νταλικιέρηδες. Θεόμουρλη, ε θεόμουρλη.
(Ξέρω που κρύβεις τους δίσκους, θα κάνω ντου σε ανύποπτο χρόνο. Ετοίμασε την πλερέζα.)
Λες; Εμένα όμως δεν με κάλεσε για τσίπουρα, όπως τον Άγι που εξακριβωμένα τον θέλει κολασμένα. Μόνο σε κάτι βράχια ονειρεύεται να με σπρώξει. Είναι έτσι ο έρωτας; Τι να πω....είναι που έχω και πάρα πολλά χρόνια να ερωτευτώ και έχω ξεχάσει πως είναι.kongrosian έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 23:50έχω δει πολλά. δεν θα μου έκανε εντύπωσις τίποτα πια. ακόμα κι αν η Πασιφάη είναι τσιμπημένη μαζί σου.
Καρολίνα έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 01:15Λες; Εμένα όμως δεν με κάλεσε για τσίπουρα, όπως τον Άγι που εξακριβωμένα τον θέλει κολασμένα. Μόνο σε κάτι βράχια ονειρεύεται να με σπρώξει. Είναι έτσι ο έρωτας; Τι να πω....είναι που έχω και πάρα πολλά χρόνια να ερωτευτώ και έχω ξεχάσει πως είναι.kongrosian έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 23:50έχω δει πολλά. δεν θα μου έκανε εντύπωσις τίποτα πια. ακόμα κι αν η Πασιφάη είναι τσιμπημένη μαζί σου.