ωραίο είναι αυτό, άσε που άμα το βαρεθείς κρεμάς και το καναρίνι.



όχι μωρέ, αν σου αρέσει τη βάζεις και στο άσχετο κάπου σαν προπ, πινελιά είναι.
ναι αλλά φαντάζεσαι στην απέναντι γωνία να είναι το ημικύκλιοChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 13:55όχι μωρέ, αν σου αρέσει τη βάζεις και στο άσχετο κάπου σαν προπ, πινελιά είναι.
Παραπομπή σε άλλες εποχές και ταινίες για τους γνωρίζοντες, δε χρειάζεται να γεμίσεις το σπίτι βαριά έπιπλα για να ταιριάξεις τη λάμπα σου.
ντάξει δε χρειάζονται υπερβολές, υπάρχουν πολλές διαφαθμίσεις ανάμεσα στο αυστηρά στυλιζαρισμένο σπίτι και το παρδαλό μιξ ματς με τα πολύχρωμα γκατζετάκια παντού. Είναι ωραίο εκεί που δεν το περιμένεις, να βλέπεις ένα αντικείμενο που δεν ανήκει εκεί. Ένα όμως.νύχτα έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 14:01ναι αλλά φαντάζεσαι στην απέναντι γωνία να είναι το ημικύκλιοChilloutbuddy έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 13:55όχι μωρέ, αν σου αρέσει τη βάζεις και στο άσχετο κάπου σαν προπ, πινελιά είναι.
Παραπομπή σε άλλες εποχές και ταινίες για τους γνωρίζοντες, δε χρειάζεται να γεμίσεις το σπίτι βαριά έπιπλα για να ταιριάξεις τη λάμπα σου.
και γενικά όλο το σπίτι να είναι στο ύφος του ημικυκλίου;
άλλη περίπτωση να το εντάξεις σ έναν μιξ εντ ματς χώρο
Ε ναι φίλε κάποια στιγμή είχα φτάσει να κάνω φωτογραφία δρόμου και να οργώνω διάφορα κακόφημα σοκάκια στην πόλη, με ένα δεκάρικο κρεμασμένο απ'το λαιμό μου
Εμένα μ' αρέσουν αυτά
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, το βασικό στυλ που διάλεξες είναι μινιμαλιστικό. Όχι τελείως χάιτεκ, στο πιο κλασσικό του.
χρήσιμα τιπς thx!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Οκτ 2018, 14:34Απ' ό,τι έχω καταλάβει, το βασικό στυλ που διάλεξες είναι μινιμαλιστικό. Όχι τελείως χάιτεκ, στο πιο κλασσικό του.
Είναι καλαίσθητο, εύκολο αλλά έχει ένα πρόβλημα.
Μερικές φορές δημιουργεί μια απρόσωπη ψυχρότητα, την οποία πρέπει να "σπάσεις" με πιο ζεστά -και προσωπικά σου- στοιχεία.
Παραδείγματος χάριν, μην βάλεις κάποιο γεωμετρικό χαλί αλλά κάποιο χαλί ή χαλιά παλιού τύπου. Αν αγοράσεις τελικά το μεταλλικό φωτιστικό, βάλε σε μια γωνιά (όχι οπωσδήποτε πάνω σε τραπεζάκι αλλά σε κάποιο άσχετο σημείο) ένα φωτιστικό επίσης παλιό με πιο γλυκό φως. Τα μοντέρνα έπιπλα δένουν πολύ όμορφα με κομμάτια που είναι ελαφρώς φθαρμένα (χαλιά, γυαλί ή μπρούντζο) και με ακατέργαστο ξύλο. Μία ή περισσότερες βόλτες στα παλιατζίδικα, θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Μπορείς να βρεις πανέμορφα μικροπράγματα. Έχεις τη δυνατότητα να το χαρείς, διασκέδασε το.
Βρε ναι, αλλά αυτά είναι για κεριά, οχι για ηλεκτρικό.