ΠΑΝΑΤΙΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚΟΥΛΑ
-
ΠΑΝΑΤΙΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚΟΥΛΑ
0-0 σούπα θα είναι το ματσάκι - ντέρμπι των αιωνίων ευνοημένων
Re: ΠΑΝΑΤΙΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚΟΥΛΑ
Εισαι λεωφορο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Σε περιπτωση ισοβαθμιας παο αεκ στο τελος των πλει οφ ποιος παιρνει κουπα και γιατι?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Mε χ σημερα ο βαζελος κραταει το πλεονεκτημα ισοβαθμιας επειδη τερματισε πρωτος στο πρωταθλημα.Αν χασει το παιρνει η ΑΕΚ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Μαδουραίος
Θα προσκυνήσει το Κούλη.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός τον άσσο αλλιώς Ριζούπολη και διακοπή
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός τον άσσο αλλιώς Ριζούπολη και διακοπή
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Γ&*^^ την cosmote TV τους, προσπαθώ να βάλω Day Pass στο εξωτερικό (με vpn) για να μην είμαι στο έλεος του καθε άθλιου πειρατικού stream που θα κολλάει κάθε 2 δευτερόλεπτα, και μου πετάει συνέχεια "Δε μπορεί να προχωρήσει για τεχνικούς λόγους, λυπούμαστε". Τώρα όμως ανακάλυψα πως τα λεφτά μου μια χαρά τα πήρε (10 ευρώ για κάθε προσπάθεια που έκανα, σύνολο καμιά 50αριά), κάτι που δεν συμβαίνει ΠΟΤΕ με αποτυχημένες online αγορές στο εξωτερικό. Χώρα ρδέλο.
-_-
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 17:31Γ&*^^ την cosmote TV τους, προσπαθώ να βάλω Day Pass στο εξωτερικό (με vpn) για να μην είμαι στο έλεος του καθε άθλιου πειρατικού stream που θα κολλάει κάθε 2 δευτερόλεπτα, και μου πετάει συνέχεια "Δε μπορεί να προχωρήσει για τεχνικούς λόγους, λυπούμαστε". Τώρα όμως ανακάλυψα πως τα λεφτά μου μια χαρά τα πήρε (10 ευρώ για κάθε προσπάθεια που έκανα, σύνολο καμιά 50αριά), κάτι που δεν συμβαίνει ΠΟΤΕ με αποτυχημένες online αγορές στο εξωτερικό. Χώρα ρδέλο.

- Φραγμένος_Τελεστής
Έχεις κάνα καλό; Γιατί εγώ μόνο το jokerlivestream έχω κατά νου, που μερικές φορές (όχι πάντα, αλλά συχνά) είναι απλά αδύνατο να παρακολουθήσεις απ' το πολύ κόλλημα.
Για το ματς τώρα, όπως έγραψα κι αλλού: Ευελπιστώ πως τώρα, την κρίσιμη στιγμή, θα θυμηθεί ο Σπόραρ πως είναι φορ 4 εκατομμυρίων και θα βάλει το πρώτο τετ-α-τετ (δεν χρειάζονται πολλά, ένα μόνο και να καίει), ώστε να μη μπλέξουμε στο τέλος (γιατί δε θα έχουμε πάντα την τύχη να παίρνουμε πέναλτι στο 87 όπως με τον Κούλη, ή να μπαίνει ακούσιο γκολ όπως με τον Ρούλη).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 30 Απρ 2023, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
365livesportΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 17:48Έχεις κάνα καλό; Γιατί εγώ μόνο το jokerlivestream έχω κατά νου, που μερικές φορές (όχι πάντα, αλλά συχνά) είναι απλά αδύνατο να παρακολουθήσεις απ' το πολύ κόλλημα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Φραγμένος_Τελεστής
-
- Μαδουραίος
Kodi μόνο
Eχεις ρολο ταμειακης μαζι;
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα