Εμεις πολυ πιθανο να μην κερδισουμε το γαυρο την Τεταρτη.Ετσι οπως τους ειδα σημερα δηλαδη τους προβιντιασμενους τους δικους μας να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους στο τελος.
ΠΑΝΑΤΙΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚΟΥΛΑ
Re: ΠΑΝΑΤΙΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚΟΥΛΑ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πανε αυτά, εσύ είσαι τώρα κολλητός του χοντρού. 8 βαθμούς του έκοψα. Εσύ θα πάρεις τον τίτλο στο τηγάνι.
- Μαδουραίος
Σταματα ρε καθυστερημενε,το αποκλειω να σου δινει ο αλαφουζος 0.60
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Arisvilla έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:50Πανε αυτά, εσύ είσαι τώρα κολλητός του χοντρού. 8 βαθμούς του έκοψα. Εσύ θα πάρεις τον τίτλο στο τηγάνι.

Καμαρά like this post.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
βασικα αν κρινουμε απο τους νικολογιαννηδες ουτε τσαμπα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πηρε μπρος η μηχανη,+20 ευρω τσεπη ο νικολοτζονEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 23:09βασικα αν κρινουμε απο τους νικολογιαννηδες ουτε τσαμπα

- Μαδουραίος

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα αλλοίωση υπέρ της ΑΕΚ, όταν ο Πορτογάλος διαιτητής δεν έδειξε προκλητικά δεύτερη κίτρινη κάρτα δύο φορές στον Μουκουντί και μία στον Βύντα, αλλά ο Παναθηναϊκός άντεξε και έμεινε όρθιος και πρώτος
https://www.sdna.gr/podosfairo/1079308_ ... kai-protos
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Το ματς ξεκινάει με διπλό χτύπημα που στέλνει τον Σπανοβαγγελοδημήτρη στο νοσοκομείο αιμορραγούντα. Κυριολεκτικά.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:262 φορές χαρίστηκε κόκκινη στον Μουκουντί (τόσες μέτρησα). Στην Τζαμπασοφιά - Οπάπ Κλαρίνα είχαν γίνει χειρότερα όμως με τον Άμπραμπατ που έπαιζε βόλλευ.
Πλεονέκτημα η Κούλα πλέον. Τον γαύρο τον έχουν μέσα και εμείς έξω. Ο ΠΑΟΚ με εμάς θα σκυλιάσει ενω ο Άρης στο ματς με Κούλα θα είναι αδιάφορος. Μετά εμείς έχουμε Άρη μέσα που είναι αξιοπρεπής ομάδα, και αυτοί τον Βόλο, άσσος από τα αποδυτήρια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, πάω να δω Μαρμίτα.
Για αυτό το μαρκάρισμα δεν σφυρίχτηκε καν φάουλ! Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε την ατάκα «αν δεν ματώσει ο παίκτης, foul δεν δίνει», πάει κι αυτό.
Τώρα ο Νικολογιάννης μπορεί να υποστηρίξει πως αυτοτραυματίστηκε γιατί πριν αρχίσει ο αγώνας έβλεπε το “Fight Club” στο κινητό και επηρεάστηκε.
Ήμουν κι εγώ της ίδιας άποψης για το “volley” του Μαροκινού στην πρώτη αναμέτρηση των play off μέχρι που πληροφορήθηκα τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (με τον οποίο διαφωνώ).
Και «καρφί» να κάνει που λέει ο λόγος ΔΕΝ ελέγχεται πειθαρχικά αν η παράβαση δεν σταματά υποσχόμενη επίθεση.
Υπενθυμίζω πως το απλωμένο -πιο απλωμένο δεν γίνεται- χέρι του Άμραμπατ έγινε στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ ενώ ο Μπρινιόλι πάσαρε στο αριστερό σας μπακ. Κάνε λίγο κράτει λοιπόν γιατί εκτίθεσαι.
Λάθος ανάγνωση και για το ποιος έχει πλεονέκτημα. Δεν ξέρω αν όντως το πιστεύεις ή το λές για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Ο ΠΑΟΚ είναι αποδεκατισμένος και έχει στραμμένη την προσοχή του στο Κύπελλο (δεν ξέρω τι απόδοση είχε σήμερα, δεν έχω δει στιγμιότυπα), δεν βλέπω άλλο σημείο πλην του άσσου.
Τον γαύρο θα τον αντιμετωπίσετε στο κεκλεισμένων θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» μια περίοδο όπου οι διοικήσεις σας μόνο γλωσσόφιλα δεν ανταλλάζουν.
Μην βάλω πάλι τα πανό των οπαδών σας για τον Αλαφούζο και τις σχέσεις (ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ) προς τον Μαρινάκη, τα ξέρεις καλύτερα από εμένα.
Τον Μελισσανίδη θέλει να χτυπήσει ο Πρεζέμπορας. Ή μήπως διαφωνείς (και) εδώ;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Εντωμεταξύ πώς γίνεται ο αρης εντός με την κουλα να είναι αδιάφορος ενώ με εσάς στην έδρα σας να είναι αξιοπρεπήςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:45Έστω, και πάλι είναι σαν ουδέτερη έδρα. Εσείς τους έχετε μέσα, με κόσμο.jason0 έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:41Στον γαυρο μην ξεχνάς ότι θα παιξετε κεκλεισμένωνΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 22:262 φορές χαρίστηκε κόκκινη στον Μουκουντί (τόσες μέτρησα). Στην Τζαμπασοφιά - Οπάπ Κλαρίνα είχαν γίνει χειρότερα όμως με τον Άμπραμπατ που έπαιζε βόλλευ.
Πλεονέκτημα η Κούλα πλέον. Τον γαύρο τον έχουν μέσα και εμείς έξω. Ο ΠΑΟΚ με εμάς θα σκυλιάσει ενω ο Άρης στο ματς με Κούλα θα είναι αδιάφορος. Μετά εμείς έχουμε Άρη μέσα που είναι αξιοπρεπής ομάδα, και αυτοί τον Βόλο, άσσος από τα αποδυτήρια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, πάω να δω Μαρμίτα.
Πολυ α λα καρτ τα βλέπεις
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας

Αμισθι